Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar internetim yoktu yazamadım çok geç dönmüştük.
Dünkü menüm
Sabah 2 tane poğaça buyuk ayran

Ara 2 tane minik kurabiye
Akşam 2tane yumurta

Yemek vardı aslında ama benim canım istemedi yumurta yedim

Su 2-2.5 lt olmuştur saatleri hatırlamıyorum

Günaydın canlarım,mutlu bir hafta diliyorum size.dun annem.geldi memleketten kardeşime.gun boyu disardaydim yazamadım hiç.
Cuma kilom 67,3
Bugün kilom 67.5
+200gram.bunu mutlaka telafi edecegim.

Günaydın,
Kendimi çok yorgun hissediyorum, spora gidemedim.
Tatil (yazlık ev) beni çok yordu sporla birleşince. Her tarafım ağrıyor. Sabah çocuklar uyanmadan ve güneş çıkmadan 6.00 gibi spora gidiyordum, dön gel bahçe balkonları yıka kahvaltı hazırla. Sonra havuz, dön gel çocukları duş aldır. Aralarda yemek, temizlik, çamaşır bilimum ev işleri. Çocukları oyala, parka götür gece 23’e kadar hiç oturmuyorum.
işe giderken bu kadar yorulmuyorum :KK43:
Kadın yapıyor herşeyi, yemek yapmayı bile unutmuşum, önce salça mı yağ mı konuluyordu annemi arayıp soruyorum :) çocuklar kıyafetlerini lekeliyorlar, onlarla mücadele ediyorum.
Eşim çok yardımcıdır normalde, ama o da günde 2 kez bisikletle uzun yol yapıyor, 15 kilo verdi 2.5 ayda. Tamamen ona odaklanmış durumda. Dün halimi görüp yemeğe el attı. Şimdi çıkmadan etrafı yıkayıp çıktı.
Ama yine de durumum çok fena, ev işleri çok zormuş, sanırım tatili bırakıp kaçacağım.

Çok yazdım :)
Sonuç itibariyle bugün sabah sporuna gidemedim. Akşam giderim büyük ihtimalle, güç bulamazsam ara veririm bugün.

Güzel bir gün olsun. Sevgiler herkese.

Kadınlara tatil yok malesef. Ev hanimligi kısmı hep aktif

Merhaba arkadaşlar fazla gıremıyorum Dünki menümü yazayım

Kahvaltı
9:00
Yarım dılım katmer
5 zeytin
2 kaşık mantar kavurma
Kk b peynir ve kasar

Ara:KK12:00
1 elma

Akşam 17:30
Herbalife Shake

Su 3 lt 3 brdk herbalıfe cay
10.000 adım

Afiyet olsun canım

Kızlar internetim yoktu yazamadım çok geç dönmüştük.
Dünkü menüm
Sabah 2 tane poğaça buyuk ayran

Ara 2 tane minik kurabiye
Akşam 2tane yumurta

Yemek vardı aslında ama benim canım istemedi yumurta yedim

Su 2-2.5 lt olmuştur saatleri hatırlamıyorum

Afiyet olsun canım poğaça ve kurabiyeler olmamış

Günaydın canlarım,mutlu bir hafta diliyorum size.dun annem.geldi memleketten kardeşime.gun boyu disardaydim yazamadım hiç.
Cuma kilom 67,3
Bugün kilom 67.5
+200gram.bunu mutlaka telafi edecegim.

Gunaydin canım. Gözünaydin buarada hosgelmis annenler

Kızlar burada bayanların yediği Kaşa dedikleri birşey var . Kahvaltı öğle yemeği akşam sürekli yiyorlar.
Kaşa yulaf çavdar ve ben keten tohumu olanından aldım. Bu karışımı süte koyup lapa olana kadar karıştırıyorsun. Ama ne tat ne tuz nasıl değişik geldi anlatamam. Resmen ot. Gerçi semizotumuz bile harika :)) Ondan buradaki hatunlar kilo almıyor. :))

