11 Nisan’da doğum yaptım, bebeğim 1 ay sonra vefat etti, o yüzden emzirme olayım yok...LAydLiNe
Başın sağolsun cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 Nisan’da doğum yaptım, bebeğim 1 ay sonra vefat etti, o yüzden emzirme olayım yok...LAydLiNe
Canım çok üzüldum basın sagolsun Rabbim sabır versin
Başın sağolsun cnm
Amin inşAllah, hayırlı zamanda bana da Rabbim isteyen herkese de nasip etsin...Rabbim sabır versin canim. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğinizde hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlat nasip etsin. Kucağınizi boş bırakmasın
Maşallah menü harika, kahvelere bakılırsa uykusuz bir gece seni bekliyorBugünkü menüm
Sabah yok
Öğlen 12.30
2tane ekmekle kaşarlı tost
Domates
Ara 1tane şeftali
Akşam 16.30
1dilim ekmek
1kase bol acılı tarhana
2litre su
30dk yürüyüs
3fincan kahve
Inşallah canım bu arada basın sağolsun Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallahMenü bayağı az olmuş acıkmadıysan ne mutlu sana, muhtemelen tartıda karşılığını alırsın
![]()
Menün çok güzel17 Temmuz menüm
10.30 kahvaltı
-1 dilim tam buğday ekmek
-1 domates 1 salatalık
-1 kk beyaz peynir
-4 zeytin
18.30 akşam yemeği
-1 dilim kepekli ekmek
-1 kase mercimek çorbası
-5 yk türlü
3 lt su
40 dk yürüyüş
Bugün canım birşey yemek istemedi kaçamakta yapmadım kaptanım bu çok güzel değil mi ne güzel az yemişim
Kızlar mesaj sayılarını kimse iletmedi bana? 2 günlük dün ve bugünün. Kaptana ileteceğim lütfen herkes atsın
Anladım canım biliyorum zaten yok tabiki kızmıyorum ama bugün yemek istemedim hemen zayıflamak için değil yani çünkü zaten normal zamanlarda kaçamak yaptığım oluyor öyle 1 günde zayıflayamayız zaten anladım ben senikaçamak olmaması harika tabi ama az yemek tek başına yeterli değil ki. dengeli ve az yemek gerekiyor. sabah vücüdün kahvaltıya ihtiyacı var. metabolizmanın çalışması için ve diğer öğünde daha çok açlık hissetmemek için. sadece kahve kahvaltının yerini tutamaz ancak ara öğün olabilir.
tek öğün yediğinde vücüda yeterli gıda gelmediği için onu direk depoluyor. depolaması ne demek yediklerinin direk yağ olması demek.
az yediğin için tabii ki eksi göreceksin tartıda ama sağlıklı bir eksi olmayacak. yağ depolarken kas yakacaksın. özellikle yetersiz yeyip bir de spor yapınca tamamen kas yakmış olacaksın.
velhasıl vücüdün yağ yakması için yemen gerekiyor. vücüdü aç bırakarak değil doyurarak sağlıklı kilo verebiliriz.
canım bişey istemedi bir bahane değil. nasıl canımız bişey isteyince aman yok yemeyeyim şimdi olmaz deyip bırakıyorsak. canımız hiç bişey yemek istemediğinde de sağlığım için az da olsa yemem gerek diye düşünmeliyiz.
inşallah kızmıyorsundur bana. sana çok yorum yapıyorum müdahele ediyorum gibi hissettim şuan ama beraber başladık yol arkadaşım olarak görüyorum. beraber sağlıklı kilo verelim istiyorum. hem sende diyetisyene gidiyorsun listelerin var. nasıl olması gerektiğini biliyorsun aslında. hızlı kilo vereyim düşüncesine mi kapılıyorsun acaba bilemiyorum.
üff çok konuştum. sen beni anlamışsındır :)
Sanmıyorum öyle olacağınıbugün bitmesine daha var canım :) yazışırız belki. yarın öğlene kadar süresi olsa mesela nasıl olur. sabahtan gönderir herkes
Bugünkü menüm
Sabah yok
Öğlen 12.30
2tane ekmekle kaşarlı tost
Domates
Ara 1tane şeftali
Akşam 16.30
1dilim ekmek
1kase bol acılı tarhana
2litre su
30dk yürüyüs
3fincan kahve
17 Temmuz menüm
10.30 kahvaltı
-1 dilim tam buğday ekmek
-1 domates 1 salatalık
-1 kk beyaz peynir
-4 zeytin
18.30 akşam yemeği
-1 dilim kepekli ekmek
-1 kase mercimek çorbası
-5 yk türlü
3 lt su
40 dk yürüyüş
09.00
Sirkeli su
10.00
1 kase sütlü Müsli
12.00
200 gr lor
Domates
Yeşillik
1 dlm çavdar ekmeği
( acayip acıktım ara öğün kesmeyecekti ondan böyle yedim)
15.30
4 yk kavurma
1 yufka
1 bardak Kefir
1/2 şeftali
17.30
1/2 yeşil elma
19.30
8 yk tas kebabı
2 dlm ekmek
1 kase yoğurt
Salata
1 küçük dilim baklava ( misafirlikteydik ikram olduğu için tattım)
Sütlü çay
1 saat plates
30 dk yürüyüş
3 litre su
17 temmuz listem
Kahvalti 8.30
Haslanmis yumurtanin beyazı
1 dilim kizarmis ekmek
Peynir
Zeytin
Çay
Öğle 12.30
1 dilim ekmekten tost
Akşam 19.30
2 kase kısır
2 bardak ayran
Saat 10.30 da sinirsiz cay ve birkac tane kabak çekirdeği
1 buçuk litre su
100 ip atlama
20 dakika leslie
solmez
Anladım canım biliyorum zaten yok tabiki kızmıyorum ama bugün yemek istemedim hemen zayıflamak için değil yani çünkü zaten normal zamanlarda kaçamak yaptığım oluyor öyle 1 günde zayıflayamayız zaten anladım ben seni![]()
Herkese iyi geceler kızlar