Yok canım ne sinirlenmesi aşk olsun emoji koymayınca öyle anlaşılıyor heraldemesaj olarak atsanız daha iyi olur
Günaydın kızlar
Bu aralar çocuklar olmadığı için akşamları çok fazla evde durmuyorum. Dışarıda olunca da mobilden kadınlar kulübüne girmek hoşuma gitmiyorO yüzden akşamları çok uğrayamıyorum takıma. Maşallah bayağı kaynatmışsınız geçmiş oku oku bitmiyor
Evet hatırladım biraz düşününce canımTakılıyorum tatlım...
Bu emoji konusunda anlaşamıyoruz ama... hatırlarsan daha önce de bir muhabbet geçmişti aramızda
Ah bu eşler..benimkide aynısını yapardı ama sonradan alıştı diyetime ve hiç söylemedi.Dün harikaydı,gerçekten dayandım yemeyecektim ama eşim sağolsun akşamın 9 unda pizza istedibir dilim yedim,ama sonra çok pişman oldum midem bulandı vs.
Sonra dedim sakin ol şimdi pişmanlıktan mide bulantısı olayına gitmeyelim sonu kötüye gider
Sabah kalktım 45 dakika 5000 adım 3.5 km yürüdüm.cok iyi geldi.bugun telafi edecegim,gün ixinde Leslie yapacağım
Konuş sen konuş hoşuma gidiyor uzun uzun yazılanları okumakHafta sonu sünnet düğünü var Karamürsel e gideceğiz. Pazartesi ordan dönüp salı günü manisa ya gideceğim ve muhtemelen en az 1 ay orda kalacağım.
Yani haftaya salı son diyetisyen kontrolü var bir daha tatil dönüşü gideceğim
Köyde nasıl olacak hiç bilmiyorum. Burda kendime özel yemek yapıyorum. Yapamazsam hazır bişeyler alıveriyorum orda düzen degisek. Köyde nerde bulacaksın hazır yemeği. Tabii ki devam bırakmak yok ama burda ki gibi özenli olamayacak sanırım.
Mesela onlar pek sulu yemek yapmıyorlar. Daha çok kızartma yapıyorlar. Ben kizartma yemem. Kendime ton balığı alıp da gotursem mi acaba acil durumlar icin diye düşünüyorum. konserve közlenmiş patlıcan biber mi alsam acaba.
Kendime ayrı bişeyler yapsam değişik gelecek insanlara.
Neyse bakalım yaşayıp göreceğiz. 1 ay da az zaman değil yani.
Tartı mi da yanımda götüreceğim bu arada :)
Ne çok konuştum di mi? Simdiden derdi sardı köye gitmenin
Çok şükür sıkıntı yokmuş çok sevindimBu arada gorumcem kendi doktoruna gitti bir sorun yok demiş. Ayrıntılı da kalp de bir parlaklık vardı zamanla geçer demişlerdi geçmemiş ama bir sıkıntı da gözükmüyor. Doğum ca kontrol edilecek tekrar
Bizimle birlikte olduğun sürece yanlışlarını anlayıp kendine göre bir düzen oturtacağına inanıyorum. Ama bunun için biraz çabalaman lazım. Tartın olması lazım tartılamazsan kilo vermeninde çok bir mantığı yok çünkü kendini takip edemezsin.Maşallah canım fıstık gibi olmuşsun bende böyle olurmuyum ki ya yanlız bende bi sıkıntı var bizde şimdilik tartı yok ben cuma günleri nasıl öğrenecem kilomu ve ben nasil bi diyet uygulayabilirim onu bilmiyorum
Menün güzel ama etimek yemeni tavsiye etmem. Onun yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği daha sağlıklı olur. Bir de suyunu çoğaltman lazım. Gördüğüm kadarıyla suyu az içiyorsun. Sporun çok güzel ama yüzdüğün zaman ekstra spor yapma. Sporu da abartmamak lazım.Günümü yazayım.
9.30 2 tuzsuz etimek, tuzsuz peynir
12.00 üzüm
13.30 2.5 köfte, salata, 1 tuzsuz etimek
17.30 (dışarıda yedik) kuzu güveç ( sadece domates biber var içinde, fırında), 1 dl ekmek, ayran
1 saat 15 dk spor.
