Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bakalım sende nasıl olacak kürün sonuçları.
bende kızı yatırdım şimdi. bugün pek işim yok keyif yapacağım inşallah

Aslında az yemiyorum sofradan doyarak kalkıyorum ara öğün yapmıyorum sadece ama bundan sonra daha iyi olacak inşallah. Diyetisyene gideceğim inşallah yarın

bakalım sende nasıl olacak kürün sonuçları.
bende kızı yatırdım şimdi. bugün pek işim yok keyif yapacağım inşallah
Ben de merak ediyorum, bakalım. Ödem atıp tartıda azaldığımı görüp motivasyonumu artırayım istedim. Sonrası için listelerim var.
3 kere diyetisyene gitmiştim, son ikisi aynı ve ünlü bir diyetisyen. Verdiği listelere vücudumun tepkisini biliyorum ve ona göre seçip uygulayacağım. Nasıl kilo verdiğimi izleyin :)

Sana da güzel keyifler. Ben de kızlarla havuza gideceğim

Dışarıdaki aran olmamış ama onun haricinde güzel menü. Afiyet olsun. Geçen sefer zencefil ya da zerdeçal ters etki yapmıştı. Umarım bu kez olmaz.
Çekirdek ve pasta haricinde gayet güzel bir menü ama akşam yediğin meyveler olmamış. Geç yenilen meyvelerin şekerleri direkt yağ olarak depo ediliyor o yüzden yemememiz lazım.
Öğün saatlerini mutlaka dğiştirmen lazım. Yürüyüş ve yüzme harika. Krizi güzel atlatmışsın.
Güya bize program hazırlayacaktım. Bir türlü fırsatım olmadı. Kusura bakma lütfen
Aslında kilodan ziyade kendimi bildim bileli suyu çok içiyorum. Yaz-kış böyle ama biraz daha azaltabilsem daha iyi tabi
O zaman azaltma canım içebiliyorsan iç. Ama en fazla 3 olsun 3 ü geçme.
Yediklerin gayet güzel. Kahvaltın geç olmuş. Su çok az olmuş. En az 2 lt içmeye çalış canım.
Bugün hiç gelemedim karnım ağrıyor
Menüm
Sabah yok
Öğlen yok
Akşam 1tabak çorba 1dilim ekmek
1litre su
Spor yok
Dua et uzaktasın canım yoksa bir güzel sopalardım seni. Böyle menü mü olur? İşkence ediyorsun resmen kendine. Su çok az. Hasta olacaksın dikkat et lütfen.

Süpersin canım hoş geldin yeniden aramıza. Karatay kahvaltısı yazmışsın menüye ama benim gibi bilmeyenler var bu menüyü. İçeriğini yazar mısın merak ettim?
kaptanım hemen yazayım , okuduğum kitaptan ve karatay diyeti ile kilo vermiş kişilerin izlediğim videolarından aktarayım özetle
karatay diyeti 3 öğün yada 2 öğün şeklinde yapılabiliyor ben 2 öğün tercih ediyorum bu bana göre daha uygun... ara öğün yok zaten önemli noktada bu ara öğün leptin salgılanmasını önlüyormuş iki ögün arasında 4-5 saat olmalıymış bu arada kesinlikle bişey yenilmeyecek .... ama içeçekler serbest kahve , çay şekersiz olma şartıyla ve ayran içilebilir...

karatayda şeker , ekmek yasak paketli bütün ürünler yasak ...kilo vermek isteyenler için pirinç ve patateste önerilmiyor.....
kuruyemişler karatay diyetinde önemli kavrulmamış fındık , badem , yerfısıtğı ve ceviz bunlar karatay diyetinin temeli )

ben zaten kahvaltımı geç yapan biriyim bu yüzden karatay 2 öğün tam bana göre iki öğün arasında en az 4-5 saat zaman farkı olması benim kahvaltımın geç yapmamda sıkıntı yok

sabah kahvaltı karatay
2 yumurta haşlama veya tereyağlı yapılabiliyor
peynirde sınırlama yok
zeytin sınırlama yok
sebze mevsime göre domates salatalık maydanoz dereotu yeşillikler yaniii sınırsız
küçük ince belli çay bardağı kadar ceviz badem, fındık , fıstık , ( ekmek yerine geçiyor )
meyve sabah kahvaltısında öneriliyor oda çok küçük bir meyve şeker olduğu için çok önerilmiyor kuru kayısı olabilir 2 tane ....

ara
çay , su , kahve , ayran

akşam için seçenekler
et veya tavuk / sebze yemeği / bakliyat yemekleri ( sınır yok istersen 6 köfte ye , bir tabak dolusu yeşil fasulye yada 1 tabak kuru fasulye yiyebilirsin )
salata
yoğurt bir kase yada ayran
2 -3 kaşık bulgur pilavı ( arada her gün değil )
1 lahmacun yenilebiliyor karatayda ( haftada 1 ) ana yemek olarak

ve saat 19.00 dan sonra ağzımıza tek lokma koyulmuyor ......
karatayda hergün 40 dakika yürüyüş öneriliyor....

bana gelirsek ben 1 yumurta ve 2. yumurtanın beyazını yiyiyorum sadece...
10 adet yer fısıtığı anca yiyebiliyorum
7 zeytin
biraz peynir
domates salatalık yeşillik

ara
ayran tercihim

akşamda
bir gün sebzeli yemek , bir gün protein , bir gün bakliyat olarak düşünüyorum...