Cuma 119.0
Pazartesi 116.9

Ben geçen hafta ödem mi tuttum acaba . Çok şaşırdım sabah kalktığımda gördüğüm sonuca. İnşaallah cuma günü 116 yı görürüm :)

Hafta sonu dışarı çıkmamanın faydası sanırım :))
Ayy maşallah canım çok çok güzel :nazar::nazar:

Hafta sonu kilo almayan hatta verenleri çok tebrik ederim. Benim menün fena değildi ama 700 gr fazla çıktım, gerçi hep spordan sonra tartılıyordum.
Bugün özel bir diyet listesi uyguluyorum. Diyetisyenim yazmıştı eskiden, ara ara uygularım. Yazabilirim şimdiden çünkü dışına çıkmayacağım.
Sabah 1 süt (kahve yada tarçın olabilir), 1 meyve, 3 ceviz yada ona eşdeğer badem fındık vs.
Benim yediklerim: sütlü kahve, üzüm, çiğ: 1 kaju, 3 fındık, 3 badem
Ara: yeşil çay (içtim)
Öğlen: 2 porsiyon et, salata, 1 dl ekmek (dünden tavuk kalmıştı, salata ile yiyeceğim)
Ara: 1 meyve
Akşam: etsiz sebze yemeği (yada salata), 1 dl ekmek, yoğurt (yoğurtlu kabak ve semizotu yiyeceğim, biraz salata da olabilir)
Bunu çok yediğimizin ertesi günü haftada 1 uygulayabileceğimi söylemişti. Biraz kısıtlı bir diyet

Bugün cuma günkü kiloma gelip 3 gün farklı bir diyet uygulayacağım.

Pazartesileri de mi kilo bildirimi yapıyoruz canım.
Memleket akhisar

Evet canım hafta sonu kaçamaklarimizi kontrol ediyoruz böylece

Cuma 119.0
Pazartesi 116.9

Ben geçen hafta ödem mi tuttum acaba . Çok şaşırdım sabah kalktığımda gördüğüm sonuca. İnşaallah cuma günü 116 yı görürüm :)

Hafta sonu dışarı çıkmamanın faydası sanırım :))

Maşallah canım harika

Kızlar burada bayanların yediği Kaşa dedikleri birşey var . Kahvaltı öğle yemeği akşam sürekli yiyorlar.
Kaşa yulaf çavdar ve ben keten tohumu olanından aldım. Bu karışımı süte koyup lapa olana kadar karıştırıyorsun. Ama ne tat ne tuz nasıl değişik geldi anlatamam. Resmen ot. Gerçi semizotumuz bile harika :)) Ondan buradaki hatunlar kilo almıyor. :))

Sabah öğle akşam yemek sağlıksız olur bence ama bir öğün tüketilebilir

Gunaydin kizlar ,
Cuma 71.500
Bu sabah 71.100
Eksiiii 400 :KK66:))

Cumaya 70.500 görürum insallahhhh :KK66:)

Tebrikler canim inşallah görürsün

Kızlar hafta sonu sanırım pek iyi geçmemiş çoğu için artılar yüksek gibi geldi bana ama pes etmek yok cumaya daha var inş. Haydi bismillah diyelim çıkalım yola cumaya bol artilarla inş.

Merhaba arkadaşlar ben paytak pikap, 22 yaşındayım bekarım öğrenciyim. 168 boyum 83 kilom var :olamaz: lise depresyonuyla kilo almaya başladım ve artarak devam etti , kendi başıma bi türlü kilo veremedim sizlerle bu işi başarabileceğimi düşünüyorum, aranıza yeni katılıyorum umarım sizler gibi bende kilo verebilirim.
Ve yeniden herkese selam :KK54:

Merhaba arkadaşlar ben paytak pikap, 22 yaşındayım bekarım öğrenciyim. 168 boyum 83 kilom var :olamaz: lise depresyonuyla kilo almaya başladım ve artarak devam etti , kendi başıma bi türlü kilo veremedim sizlerle bu işi başarabileceğimi düşünüyorum, aranıza yeni katılıyorum umarım sizler gibi bende kilo verebilirim.
Takımın 1. sayfasındaki formu doldurup burada paylaşır mısın canım. Bir de kuralları okudun mu?