3 saat yüzme+oyun
Su şimdilik 1 lt. Devam ediyorum
6 ayda 85,5 kilodan 61,8 e indim canım. Yani yaklaşık 25 kiloya yakın verdim. Aynen dediğin gibi kilo insanı yaşlandırıyor. Kilo verdikçe gençleşiyorsun.Canım şimdi gördüm ne güzel kilo vermişsin. Maşallah. İnsan gençleşiyor kilo verdikçe. Kaçtan kaça kaç ayda düşmüştün?
Çok teşekkür ederim canımLAydLiNe fotoğraflar harika,elbiseli olana bayildim
Sporunu 4 gün değil de 3 güne indir. Bir de karatay kahvaltısı yazıyorsun ya canım ben merak ediyorum neler yediğini. Sana zahmet olmayacaksa açık açık yazar mısın yediklerini.Bugün menü
Sabah 10.10
Karatay kahvaltisi
Aksam 16.30
4 adet bulgurlu zeytinyagli biber dolması.
1 kase cacik
2.5 lt su icildi
Ogle 45 dakika tempolu yürüyüş yapildi.
15 dakika eliptik bisiklet yapildi.
Aksam parkta 45 dakika yürüyüş yapildi...)
Birazdan en son yarışta çektirdiğim bir fotoğrafım var onu yükleyeyim profilime. Ama şuan 64 lü kilolardayım. Birde sosyal medya kullanan varsa kullanıcı adım buradakiyle aynı. İnstagramda güncel fotoğraflarım var merak edenlereYeni halinin de fotoğraf ini koysana kaptan merak ediyorum suan
Adım sayın ve suyun çok güzel canım ama yine sağlıksız görünüyor menün. Saatlerin çok kötü. Dikkat et lütfen kendine.Merhaba arkadaşlar bugün ki menüm;
9:00
Zeytın peynır domates salatalık yufka
15.00
1 domateslı gözleme
Yarım patatesli gözleme
1 dilim kek
5 yaprak sarma
22:00
6 bıskuvi
3 lt su
10.000 adım
Menülerin olmuyor kuzucum. Bas bas bağırıyorum kahvaltı önemli, kahvaltının saati önemli. Saat 10:30 a kadar durma lütfen. Sabah erken kalk, güzelce kahvaltını hazırla. Mis gibi yumurtanı, peynirini, zeytinini, yeşilliklerini ye. Evde olduğun için çok şanslısın aslında bunu fırsata çevir lütfen. Bir de kaşar yememeye özen göster.31.07.2018/ Salı
10:00 = Türk kahvesi
10:30 = 1 kase yoğurt çorbası(Dışarı çıkmadan akşam için yapayım dedim güzel kokunca canım çekti)
1 dilim tam buğday ekmeği
14:30 = 1 simit Ayran
17:30 = Ufak salatalık
18:30 = 1 kase yoğurt çorbası
4-5 adet minik kaşarlı fırında mantar
22:00 = Türk kahvesi
2 lt su yürüyüş
Canım ne yap ne et yakın zamanda bir tartı al kendine lütfen. Tartısız olmaz.LAydLiNe nasıl beslenmen konusunda yardımcı olacaktır canım. mutlaka bir tartı al eve. her cuma tartı günü ve hep aynı tartıda tartılmak gerekiyor. tartıdan tartıya fark oluyor.
benim tartımla diyetisyenin tartısı arasında 1- 1200 gr oynuyor. evdeki yüksek tartıyor. ama listeye evdekiyle başladım ordaki durumu bildiriyorum.
