Doğum kesinlikle çok etkiliyor,üç doğum yaptım ben de. İlk gebeliğimde 22 kilo aldım sonrakilere 13 kilo.cok fark var kilo verme konusinda.22 yi vermek çok ama çok zordu.Evet spor şart gerçekten.
Ben de selülit dışında çatlak patlak herşey mevcut. 2 hamilelik kilo alıp vermek mahvetti vücudumu.
Sporla çatlaklar geçmez ama en azından giyinikken düzgün görünürüm
Doğumdan sonra benimde göbeğim çok fena sarktı diyet ve sporla internetteki gibi eski haline dönen var mıdır acaba ? Bu konu çok moralimi bozuyorinşallah burada birbirimize destek olarak elvedaaaaaa diyeceğiz kilolarımıza) spor şart spor olmayınca bende kilo veremiyorum... hem spor sayesinde olduğum kilomdan daha az gözüküyorum... benim alt tarafım iyide göbek bölgem pek fenaaaaaaaaaaaa
Doğumdan sonra benimde göbeğim çok fena sarktı diyet ve sporla internetteki gibi eski haline dönen var mıdır acaba ? Bu konu çok moralimi bozuyor
Lesli iyi topluyor gecen sene lesli yapmıştım bayagi toplamıştı göbeğim...lesli tavsiye ederim....Doğumdan sonra benimde göbeğim çok fena sarktı diyet ve sporla internetteki gibi eski haline dönen var mıdır acaba ? Bu konu çok moralimi bozuyor
Estağfurullah. İşin gücün var vaktin olmayabilir.bende tam bilmediğim için şimdilik bunlara başladım işte bakalım farkedecekmiDışarıdaki aran olmamış ama onun haricinde güzel menü. Afiyet olsun. Geçen sefer zencefil ya da zerdeçal ters etki yapmıştı. Umarım bu kez olmaz.
Çekirdek ve pasta haricinde gayet güzel bir menü ama akşam yediğin meyveler olmamış. Geç yenilen meyvelerin şekerleri direkt yağ olarak depo ediliyor o yüzden yemememiz lazım.
Öğün saatlerini mutlaka dğiştirmen lazım. Yürüyüş ve yüzme harika. Krizi güzel atlatmışsın.
Güya bize program hazırlayacaktım. Bir türlü fırsatım olmadı. Kusura bakma lütfen
O zaman azaltma canım içebiliyorsan iç. Ama en fazla 3 olsun 3 ü geçme.
Yediklerin gayet güzel. Kahvaltın geç olmuş. Su çok az olmuş. En az 2 lt içmeye çalış canım.
Dua et uzaktasın canım yoksa bir güzel sopalardım seni. Böyle menü mü olur? İşkence ediyorsun resmen kendine. Su çok az. Hasta olacaksın dikkat et lütfen.
inşallah burada birbirimize destek olarak elvedaaaaaa diyeceğiz kilolarımıza) spor şart spor olmayınca bende kilo veremiyorum... hem spor sayesinde olduğum kilomdan daha az gözüküyorum... benim alt tarafım iyide göbek bölgem pek fenaaaaaaaaaaaa
Kardiyo eşliğinde kilo verip ideal kiloya yaklaşmaya yakın pilatese başlayıp devam etmek lazım. Herhalde toparlanır göbeklerimiz.
Mutfağı kapattım yediğimi yazayım:
9.30 2 yumurta peynir maydonoz
11.30 türk kahvesi
13.30 kabak detoksu (yağsız tavada kabak ve yoğurt)
16.00 karpuz (2 porsiyon gibi olmuştur)
19.00 yoğurtlu kabak, semizotu, salata (sırf kabağa dayanamadım karışı yaptım)
Su az içtim yarım litre ancak olmuştur, 2 litreye tamamlayacağım.
1 saat 15 dk spor
Bugun menu
Karatay kahvaltisi
2 yumurta yağda (2. Yumurtanin beyazi sadece )
7 yeşil zeytin
Peynir
1 salatalık
Yesillik
10 adet yer fıstık
Ara
1 bardak ayran
Aksam 17.40
1 adana
Booolll salata
Bi parca lavaş serçe parmağı büyüklüğünde.
2.5 lt su icildi
45 dakika eliptik ac karnina
45 dakika yürüyüş
20 dakika basketbol oynadım parkta
Kas yaptimbakalım yarin tarti ne diyecek
.
Bugün kı menüm arkadaşlar
Kahvaltı
10:00 bir dilim tm buğday ekmegı
1 yumurta
Salatalık domates yesıllık
Ara
12:00
2 şeftali
Öğlen
Yesıllık
Akşam
18:30
1 kase yoğurtlu yulaf
3 litr su
1 saat yuruyus
Merhabalar bugün yediklerini
Kahvalti 9
Maydanozu peynirli omlet
Öğlen kabak detoks saat 13 te
Ara 15
Dondurma (bu olmamalıydi kabul ediyorum)
Akşam 18
Kabaktan çok sıkıldı
Yarım tabak hindi sote
2 YK pilav
İki litre su
15 dakika zumba
26.07.2018 / Perşembe
10:30 = Peynir
4 yeşil zeytin
1 parça tavuk
Biber
1 dilim normal ekmek
16:00 = Yarım tabak Tavuklu patates yemeği
Peynir, zeytin, biber,yoğurt
18:00-20:00 arası 2 türk kahvesi
1.5 su biraz yürüyüş
Günaydın arkadaşlar,tartıdan önceki son gün,umarım yarın hepimiz mutlu edecek rakamı görürüz.
Kacamaksiz bir gün olmasi dileğiyle,sevgiler
Zayıflamak harika bir duygu,kolum belime degdiginde inceldigini hissediyorum.kiyafetlerim üstüne yapismiyor. Altı üstü 3 kilo bunu hissettiriyorsa 8-10 kilo vermek muhteşem bir duygu olacak
Daha önce hiç diet yapmadan çok zayıflamıştım.gecen sene 58 kiloya kadar dusmustum. Sadece ekmek yememeye dikkat ediyordum ve çok şu iciciyordun.bir de her gün iki üç fincan kahve iciyordum telvesibi yiyerek. Bunu tavsiye etmiyorum çünkü kanım çok düştü serum tedavisi gördüm ama günde bir fincan zayıflamaya yardımcı olur bence
Öğün saatlerini mutlaka dğiştirmen lazım. Yürüyüş ve yüzme harika. Krizi güzel atlatmışsın.
Evet bikac kişiden daha duymuştum denemeyi düşünüyorum ancak yemek düzenimi herşeyi değiştirip azalttım kendimi enerjik hissetmiyorum halim olmuyor spor yapmaya. Ev işi çocuklarla koşturmak bütün enerjimi alıyor bu duruma biraz alışıp başlıycam inşallahLesli iyi topluyor gecen sene lesli yapmıştım bayagi toplamıştı göbeğim...lesli tavsiye ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?