Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün menü
Sahur 23.00
Semizotlu salata
1 parca pide

Aksam iftar
1 haslanmis yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim pide
2 yk patlican yemegi
Salata

2 lt su icerim LAydLiNe

Merhaba
liste genel olarak güzel
1 dilim pide ne kadar oluyor?
pideler de olmasa harika bir menü
afiyet olsun yağ olması

28.05.2018 menü

9.00
1 haş. yımırta
1 kk az yağlı peynir
söğüş domates
12 badem
şekersiz çaylar

12.00
2 sk kadar et sote
küçük bir kase yoğurt

15.00
1 yeşil elma

19.40 (yine yine geç)
1 dolma
salata
1 yk ton balığı
1 dilim karpuz

2 L su

Sahur
1 tane dukan krep
Yarim kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik

Iftar
Yarim kase tarhana
4 yk ciger sote
Salata
1 hurma
5 6 kup kitir ekmek

1.5 litre su
1 saat yuruyus

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

Pilav fazla geldi bana onun disinda cok sknti yok bence afiyet olsun

08.00
Limonlu ılık su

11.00
Semizlik salatası 4 yk pirinçli
1 kk peynir

16.00
Ton balıklı salata
1 dilim ekmek

18.00
1 küçük parça bitter çikolata

20.30
1 kepçe çorba
1 tane kıymalı pide
Salata

Bugün evde değildim ara öğünler yanımda yoktu ondan yiyemedim

afiyet olsun canım. listeleri gönderdim. işine yarar inşallah

Merhaba
liste genel olarak güzel
1 dilim pide ne kadar oluyor?
pideler de olmasa harika bir menü
afiyet olsun yağ olması
Ramazan pidelerı lokma lokma bölümlü ya canım. Bana göre onun küçük bi lokma olani 1 parça.tadımlık yani.ama diğer arkadaşlara göre 1 parça nasıl bilmiyorum.

Bugunku menum
Sahur
1has.yumurta
3zeytin
1bardak sut

Iftar
1kase corba
6yk.musakka
Salata
1bardak ayran

Ara22.00
1fincan cay

Su 2lt.
LAydLiNe

Canım hem çorba hem pide bence fazla çorbayı içtiysen pideyi yarıya indirmeliydin yada sadece pideyi yemeliydin ben öyle yaptım mesela ki aslında pide hiç olmamalıydı kaçamak sayılır malesef diyete uygun bi menü olmadı bizimkisi baksam.

Bizde oyleydik bu sene esimde bende yerimizden kalkamiyoruz vucud direncimiz tukenmis sanki... ramazanin son gunleri bu halsizliği yasardik simdi ilk gunlerinden basladi bi halsizlik...
Vallahi bende anlamadim ikinizde calisiyorsaniz onun vermis oldugu bir yorgunlukda olabilir belki benim nedenim az cok belli gerci 2.cocuk dogdu esim okuldan artik gec geliyor o da yorgun oluyor e bi de benim hazirlanmam cocuklari giydir indir cikar derken enerji menerji kalmaz bizde onun farkindaligi olabilir

Kızlar malesef ben bu akşam menumu yazdıktan sonra epey cisslar yedim cips çekirdek çikolata gibi.kardeşlerimle bıraraya geldik böyle oldu.yazmasam vicdan azabı çekecektim cumadan bu güne verdiğim kilo geri gelecek şimdi sanırım 55 ı ucundan görmenin bi rahatlığı oldu.tabi geriye kalan pişmanlık.

Canım bende geçen sene bebeğim 3.5 aylıkken tutmadım ama sanırım ek gıda alınca pek etkilemiyor yani beni etkilemedi 15 aylık bebeğim
Aynen katiliyorum sana canim bencede bebek ilk 12 ayini doldurana kadar tutmamak daha iyi olur anneye daha cok ihtiyaclari oluyor annede bu durumda halsiz kalabilir benimde kizim 16aylik esim ilk zamanlar tutma sutun azalir diye diretti ama bugune kadar masallah hic oyle bir durumla karsilasmadim zaten yeterince ek gida da aliyorlar memeye arada sirada ihtiyac duyuyorlar yani

Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…