Maalesef şu aralar tartı alamamolmazsa her cuma sokaktaki tartıcılarda tartarim taki tartı alana kadar
Hem de ne fena ne fena bence senin kilo sorununun temelinde bu akşam geç yemeler var. Onları halledersen eğer güzel gidecek kiloların.Kesinlike Erken uyumak şart. Ben Aç Uyuyamam. Birkaç kez başıma geldi. Biz 7 den önce yemek yiyemiyoruz... bazan sapıtıp 9u bile buluyor... ne fenaaaa
Sabah ki 3 er dilim meyveler fazla olmuş. Onun haricinde çok güzel menü. Şu sodalı limonlu ayranı bir denemek lazım. Ben de merak ettim. Nasıl hazırlıyorsun?Gelelim menüme
31 temmuz salı
10.00
1/2 limon 4 kaşık yoğury 1 şişe sodadan ayran
10.30
1 dilim dukan ekmek
1 kk peynir
10 y.zeytin
3er dilim kavun karpuz
12.00
1 hurma
Sade t.kahvesi
14.00
100 g kadar tavuk göğsü tavada
Yağsız Salata
18.30
3 kaşık yulaf ezmesi eklenmiş 1 kase kırmızı meyveli nesfit 1 bardak süt 2 tatlı kaşığı buğday ruşeymi 1 hurma 4 badem karışımı
Bu arkadaş beni çoook tok tuttu
Hala taş gibiyim
Lezzeti de fena sayılmaz
23.50
Soda limonlu ayran
1 saat yüzme
30 Dk Yürüyüş
2 l su
Dün yazdığın menüyü görünce ahhhhaaa dedim harika bir menü. Arkasından pizza gelmesi hiç iyi olmadı. Listeye gireceksen eğer çok aç olsan bile yemeyeceksin o saatte o pizzayı. Ben güveniyorum sana yapabilirsin. Kaçamak yok tamam mı?Dün harikaydı,gerçekten dayandım yemeyecektim ama eşim sağolsun akşamın 9 unda pizza istedibir dilim yedim,ama sonra çok pişman oldum midem bulandı vs.
Sonra dedim sakin ol şimdi pişmanlıktan mide bulantısı olayına gitmeyelim sonu kötüye gider
Sabah kalktım 45 dakika 5000 adım 3.5 km yürüdüm.cok iyi geldi.bugun telafi edecegim,gün ixinde Leslie yapacağım
Canım saymadığımız ve gerekli paylaşımları yapmadığımız zaman takımın hali ortada. Cezadan son anda kurtulduk. Bir de şu yönden düşünün. Sizden başka hiç bir şey istemiyorum. Sadece herkes kendi mesajını sayıp bildirecek. Zor olmasa gerek. Sert olup kimseyi de kırmak istemiyorum, tek kuralımız var uymamız gereken ona da uyamıyorsak bence kapatıp takımı gidelim. Sen eski ve tecrübelisin diğer takımlar ve yarışma konusunda az çok biliyorsun başka takımları. Hepimiz zaman ayırıyoruz buraya emek veriyoruz ve kimsenin kimseden bir çıkarı, bir beklentisi yok. Veee en büyük faydayı kendimize sağlıyoruz. Kilo vermek zor bir iş ve biz birlikte bunu başarmaya çalışıyoruz. Ben hala mesaj sayma konusunda ısrarcıyım.Keske buna baska çözüm bulsak cunku bu sayma işini acikcasi ben pek sevmiyorum...
Amannnnn haaaaaaa o zaman fena bozuşuruzEvet kaptan... kaçak modundasın gerçekten de...
Ama sensiz olmuyor bunu da bilesin..
İlla magnum mu yemem lazım kendini göstermen için alla alla...
Ayyy nasıl tatlı bir muhabbet bayıldım bayıldım emojilerineEvet hatırladım biraz düşününce canımben genel olarak normal hayatımda çok güler yüzlü bir insanım burda emojiler yanlış anlaşılabiliyor, emoji koymasan daha yanlış anlaşılabiliyor Ama genel olarak sen benim yazdıklarımı mutluymuşum gibi oku genelde öyleyim çünkü sadece kaçırdığım zamanlar ya da tartıda istediğim rakamı görmeyince kızıyorum kendime
İyi eğlenceler canımTunaydin kızlar
Kahvaltıya misafirim vardı. Şimdi de çocukları parka getirdik.
