Bende diyetisyen e gittim bugün. Geçen hafta 97.7 idi. Bu hafta 97 çıktı.
Ama aslında vermisim 2300 gr yağdan. Vücut ödem yapmis 1500 kilo şu fazlaligin var dedi. Bu hafta bol maydonozlu bi liste hazırladık bakalım.
Aslında sahura kadar oturuyorum 3.5 litre de şu içiyorum ama niye ödem oldu anlamadım.
Stres den dir belki. Az annemle atistim bişeyler oldu. Başka sebep bulamadım.
LAydLiNe listemi atacağım tekrar sana
Peki bu ödemi nasıl aticaz ben henüz ödemeleri atamamış hissediyorum kendimi suyunun içine limon koyuyorum bir iki dilim 1 lt suya öyle içiyorum. Tarçında koyuyordum ama yeni farkettim bunuda adetim geçiyor bu seferde internetten baktım tarcın geçiriyormuş ama bilemedim nasıl yapacağızCanim bazen yediklerinden bazende cok ictigin sudanda odem tutarsin. Mesela.ben kirmizi et yedigim zaman hemen siserim. Suyuda 2.5 dan fazla icince siserim
Peki bu ödemi nasıl aticaz ben henüz ödemeleri atamamış hissediyorum kendimi suyunun içine limon koyuyorum bir iki dilim 1 lt suya öyle içiyorum. Tarçında koyuyordum ama yeni farkettim bunuda adetim geçiyor bu seferde internetten baktım tarcın geçiriyormuş ama bilemedim nasıl yapacağız
Canım teşekkür ederim bende deneyeyim sebze çorbasıyla suyu bakalımBana maydonozlu taze zencefil ve limonlu su verdi sahurdan önce ac karna.
Bi de sebze çorbası verdi içinde bi demet maydonoz 1 demet dere otu 1 demet nane 2 kabak 3 domates 2 kaşık bulgur 1 tatlı kaşığı zeytinyağı var. Hepsini kaynatıp blenderdan çekiyorsun. Corbayi da sahur a koydu 1 kase.
Ayrıca çiğ olarak sahur da maydonoz dereotu ye dedi.
Sanırım hayatım boyunca hiç bu kadar maydonoz dereotu yememisimdir. Ikisinide pek sevmem ama bu haftadan sonra fikrim değişir belki
Bir de kiraz yediğin gün saplarıni kaynat iç dedi
Bulgur ince bulgur mu yoksa pilavlık mi
Ben careyi maydanozda buldum cnm cig ye istersen blenderda limon azcik suyla cek icecek yp guzel oluoPeki bu ödemi nasıl aticaz ben henüz ödemeleri atamamış hissediyorum kendimi suyunun içine limon koyuyorum bir iki dilim 1 lt suya öyle içiyorum. Tarçında koyuyordum ama yeni farkettim bunuda adetim geçiyor bu seferde internetten baktım tarcın geçiriyormuş ama bilemedim nasıl yapacağız
Tamam canım sağol deneyeceğimBen careyi maydanozda buldum cnm cig ye istersen blenderda limon azcik suyla cek icecek yp guzel oluo
Ay maşallah çok az yiyorsun sen dikkat ettimde bu kadar az yemeği yeni mi yemeğe başladın çünkü normalde bu kadar az yesen kilo almazdın kiBugünkü menüm
Sabah 8de
1dilim ekmek
2dilim kaşar peyniri
Kahve
Öğlen 12.30da
1dilim ekmek
Yarım tabak tavuklu sebze yemeği
Akşam 17.30
1 avuç findik
2litre su
Spor yok
LAydLiNe
Ama tartiyi şaşırtmak maksat yoksaaaaa tatlıyı hic sevmemmm... yalancı çoban oldum vallaValla ebrunun tahammulu yok dun tatli dedim bi dovmedigi kaldi
Kolay gelsin canimKızlar bu ara giremiyorum evde tesisat çı var musluklar yenileniyor elektrik işi var vs. İftar sahur çocuk tadilat derken zamanım kalmıyor.
Keyifler nasıl
29.05.2018/Salı
Sahur yok
Iftar 20:31
2.5 dilim çavdar
1 kase mercimek çorbası
7 kaşık bulgur pilavı
2 kase cacık, 2 kaşık yoğurt
Bir iki çatal salata
1 lt su 2 litreye tamamlayacağım
Çok yedim galiba
Bugünkü menüm
Sabah 8de
1dilim ekmek
2dilim kaşar peyniri
Kahve
Öğlen 12.30da
1dilim ekmek
Yarım tabak tavuklu sebze yemeği
Akşam 17.30
1 avuç findik
2litre su
Spor yok
LAydLiNe
Sahur yok
Iftar
1 kase kara lahana corbasi
4 yk mantar sote
Salata
Ara
7 tane cips fistik
1.5 litre su
Spor yoo
Kızlar bu ara giremiyorum evde tesisat çı var musluklar yenileniyor elektrik işi var vs. İftar sahur çocuk tadilat derken zamanım kalmıyor.
Keyifler nasıl[/QUOTE ]
Kolay gelsin canim.
Ay maşallah çok az yiyorsun sen dikkat ettimde bu kadar az yemeği yeni mi yemeğe başladın çünkü normalde bu kadar az yesen kilo almazdın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?