Günaydın
Sana kolay gelsin o halde...
Haftasonu mesaisi nasıl da zordur...
Ben de hep sınavlara giderdim görevli olarak... ıyykkk...
Ben severek ve isteyerek yapıyorum canım :KK200:
Ben yüksek diye biliyordum canım ama dediğin gibi sağlıksız da zaten.
Ben de içilmemesi gerek diye biliyorum :KK39:
Kizlar gerçekten cok özür dilerim hepinizden. Taşınırken telefonumu kaybettim 3 gündür telefonsuzdum. Bebegim küçük olduğu içinde hep sessizdeydi :KK43: internetin altyapisi kurulacakmis 2 ay internetsizim :KK43: uf bildirim yapamadim ama butun gün icim icimi yedi resmen. Umarim diskalifiye olmam :KK43: daha biraz once buldum telefonumu
Son bir hakkın kaldı canım şimdilik diskalifiye olmadın ama bundan sonra çok dikkat etmen lazım. Bildirim çok önemli biliyorsun çünkü tüm takımı etkiliyor. İnternetsizim derken?
güzel bir duş alıp kendine çay demle
al eline bir kitap eyif çat

veya zumba yap... eğlenceli ve kalori yaktırıcı :KK45:
Seni sık sık takımda görmek güzelmiş uzaklaşma sakın buralardan :KK39:
Kaptanım yüzme yarışı demişsin. Katılıyor musun? Hakemlik ya da başka bir şey mi?
Kolay gelsin.
Yüzme hakemliği yapıyorum canım gerçi @solmez söylemiş ama yeniden söylemiş oldum.
İnşaallah şu önemüzdeki 2 hafta düzenli kilo veririm de asıl gruba girerim. Önemli olan kilo vermek tabiİ ama belki daha çok motive eder beni belki
Tatlım listeye girdiğin zaman çok daha dikkatli olman gerekiyor. Son zamanlarda ki çabaların çok güzel ama geçen hafta kendini bıraktın ve 2 kg fazla çıktın. Eğer listede olsan bu takımı çok daha kötü etkileyecekti. O yüzden artık listeye aldığım herkese çok dikkat ediyorum. Belki farketmişsindir uzun süredir listeye yeni üye giremiyor. Çünkü hala gözüm üzerinizde ve şu an yeni üyelerin içerisinde listeyi tam anlamıyla hak eden kimse yok. Kısacası sizlere güvenmek istiyorum sorumluluk anlamında. Bu hafta @polokey2244 in bildirimsizliği takımın derecesini etkiledi. Belki bildirim yapsa hatta kilo verse haftanın birincisi olabilirdik. O yüzden artık liste için çabalamanızı hak etmenizi istiyorum.

Aklıma gelmişken senin Türkiye' deki telefon numaran var bende. Şimdi değişmiştir muhtemelen. Yeni numaranı yazar mısın özelden.

Gunaydin kızlar. Hafta sonu kaçamaklarimizi telafi ettiğimiz güzel hareketli bir gün olsun

Pazartesi kilo bildirimi
Cuma:86.9
Bugün:87.2
Fark +300 gr:KK42:
Kötü geçen hafta sonu hemen belli ediyor kendini.
Oradaki hatunları hiç hatırlatma :KK70::KK70:

Hiç olmamış tatlım cumaya kadar asilman lazım. Hadi bakalım kolay gelsin.

Aynen canım başladım bile asılmaya

Hoşgeldin canim. Istedikten sonra verirsin hiç merak etme. Hep birlikte fıstık gibi hatunlar olacagiz

merhaba kızlar ,
ev toplamaca çamaşır ser topla anca gelebildim akşama kabak yemeği yapacam kendime yanında yoğurtlu çorba ;))
diyetim güzel gidiyor eksileri görünce motive oluyorum 69larda çok takılmıştım belli bir süre inşallah bu seferde öyle olmaz takılınca motivem gidiyor .....

Back
X