- 29 Mayıs 2010
- 31.316
- 84.698
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımsın yaaaa çok tatlısın sen de tartı olsun olmasın hep gel sen illa ki kilo değil bizim dostluğumuz muhabbetimiz yeter özletme kendiniBiz utancimizdan buraya gelemesekte bizi birakmayan gönlü guzel naif kelebegim canim kaptanim bizi birakmiyorLAydLiNe
Canim insallah su tarti isini halledip donuyorum araniza buraya yazmayinca ucu kaciyor iyi geliyor burasi bana![]()
Tamam canimCanımsın yaaaa çok tatlısın sen de tartı olsun olmasın hep gel sen illa ki kilo değil bizim dostluğumuz muhabbetimiz yeter özletme kendini![]()
@solmezHoşgeldin aramıza canım. Verecek çok kilon yok maşallah. Yeni de almışsın o yuzden cabucak gider. Kısa zamanda hedefine ulaşacağına inanıyorum
Afiyet olsun canım bisküvi dışında güzelBugun ki menum;
Kahvalti
2 yumurta Beyazi 3 biskuvi
Ara
1 seftali
Oglen
Yoghurt yulaf
Aksam
Tavuk gogsu
Salata
3 lt Su
3 bardak yesilcay
Gece 1 den beri yollardayız. İzmire gidiyoruz
Dün menümü verememiştim
Navigasyon olayları bende çünkü
Şimdi Veriyorum
6 temmuz cuma
11.20
10 yeş. Zeytin
1 kk kadar çökelek
Söğüş domates salatalık
1 tk bal
1 dilim tb ekmek
16.00
1 tabak etli bamya
1 dilim tb ekmek
Gece 1.40
Yoğurt salatalık semizotu taze naneden smoothie
Gece 3.30
1 gong
3. Susamlı çubuk kraker
Hayırlı yolculuklar canımGünaydın kızlarr
Akşam çok güzel geçti. Baştan kızım oynamama izin vermedi. Sonra alıştı ortama beraber oynadık. Sonra da babası geldi o ilgilendi ben hicc oturmadim. Sabah da 6 da kalktim hazırladım otobüse yetistim tam vaktinde. Kizicik uyudu kucagimda yeni anca telefona bakabildim
Günaydın kızlarr
Akşam çok güzel geçti. Baştan kızım oynamama izin vermedi. Sonra alıştı ortama beraber oynadık. Sonra da babası geldi o ilgilendi ben hicc oturmadim. Sabah da 6 da kalktim hazırladım otobüse yetistim tam vaktinde. Kizicik uyudu kucagimda yeni anca telefona bakabildim
Sakın ama sakın bırakma kendini. Dün ne konuştuk seninle. Menünü yazmadın mı ben mi görmedim? Dünkü menü?Günaydın hanımlar bol eksili bir gün olması dileğiyle. Sanırım ben regl öncesi sendromu yaşıyorum mümkün değil sabretmem allahtan evde abur cubur kalmamış tatlıya tuzluya ne bulursam saldırasım var hep 1 hafta varken böyle oluyor sabretmem gerek
Daha güzelini yapabiliriz canım haftaya birincilik istiyorum takımdan ona göre hazırla kendini en az 1 kilo vermen lazımBu hafta herkes çok güzel kilolar vermiş. Süpersiniz kızlar![]()
Nerden çıktı canım durduk yere İzmir inşallah önemli bişey değildir gece yediklerin hiç olmamış ama keşke yemeseydinGece 1 den beri yollardayız. İzmire gidiyoruz
Dün menümü verememiştim
Navigasyon olayları bende çünkü
Şimdi Veriyorum
6 temmuz cuma
11.20
10 yeş. Zeytin
1 kk kadar çökelek
Söğüş domates salatalık
1 tk bal
1 dilim tb ekmek
16.00
1 tabak etli bamya
1 dilim tb ekmek
Gece 1.40
Yoğurt salatalık semizotu taze naneden smoothie
Gece 3.30
1 gong
3. Susamlı çubuk kraker
. Artık şu küçük kaçamaklara son vermen lazım. Kızdan kalsa bile lütfen yeme at gitsin. Biliyorum israf olmasın istediğin için yiyorsun ama sürecini yavaşlatıyor. Dondurma masum görünüyor ama hiçte masum değil6 temmuz cuma menum
Kahvaltı 09:15
1 yumurta 2 kaşık karabugday ve dereotu ile yapılmış omlet
11 gibi kızımın dondurmasindan yedim az
Öğle 14:00
Ton balıklı salata(bir kepçe çorba vardı listede dondurma yedim diye yemedim)
Ara 16:30
2 kuru kayısı
4 kaşık yoğurt
Akşam 19:00
2 kaşık karabugday eklenmiş cacık(4 kaşık karabugdaydi listede ama dondurma yedim diye yarıya düşürdüm)
Son ara mi yapmadım. Yanımda süt vardı ama oynamaktan aklıma gelmedi. Sonra
da geç oldu diye icmedim.
2,5 lt su
45 dk tempolu yürüyüş
Bol bol göbek atma
LAydLiNe
6 temmuz cuma menum
Kahvaltı 09:15
1 yumurta 2 kaşık karabugday ve dereotu ile yapılmış omlet
11 gibi kızımın dondurmasindan yedim az
Öğle 14:00
Ton balıklı salata(bir kepçe çorba vardı listede dondurma yedim diye yemedim)
Ara 16:30
2 kuru kayısı
4 kaşık yoğurt
Akşam 19:00
2 kaşık karabugday eklenmiş cacık(4 kaşık karabugdaydi listede ama dondurma yedim diye yarıya düşürdüm)
Son ara mi yapmadım. Yanımda süt vardı ama oynamaktan aklıma gelmedi. Sonra
da geç oldu diye icmedim.
2,5 lt su
45 dk tempolu yürüyüş
Bol bol göbek atma
LAydLiNe
Gunaydin ladylineGünaydın kızlar![]()