Mesajları okudum alıntı yaptım eve geçince yazarım inşallah
Tamam kaptanım çok haklısın daha dikkat edeceğim. Kasar peyniri de toplasan 1 kk falan koymusumdur bütün bir tepsinin üstüne çünkü mantarlar minicik miniciktiKonuş sen konuş hoşuma gidiyor uzun uzun yazılanları okumakİstersen her zaman sağlıklı yiyecek bulabilirsin bir kez bunu aklına sok. Kendine özel yemek hazırlayabilirsin. Sonuçta yemek hazırlanırken yardım edeceksin. Giderken kendine yiyeceğin yiyeceklerden götür. Bol bol yeşil sebze meyvelerden yemeye çalış. Dediğin gibi ton balığı da götürebilirsin. Eminim başarabilirsin. Menülerinde kaçamak görmek istemiyorum. Zayıf olmak bütün yiyeceklerden daha lezzetli emin ol
Çok şükür sıkıntı yokmuş çok sevindim
Bizimle birlikte olduğun sürece yanlışlarını anlayıp kendine göre bir düzen oturtacağına inanıyorum. Ama bunun için biraz çabalaman lazım. Tartın olması lazım tartılamazsan kilo vermeninde çok bir mantığı yok çünkü kendini takip edemezsin.
Menün güzel ama etimek yemeni tavsiye etmem. Onun yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği daha sağlıklı olur. Bir de suyunu çoğaltman lazım. Gördüğüm kadarıyla suyu az içiyorsun. Sporun çok güzel ama yüzdüğün zaman ekstra spor yapma. Sporu da abartmamak lazım.
6 ayda 85,5 kilodan 61,8 e indim canım. Yani yaklaşık 25 kiloya yakın verdim. Aynen dediğin gibi kilo insanı yaşlandırıyor. Kilo verdikçe gençleşiyorsun.
Çok teşekkür ederim canım
Sporunu 4 gün değil de 3 güne indir. Bir de karatay kahvaltısı yazıyorsun ya canım ben merak ediyorum neler yediğini. Sana zahmet olmayacaksa açık açık yazar mısın yediklerini.
Birazdan en son yarışta çektirdiğim bir fotoğrafım var onu yükleyeyim profilime. Ama şuan 64 lü kilolardayım. Birde sosyal medya kullanan varsa kullanıcı adım buradakiyle aynı. İnstagramda güncel fotoğraflarım var merak edenlere
Adım sayın ve suyun çok güzel canım ama yine sağlıksız görünüyor menün. Saatlerin çok kötü. Dikkat et lütfen kendine.
Menülerin olmuyor kuzucum. Bas bas bağırıyorum kahvaltı önemli, kahvaltının saati önemli. Saat 10:30 a kadar durma lütfen. Sabah erken kalk, güzelce kahvaltını hazırla. Mis gibi yumurtanı, peynirini, zeytinini, yeşilliklerini ye. Evde olduğun için çok şanslısın aslında bunu fırsata çevir lütfen. Bir de kaşar yememeye özen göster.
Canım ne yap ne et yakın zamanda bir tartı al kendine lütfen. Tartısız olmaz.
Hem de ne fena ne fena bence senin kilo sorununun temelinde bu akşam geç yemeler var. Onları halledersen eğer güzel gidecek kiloların.
Sabah ki 3 er dilim meyveler fazla olmuş. Onun haricinde çok güzel menü. Şu sodalı limonlu ayranı bir denemek lazım. Ben de merak ettim. Nasıl hazırlıyorsun?
Dün yazdığın menüyü görünce ahhhhaaa dedim harika bir menü. Arkasından pizza gelmesi hiç iyi olmadı. Listeye gireceksen eğer çok aç olsan bile yemeyeceksin o saatte o pizzayı. Ben güveniyorum sana yapabilirsin. Kaçamak yok tamam mı?
Canım saymadığımız ve gerekli paylaşımları yapmadığımız zaman takımın hali ortada. Cezadan son anda kurtulduk. Bir de şu yönden düşünün. Sizden başka hiç bir şey istemiyorum. Sadece herkes kendi mesajını sayıp bildirecek. Zor olmasa gerek. Sert olup kimseyi de kırmak istemiyorum, tek kuralımız var uymamız gereken ona da uyamıyorsak bence kapatıp takımı gidelim. Sen eski ve tecrübelisin diğer takımlar ve yarışma konusunda az çok biliyorsun başka takımları. Hepimiz zaman ayırıyoruz buraya emek veriyoruz ve kimsenin kimseden bir çıkarı, bir beklentisi yok. Veee en büyük faydayı kendimize sağlıyoruz. Kilo vermek zor bir iş ve biz birlikte bunu başarmaya çalışıyoruz. Ben hala mesaj sayma konusunda ısrarcıyım.
