Guzel canim afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah 8de
1dilim ekmek
1dilim peynir
Domates salatalık
5tane zeytin
Ara 4tatli kasığı kek ve kahve
Öğlen14.30
sabahkinlerin aynısı
Akşam 18 de
1bardak süt
1avuc kadar fındık
2litre su
Spor yok
LAydLiNe
Afiyet olsun canim su semizotu salatasini cok gorur oldum grupta vallahi canim cekti bende yapacagim en kisa zamandaBugün menü
Sahur 23.00
Semizotlu salata
1 parca pide
Aksam iftar
1 haslanmis yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim pide
2 yk patlican yemegi
Salata
2 lt su icerimLAydLiNe
Bizde yapiyoruz inan ayni hatalari bende hemen rehavete kapilip gidiyorum ardima baktigimda bombos paketler ve dopdolu bir pismanlik kaliyor neyse yarin sende hemen telafi edersen sıkıntı olmaz ne demisler cabuk gelen cabuk giderKızlar malesef ben bu akşam menumu yazdıktan sonra epey cisslar yedim cips çekirdek çikolata gibi.kardeşlerimle bıraraya geldik böyle oldu.yazmasam vicdan azabı çekecektim cumadan bu güne verdiğim kilo geri gelecek şimdi sanırım 55 ı ucundan görmenin bi rahatlığı oldu.tabi geriye kalan pişmanlık.
Kızlar malesef ben bu akşam menumu yazdıktan sonra epey cisslar yedim cips çekirdek çikolata gibi.kardeşlerimle bıraraya geldik böyle oldu.yazmasam vicdan azabı çekecektim cumadan bu güne verdiğim kilo geri gelecek şimdi sanırım 55 ı ucundan görmenin bi rahatlığı oldu.tabi geriye kalan pişmanlık.
Malesef canım son cisslari görünce vazgecmissindir yazdığından.Harikasin canim ya nerdeyse 1kg gitmis cumaya iddiali geliyorum diyorsun yani
Kızlar malesef ben bu akşam menumu yazdıktan sonra epey cisslar yedim cips çekirdek çikolata gibi.kardeşlerimle bıraraya geldik böyle oldu.yazmasam vicdan azabı çekecektim cumadan bu güne verdiğim kilo geri gelecek şimdi sanırım 55 ı ucundan görmenin bi rahatlığı oldu.tabi geriye kalan pişmanlık.
Haklısın canım bu ara hep iftarlar gidiyorum. Son 5 yıldır ne ramazanda ne bayramlarda burada değildim ondan bütün davetlere gidiyorum bir dahakine dediğin gibi yapabilirim. Yinevçorbalı pide menü denk gelirse :))Canım hem çorba hem pide bence fazla çorbayı içtiysen pideyi yarıya indirmeliydin yada sadece pideyi yemeliydin ben öyle yaptım mesela ki aslında pide hiç olmamalıydı kaçamak sayılır malesef diyete uygun bi menü olmadı bizimkisi baksam.
Teşekkürler canımafiyet olsun canım. listeleri gönderdim. işine yarar inşallah
Günaydın kızlar bugün oruçluyum sahur için alarmımı kurmuştum ama kalkamadım yataktan niyet edip yattım
Gunaydin kizlar
bugün ki kilom 61.9
Kızlar Dün oğlumun okulunun önünde bi düştüm anlatamam 1 80 yere uzanmakla kalmadım yuvarlandım resmen.nazara mı geldim ne :)) tam spor yapıcam derken kaldı yine
ben çook seviyorum semizotunu özellikle bağırsaklara çok iyi geliyor... içinde omega olan tek yeşillikmişAfiyet olsun canim su semizotu salatasini cok gorur oldum grupta vallahi canim cekti bende yapacagim en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?