Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok caniimmm nerden duycak :KK76: bu hafta en azindan 1100 kg vermis olucaz insallah. Yarindan itibaren menu, su ve sporlarimizi takip edelim çünkü sen artik eskisi kadar aktif değilsin sayfada. Dikkatimi cekti bak
Evet canim cok uzaklastim ama sagolsun kaptanim beni birakmadi geri döndüm ;)))

Supersin canim. Bu hafta spor haftamiz :-) aylacim senin sporun ip atlama ve leslie olsun. Cunku bebisin küçük ve emzirirken leslie cok cok ise yarıyo ben cok faydasini gördüm
Bende gunluk 1 saat yuruyus bandinda yuruyorum aksamda 30 dakika basketbol oynuyorum haftanin 5 gunu bu sekilde spor yaptim... ammmaaaaa cok yedim beeeee :110:

Bende gunluk 1 saat yuruyus bandinda yuruyorum aksamda 30 dakika basketbol oynuyorum haftanin 5 gunu bu sekilde spor yaptim... ammmaaaaa cok yedim beeeee :110:
Ufff o sporla ne kilolar verilirdi :sinirli::sopa: kız sen niye yiyosun yapmaa. Bak bosa gitmis o sporlar cok acikirsan 1 bardak süt yada ayran ic

Ufff o sporla ne kilolar verilirdi :sinirli::sopa: kız sen niye yiyosun yapmaa. Bak bosa gitmis o sporlar cok acikirsan 1 bardak süt yada ayran ic
Oyyy oyyy o sopalar az kız o sporla cok verirdim ama cook karbon tukettim ....yarin basliyorum artik ;))

Supersin canim. Bu hafta spor haftamiz :-) aylacim senin sporun ip atlama ve leslie olsun. Cunku bebisin küçük ve emzirirken leslie cok cok ise yarıyo ben cok faydasini gördüm
bugün epey yürüyüş yaptım. Leslie de olur canım ama yürüyüş daha uygun bana sanki. Hem bebişi gezdirmiş oluyorum. Bir taşla iki kuş:KK5:

Sensiz olur muuuu canim yarin tam gaz basliyoruz canimmmm :KK66::KK200:
aynen canım o kadar emek çöp olmasın :KK36:

bugün epey yürüyüş yaptım. Leslie de olur canım ama yürüyüş daha uygun bana sanki. Hem bebişi gezdirmiş oluyorum. Bir taşla iki kuş:KK5:

aynen canım o kadar emek çöp olmasın :KK36:
Evet yaaa yillar sonra 6li rakamlari gördüm oda uctu gitti elimden tekrar yakalayacam ;)

yakalarız canım merak etme sen :KK66: yarından itibaren başlıyoruz. Ben de 6lı rakamlara inmeyi çok istiyorum
Yedik yedik ne olduuuu be kuzum oramiz buramiz çıktı ..genis genis kiyafetler giydik yarin bu ise son verip basliyalim.... firtina gibi eselimmm :KK49::KK6: yiyeni sopayalim :sopa::sopa::sinirli:

Bugun ki menum;

Kahvalti
Yulaf Süt

Ara
1 seftali

Oglen
Balik
Salata

Ara
1 Buyuk kase soguk corba

Aksam
Yoghurt chia yulaf

3.5 lt Su
3 bardak Yesıl cay

300 ip atlama

Afiyet olsun canım. Menun guzel. Saatlerini de yazarsan iyi olur

Mérhaba canim , bende geri dönüyorum tartima pil aldim yarin sabah tartilacam :KK17::KK17:regli siskinligimde var olsun bi an once baslamak lazim..

Hoşgeldin canim yeniden

Bugün ki menü

Sabah
Büyük bir dilim kek
Gong mısır patlağı

Öğle 15.30
Buyuk kiymali pide

Akşam 21:00
Kıymalı pide
Ayran

1.5 yada 2 lt su olmuştur bugün mevlitimiz vardı boyle oldu yarina Allah kerim

Herkese iyi geceler

Afiyet olsun canım ama toparlan artık baştan aşağı olmamış :D

Oylemi diyorsun ayyy kafama yatti iyi fikir kaptanimiz duymasin haha:olamaz::KK70:

:KK48::KK48:

Back
X