Canim , ben sadece fikrimi soyledim sesli düşündüm yani..yapmayalim demiyorum keske baska bi alternatifi olsaydi diye icimdeki dilegi yazdim...hatta diger msjimda düşündük ama bulamadik buna bi çözüm diyede belirttim...Konuş sen konuş hoşuma gidiyor uzun uzun yazılanları okumakİstersen her zaman sağlıklı yiyecek bulabilirsin bir kez bunu aklına sok. Kendine özel yemek hazırlayabilirsin. Sonuçta yemek hazırlanırken yardım edeceksin. Giderken kendine yiyeceğin yiyeceklerden götür. Bol bol yeşil sebze meyvelerden yemeye çalış. Dediğin gibi ton balığı da götürebilirsin. Eminim başarabilirsin. Menülerinde kaçamak görmek istemiyorum. Zayıf olmak bütün yiyeceklerden daha lezzetli emin ol
Çok şükür sıkıntı yokmuş çok sevindim
Bizimle birlikte olduğun sürece yanlışlarını anlayıp kendine göre bir düzen oturtacağına inanıyorum. Ama bunun için biraz çabalaman lazım. Tartın olması lazım tartılamazsan kilo vermeninde çok bir mantığı yok çünkü kendini takip edemezsin.
Menün güzel ama etimek yemeni tavsiye etmem. Onun yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği daha sağlıklı olur. Bir de suyunu çoğaltman lazım. Gördüğüm kadarıyla suyu az içiyorsun. Sporun çok güzel ama yüzdüğün zaman ekstra spor yapma. Sporu da abartmamak lazım.
6 ayda 85,5 kilodan 61,8 e indim canım. Yani yaklaşık 25 kiloya yakın verdim. Aynen dediğin gibi kilo insanı yaşlandırıyor. Kilo verdikçe gençleşiyorsun.
Çok teşekkür ederim canım
Sporunu 4 gün değil de 3 güne indir. Bir de karatay kahvaltısı yazıyorsun ya canım ben merak ediyorum neler yediğini. Sana zahmet olmayacaksa açık açık yazar mısın yediklerini.
Birazdan en son yarışta çektirdiğim bir fotoğrafım var onu yükleyeyim profilime. Ama şuan 64 lü kilolardayım. Birde sosyal medya kullanan varsa kullanıcı adım buradakiyle aynı. İnstagramda güncel fotoğraflarım var merak edenlere
Adım sayın ve suyun çok güzel canım ama yine sağlıksız görünüyor menün. Saatlerin çok kötü. Dikkat et lütfen kendine.
Menülerin olmuyor kuzucum. Bas bas bağırıyorum kahvaltı önemli, kahvaltının saati önemli. Saat 10:30 a kadar durma lütfen. Sabah erken kalk, güzelce kahvaltını hazırla. Mis gibi yumurtanı, peynirini, zeytinini, yeşilliklerini ye. Evde olduğun için çok şanslısın aslında bunu fırsata çevir lütfen. Bir de kaşar yememeye özen göster.
Canım ne yap ne et yakın zamanda bir tartı al kendine lütfen. Tartısız olmaz.
Hem de ne fena ne fena bence senin kilo sorununun temelinde bu akşam geç yemeler var. Onları halledersen eğer güzel gidecek kiloların.
Sabah ki 3 er dilim meyveler fazla olmuş. Onun haricinde çok güzel menü. Şu sodalı limonlu ayranı bir denemek lazım. Ben de merak ettim. Nasıl hazırlıyorsun?
Dün yazdığın menüyü görünce ahhhhaaa dedim harika bir menü. Arkasından pizza gelmesi hiç iyi olmadı. Listeye gireceksen eğer çok aç olsan bile yemeyeceksin o saatte o pizzayı. Ben güveniyorum sana yapabilirsin. Kaçamak yok tamam mı?