2,5 lt su zaten spor bol yapıyorum...
2 ayda 17 kilo verende var 10 kilo verende var ))

Aslında az yemiyorum sofradan doyarak kalkıyorum ara öğün yapmıyorum sadece ama bundan sonra daha iyi olacak inşallah. Diyetisyene gideceğim inşallah yarın

Süpersin geç bile kaldın gitmek için. Ama zararın neresinden dönersen kardır.

Çok güzel anlatmışsın ben biliyordum ama bilmeyen arkadaşlar için güzel fikir olabilir. Ben kahvaltıda ne yediğini merak ettiğim için sordum. Zaten fark ettiysen ana temel kurallar bizim uyguladıklarımızla genelde aynı. Bu kez daha iyi gideceğine inanıyorum.

inşallah canım , hem çook doyurucu açlık çekmiyorsun sadece akşamları geç saatte yatınca biraz acıkıyorum o kadar...benim için en uygunu bu diyet oldu inşallah sonuç alabilirim kahvaltının geç yapılması ve 2 öğün arasında zaman tam istediğim gibi ....sabah erken kahvaltı bana göre değil çünkü o zaman 3 öğün yiyiyorum ipin ucu kaçıyor bende... erken kalkıyorum 8 ayataktayım kızımın kahvaltısını hazırlayıp eliptiğe geçiyorum sabah sporu daha çok kilo veridiriyormuş birde bunu deniyecem 1 ay ))

zerdeçal ın etkisi olmuştu adet düzenine. olmaz inşallah bakalım

bende şimdi yukarıdaki linkdeki videoyu izledim. diyette yapılan hatalar diye bir video. sizinle de paylaşmak istedim.
paylaşım için sağol canım izledim , sağlıklı karbonhidrat gerekli vucuda ama karatayda ekmek yok ben ara ara tam tahıllı ekmek eklemeyi düşünüyorum çünkü ekmek yememek insanı mutsuz edermiş... zaten bire bir bi diyeti uygulamak çok zor kendimize göre şekillendirmek lazım ...

Karatay’ı da dukan’ı da ben de denemiştim güzel kilo da vermiştim. Tek problem yemeği sınırsız yiyip midemi büyütmüşüm sonra zorlanmıştım.
ben çook sınırsız yiyemiyorum ister istemez sınır koyuyorum yinede.... sabah o kadar kuruyemiş yiyemem azaltıyorum ...
canım ne kadar sürede ne kadar kilo verdin karatayda ?spor ne kadar yapabildin ?

ben çook sınırsız yiyemiyorum ister istemez sınır koyuyorum yinede.... sabah o kadar kuruyemiş yiyemem azaltıyorum ...
canım ne kadar sürede ne kadar kilo verdin karatayda ?spor ne kadar yapabildin ?

Canım çok yıllar oldu ama sadece 18’den sonra birşey yemeyerek 5 ayda 67den 59a düştüm. 1 saat spor yapıyordum, Doğum kilolarımdı ve emziriyordum.

Ondan 2 yol sonra dukan Karatay karışımı 13 kilo vermiştim süre hatırlamıyorum.

Son dönende denemelerim hep diyetisyen olmuştu, her ikisinde de 4 ayda 13’er kilo vermiştim.

Son 3 yıldır ekimde diyetisyene başlayıp şubata kadar kilo verip sonra alıyorum, ekimde tekrar başlıyorum. Ne param ne de yüzüm kaldı diyetisyene verecek :)

Kilo vermesi kolay, koruması zor. Bu sefer sporu hayatımdan çıkarmayacağım inşallah.

inşallah burada birbirimize destek olarak elvedaaaaaa diyeceğiz kilolarımıza ) spor şart spor olmayınca bende kilo veremiyorum... hem spor sayesinde olduğum kilomdan daha az gözüküyorum... benim alt tarafım iyide göbek bölgem pek fenaaaaaaaaaaaa

Benim de aynı,yumus yumus her yerim. Çok çok spor yapmam lazım sadece diyet yeterli değil.zayiflasam bile selülit yumuşaklık kalıyor malesef

Evet spor şart gerçekten.
Ben de selülit dışında çatlak patlak herşey mevcut. 2 hamilelik kilo alıp vermek mahvetti vücudumu.
Sporla çatlaklar geçmez ama en azından giyinikken düzgün görünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…