Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biz utancimizdan buraya gelemesekte bizi birakmayan gönlü guzel naif kelebegim canim kaptanim bizi birakmiyor LAydLiNe LAydLiNe
Canim insallah su tarti isini halledip donuyorum araniza buraya yazmayinca ucu kaciyor iyi geliyor burasi bana ;)

Biz utancimizdan buraya gelemesekte bizi birakmayan gönlü guzel naif kelebegim canim kaptanim bizi birakmiyor LAydLiNe LAydLiNe
Canim insallah su tarti isini halledip donuyorum araniza buraya yazmayinca ucu kaciyor iyi geliyor burasi bana :KK66:
Canımsın yaaaa çok tatlısın sen de tartı olsun olmasın hep gel sen illa ki kilo değil bizim dostluğumuz muhabbetimiz yeter özletme kendini :KK200:

Evet yaz geldi o yüzden misafirler çoğaldı yazlığa gidip geliniyor deniz balkon gezmek derken vakit kalmıyor gerçekten gün içerisinde. Benimde misafirlerim var yazlık yerde oturduğumuz için tatile geldiler onlarla ilgileniyorum ara ara bakıyorum

Gece 1 den beri yollardayız. İzmire gidiyoruz
Dün menümü verememiştim
Navigasyon olayları bende çünkü

Şimdi Veriyorum

6 temmuz cuma

11.20

10 yeş. Zeytin
1 kk kadar çökelek
Söğüş domates salatalık
1 tk bal
1 dilim tb ekmek

16.00
1 tabak etli bamya
1 dilim tb ekmek

Gece 1.40
Yoğurt salatalık semizotu taze naneden smoothie

Gece 3.30
1 gong
3. Susamlı çubuk kraker

Günaydın hanımlar bol eksili bir gün olması dileğiyle. Sanırım ben regl öncesi sendromu yaşıyorum mümkün değil sabretmem allahtan evde abur cubur kalmamış tatlıya tuzluya ne bulursam saldırasım var hep 1 hafta varken böyle oluyor sabretmem gerek

Bugun ki menum;
Kahvalti
2 yumurta Beyazi 3 biskuvi

Ara
1 seftali

Oglen
Yoghurt yulaf

Aksam
Tavuk gogsu
Salata

3 lt Su
3 bardak yesilcay
Afiyet olsun canım bisküvi dışında güzel

Dün menümü verememiştim

Şimdi Veriyorum

6 temmuz cuma

11.20

10 yeş. Zeytin
1 kk kadar çökelek
Söğüş domates salatalık
1 tk bal
1 dilim tb ekmek

16.00
1 tabak etli bamya
1 dilim tb ekmek

Gece 1.40

Gece 3.30
1 gong
3. Susamlı çubuk kraker

Afiyet olsun canım gong ve kraker Hariç güzel

Günaydın kızlarr
Akşam çok güzel geçti. Baştan kızım oynamama izin vermedi. Sonra alıştı ortama beraber oynadık. Sonra da babası geldi o ilgilendi ben hicc oturmadim. Sabah da 6 da kalktim hazırladım otobüse yetistim tam vaktinde. Kizicik uyudu kucagimda yeni anca telefona bakabildim

6 temmuz cuma menum
Kahvaltı 09:15
1 yumurta 2 kaşık karabugday ve dereotu ile yapılmış omlet

11 gibi kızımın dondurmasindan yedim az

Öğle 14:00
Ton balıklı salata(bir kepçe çorba vardı listede dondurma yedim diye yemedim)

Ara 16:30
2 kuru kayısı
4 kaşık yoğurt

Akşam 19:00
2 kaşık karabugday eklenmiş cacık(4 kaşık karabugdaydi listede ama dondurma yedim diye yarıya düşürdüm)

Son ara mi yapmadım. Yanımda süt vardı ama oynamaktan aklıma gelmedi. Sonra
da geç oldu diye icmedim.

2,5 lt su
45 dk tempolu yürüyüş
Bol bol göbek atma
LAydLiNe LAydLiNe

Günaydın kızlarr
Akşam çok güzel geçti. Baştan kızım oynamama izin vermedi. Sonra alıştı ortama beraber oynadık. Sonra da babası geldi o ilgilendi ben hicc oturmadim. Sabah da 6 da kalktim hazırladım otobüse yetistim tam vaktinde. Kizicik uyudu kucagimda yeni anca telefona bakabildim
Hayırlı yolculuklar canım

Günaydın kızlarr

Ortam harikaydı akşam ama güzel olmuş organizasyon. İnşallah bugünün de güzel geçer iyi eğlenceler, iyi yolculuklar :KK36:

Günaydın hanımlar bol eksili bir gün olması dileğiyle. Sanırım ben regl öncesi sendromu yaşıyorum mümkün değil sabretmem allahtan evde abur cubur kalmamış tatlıya tuzluya ne bulursam saldırasım var hep 1 hafta varken böyle oluyor sabretmem gerek
Sakın ama sakın bırakma kendini. Dün ne konuştuk seninle. Menünü yazmadın mı ben mi görmedim? Dünkü menü?

Bu hafta herkes çok güzel kilolar vermiş. Süpersiniz kızlar :nazar::nazar::nazar:
Daha güzelini yapabiliriz canım haftaya birincilik istiyorum takımdan ona göre hazırla kendini en az 1 kilo vermen lazım
Dün menümü verememiştim

Şimdi Veriyorum

6 temmuz cuma

11.20

10 yeş. Zeytin
1 kk kadar çökelek
Söğüş domates salatalık
1 tk bal
1 dilim tb ekmek

16.00
1 tabak etli bamya
1 dilim tb ekmek

Gece 1.40

Gece 3.30
1 gong
3. Susamlı çubuk kraker
Nerden çıktı canım durduk yere İzmir inşallah önemli bişey değildir gece yediklerin hiç olmamış ama keşke yemeseydin
6 temmuz cuma menum

2 kuru kayısı
4 kaşık yoğurt

2 kaşık karabugday eklenmiş cacık(4 kaşık karabugdaydi listede ama dondurma yedim diye yarıya düşürdüm)

2,5 lt su
45 dk tempolu yürüyüş
Bol bol göbek atma
LAydLiNe LAydLiNe
. Artık şu küçük kaçamaklara son vermen lazım. Kızdan kalsa bile lütfen yeme at gitsin. Biliyorum israf olmasın istediğin için yiyorsun ama sürecini yavaşlatıyor. Dondurma masum görünüyor ama hiçte masum değil

6 temmuz cuma menum

2 kuru kayısı
4 kaşık yoğurt

2,5 lt su
45 dk tempolu yürüyüş
Bol bol göbek atma
LAydLiNe LAydLiNe

Afiyet olsun canim

Back
X