Aynen canım bir süre sonra mide çuval olmadığını anlıyor ve küçülüyor. Ama yine de senin kilona göre doyurucu yemen lazım. Belki yediğin bir şey dokunmuştur.
Böyle zamanlarda bana telefondan yaz canım. Hatta ne zaman canın isterse o zaman yaz. Seni kaybetmek istemiyorum. Çok yol katettin bırakırsan eğer daha fazlasını alırsın.
Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama hem 3 öğün hem de saatlerin harika. Sporuna bayıldım. Maşallah
Tamamdır canım yerleş sen güzelce ama menülerine dikkat et. Böyle dönemlerde kaçar ister istemez. Ama eğer kaçırmazsan çok güzel kilolar verebilirsin. Allah kolaylık versin.
Bu aralar sanki öğünlerini geçiştiriyormuşsun gibi geliyor canım. Yediklerin gayet güzel afiyet olsun
Maşallah kaçamaksız çok güzel bir menü afiyet olsun canım
Bu gün bütün menüler çok güzel maşallah
Ne güzel canım inşallah en kısa zamanda dönersin aramıza
Düzensiz ve dengesiz olmuş canım. Bir de paylaşımların iyice düştü. Bu da motivasyonunu kaybetmeni sağlar. Seni daha sık bekliyorum artık. Hadi biraz silkelen kendine gel. Bitirelim başladığımız işi.
Aman allahım ne harika bir menü. Sadece akşam saatin biraz geç ve suyun çok az. Yarın daha güzel olacağını düşünüyorum.
Mazeret yok mazeret
Benim neden haberim yok