- 23 Şubat 2012
- 1.036
- 1.207
- 133
Harikasin kaptanim tebrik ederimİlk bildirim benden gelsin kızlar
Geçen hafta : 62.4
Bu hafta : 61
Fark : 1.4![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasin kaptanim tebrik ederimİlk bildirim benden gelsin kızlar
Geçen hafta : 62.4
Bu hafta : 61
Fark : 1.4![]()
Hic kucumseme canim cok iyi bence tebrik ederimİkinci bildirim benden gelsin kızlar tam istediğim gibi değil ama buna şükür diyorum artık..
Geçen hafta 74.7
Bu hafta 73.9
-0.8 gr
LAydLiNe
Masallah ya kizlar cok iyi gidiyoruz tebrik ederim canim
Tebrik ederim canim bende kac yildir 60lari bir goremedim 70lerden kurtulmak istiyorum darisi basimaEki Görüntüle 2149971
Bi bildirimde benden gelsin 69u ucundanda olsa gördüm) bidaha 7lileri gormek istemiyorum
Gecen hafta 70.600 idi![]()
Guzelmis canim afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah 10da
Ismini bilmiyorum cevizli koyu renkli susamlı ekmek
Kahve
Öğlen 14
5tane köfte
Salata yaptım :)
Akşam 18de
1kase tarhana çorbası
1dilim ekmek
Az bişeyde mantar kavurması
Ara kahve
2litre su
Spor 30dk yürüyüs
LAydLiNe
Harikasin canim ya tebrik ederimBende gldim
64.3 cuma
Bu hafta 62.4
Fark 1.9
Yuzde 2.96![]()
Masallah canim tebrik ederim harikasinizKilo bildirimi
Geçen persembe 57.9
Bu perşembe 56.6
Fark 1.3
Teşekkür ederim canım. Umarım bir an önce 60'ları görürüz.Masallah ya kizlar cok iyi gidiyoruz tebrik ederim canim
Canim muhtesemsin ya sen cok yakinda hedefine de ulasirsin masallah tebrik ederimKilo bildirimi
Gecen hafta 77.9
Bu hafta 75.5
Fark 2.4
Canim ozelden gonderemedim hata verdi benim mesaj sayilarimda bunlarKızlar bu arada 23-24 Mayıs mesaj sayılarınızı gönderirseniz sevinirim.
Supeŕr tebrikler canimKızlar bende bildirimimi yapayim
Geçen hafta 66.1
Bu hafta 65.0
Giden -1.100
Cok gecmis olsun canim ya acil sifalar dilerim kuzucugunaKızlar dün bebişim rahatsızlandı kusma halsizlik falan bütün gün hastanedeydik. İdrar tahlili yaptırmak için saatlerce bekledik eve geldiğimizde gece saat 1di. Ve sonuç hüsran. Bugün akşam hallettik şükür geç de olsa. Bu gece de annemde klıyorum internet sıkıntılı giremeyebilşrim. Umarım herkesten güzel sonuçlar gelir merakla bekliyorum. İyi geceler
Kilo bildiriminin iftardan once yapilacagini bilmiyordum arkadaslar ben sabah yazacagim umarim sıkıntı olmaz
Hic kucumseme canim cok iyi bence tebrik ederim
Kızlar dün bebişim rahatsızlandı kusma halsizlik falan bütün gün hastanedeydik. İdrar tahlili yaptırmak için saatlerce bekledik eve geldiğimizde gece saat 1di. Ve sonuç hüsran. Bugün akşam hallettik şükür geç de olsa. Bu gece de annemde klıyorum internet sıkıntılı giremeyebilşrim. Umarım herkesten güzel sonuçlar gelir merakla bekliyorum. İyi geceler
Cok gecmis olsun canim ya acil sifalar dilerim kuzucuguna
Bizde bugun 2kizimi da goturduk hastaneye kutu kutu ilaclarla eve donduk
Kızlar dün bebişim rahatsızlandı kusma halsizlik falan bütün gün hastanedeydik. İdrar tahlili yaptırmak için saatlerce bekledik eve geldiğimizde gece saat 1di. Ve sonuç hüsran. Bugün akşam hallettik şükür geç de olsa. Bu gece de annemde klıyorum internet sıkıntılı giremeyebilşrim. Umarım herkesten güzel sonuçlar gelir merakla bekliyorum. İyi geceler