- 15 Ekim 2010
- 834
- 1.989
- 313
kızlar kızlar ben de ben deAynen canim ne zaman buradan koparsak kilo alıyoruz adacim dikkat edelim bundan sonra. Hadi yarindan itibaren guzel bir baslangic yapalim ne dersin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kızlar ben de ben deAynen canim ne zaman buradan koparsak kilo alıyoruz adacim dikkat edelim bundan sonra. Hadi yarindan itibaren guzel bir baslangic yapalim ne dersin![]()
Supersin canim. Bu hafta spor haftamizkızlar kızlar ben de ben de![]()
Evet canim cok uzaklastim ama sagolsun kaptanim beni birakmadi geri döndümYok caniimmm nerden duycakbu hafta en azindan 1100 kg vermis olucaz insallah. Yarindan itibaren menu, su ve sporlarimizi takip edelim çünkü sen artik eskisi kadar aktif değilsin sayfada. Dikkatimi cekti bak
Bende gunluk 1 saat yuruyus bandinda yuruyorum aksamda 30 dakika basketbol oynuyorum haftanin 5 gunu bu sekilde spor yaptim... ammmaaaaa cok yedim beeeeeSupersin canim. Bu hafta spor haftamizaylacim senin sporun ip atlama ve leslie olsun. Cunku bebisin küçük ve emzirirken leslie cok cok ise yarıyo ben cok faydasini gördüm
Cook iyi yapmış canim sen bize lazimsiinnEvet canim cok uzaklastim ama sagolsun kaptanim beni birakmadi geri döndüm))
Ufff o sporla ne kilolar verilirdiBende gunluk 1 saat yuruyus bandinda yuruyorum aksamda 30 dakika basketbol oynuyorum haftanin 5 gunu bu sekilde spor yaptim... ammmaaaaa cok yedim beeeee![]()
Oyyy oyyy o sopalar az kız o sporla cok verirdim ama cook karbon tukettim ....yarin basliyorum artikUfff o sporla ne kilolar verilirdikız sen niye yiyosun yapmaa. Bak bosa gitmis o sporlar cok acikirsan 1 bardak süt yada ayran ic
Sensiz olur muuuu canim yarin tam gaz basliyoruz canimmmmkızlar kızlar ben de ben de![]()
bugün epey yürüyüş yaptım. Leslie de olur canım ama yürüyüş daha uygun bana sanki. Hem bebişi gezdirmiş oluyorum. Bir taşla iki kuşSupersin canim. Bu hafta spor haftamizaylacim senin sporun ip atlama ve leslie olsun. Cunku bebisin küçük ve emzirirken leslie cok cok ise yarıyo ben cok faydasini gördüm
aynen canım o kadar emek çöp olmasınSensiz olur muuuu canim yarin tam gaz basliyoruz canimmmm![]()
Evet yaaa yillar sonra 6li rakamlari gördüm oda uctu gitti elimden tekrar yakalayacambugün epey yürüyüş yaptım. Leslie de olur canım ama yürüyüş daha uygun bana sanki. Hem bebişi gezdirmiş oluyorum. Bir taşla iki kuş
aynen canım o kadar emek çöp olmasın![]()
yakalarız canım merak etme senEvet yaaa yillar sonra 6li rakamlari gördüm oda uctu gitti elimden tekrar yakalayacam![]()
Yedik yedik ne olduuuu be kuzum oramiz buramiz çıktı ..genis genis kiyafetler giydik yarin bu ise son verip basliyalim.... firtina gibi eselimmmyakalarız canım merak etme senyarından itibaren başlıyoruz. Ben de 6lı rakamlara inmeyi çok istiyorum
evet evet yiyene kötekYedik yedik ne olduuuu be kuzum oramiz buramiz çıktı ..genis genis kiyafetler giydik yarin bu ise son verip basliyalim.... firtina gibi eselimmmyiyeni sopayalim
![]()
iyi geceler canımBenimde ayarim yok yaaa hic gelmiyorum takima gelincede çenem düşüyor...
Herkese iyi geceler yarin guzel bir gun olması dileğiyle)
![]()
Bugun ki menum;
Kahvalti
Yulaf Süt
Ara
1 seftali
Oglen
Balik
Salata
Ara
1 Buyuk kase soguk corba
Aksam
Yoghurt chia yulaf
3.5 lt Su
3 bardak Yesıl cay
300 ip atlama
Mérhaba canim , bende geri dönüyorum tartima pil aldim yarin sabah tartilacamregli siskinligimde var olsun bi an once baslamak lazim..
Bugün ki menü
Sabah
Büyük bir dilim kek
Gong mısır patlağı
Öğle 15.30
Buyuk kiymali pide
Akşam 21:00
Kıymalı pide
Ayran
1.5 yada 2 lt su olmuştur bugün mevlitimiz vardı boyle oldu yarina Allah kerim
Herkese iyi geceler
Oylemi diyorsun ayyy kafama yatti iyi fikir kaptanimiz duymasin haha![]()
Benimde ayarim yok yaaa hic gelmiyorum takima gelincede çenem düşüyor...
Herkese iyi geceler yarin guzel bir gun olması dileğiyle)
![]()