Canım saymadığımız ve gerekli paylaşımları yapmadığımız zaman takımın hali ortada. Cezadan son anda kurtulduk. Bir de şu yönden düşünün. Sizden başka hiç bir şey istemiyorum. Sadece herkes kendi mesajını sayıp bildirecek. Zor olmasa gerek. Sert olup kimseyi de kırmak istemiyorum, tek kuralımız var uymamız gereken ona da uyamıyorsak bence kapatıp takımı gidelim. Sen eski ve tecrübelisin diğer takımlar ve yarışma konusunda az çok biliyorsun başka takımları. Hepimiz zaman ayırıyoruz buraya emek veriyoruz ve kimsenin kimseden bir çıkarı, bir beklentisi yok. Veee en büyük faydayı kendimize sağlıyoruz. Kilo vermek zor bir iş ve biz birlikte bunu başarmaya çalışıyoruz. Ben hala mesaj sayma konusunda ısrarcıyım.
Amannnnn haaaaaaa o zaman fena bozuşuruz
Ayyy nasıl tatlı bir muhabbet bayıldım bayıldım emojilerine
İyi eğlenceler canım
Gördüm canım eline sağlıkBirprensess canım mesaj sayılarını attım sana
Ben bunu bilmiyordum canım birazdan yazarım. Günde kaç mesaj attığımızı yazıyoruz.Günaydın kızlar. Benim yine mesaj bölümü bomboş hickimse mesaj sayılarını atmamış kocaman büyük renkli yazdım ama görmediyseniz tekrar söylüyorum kaptanımızın koymuş olduğu genel bir kuraldır ve beni görevlendirdi. Lütfen bunu huy haline getirelim mesaj sayılarını 2 günde bir unutuyorsanız hergun atin. Not alıyorum çünkü cumadan beri olan sayılarınızı lütfen gün içinde mesaj kısmından atar mısınız.ada81 @cankizzzz @bekolim latiska anneyim83 @Nisaca @polokey2244 @merryangel @teacheralla @Sekerpare87 M melis08
Etiketlemeyi unuttuğum ya da yanlış etiketledigim varsa uyarın lütfensolmez hepsini düzenli yolladığı için etiketlemedim
Aman canım sakın yanlış anlayayım deme. Biliyorsun beni. Sadece durumu anlatmaya çalıştım. Kapatıp gidelim lafı da öyle bildiğin laflardan değil sözün gelişiydi ama senin yazdıklarını okuyunca aklıma başka bir şey geldiCanim , ben sadece fikrimi soyledim sesli düşündüm yani..yapmayalim demiyorum keske baska bi alternatifi olsaydi diye icimdeki dilegi yazdim...hatta diger msjimda düşündük ama bulamadik buna bi çözüm diyede belirttim...
Elbette tek gayemiz kilo vermek o yuzden buradayiz... burada herkes en cokta sen emek veriyorsun bunu biliyorum..takimi kapatip gitmek mi asla)
Mesela bu yazdigin 1 mesaj canım. Profilinden rahatca sayabilirsin bu gruba yazdigin mesajları. Ornek olarakBen bunu bilmiyordum canım birazdan yazarım. Günde kaç mesaj attığımızı yazıyoruz.
Sayı mı önemli. Ben bir mesajda destan yazıyorum, böleyim artık
Biliyorum canim anladim ben onuuuuAman canım sakın yanlış anlayayım deme. Biliyorsun beni. Sadece durumu anlatmaya çalıştım. Kapatıp gidelim lafı da öyle bildiğin laflardan değil sözün gelişiydi ama senin yazdıklarını okuyunca aklıma başka bir şey geldiAnladın sen beni Asla öyle demek istemedim
Ayy maşallah SübhanAllah Allah nazarlardan saklasın mükemmel bir değişim ve azimKızlar profilime en son fotoğraflarımdan birini ekledim. Görmek isterseniz hatta yüklemek kolay geldi üç beş tane yükleyeyim
Afiyet olsun canımDünün menüsünü geç de olsa paylaşıyorum:
9:30
bir bardak kahve
13:30
2 yumurtayla omlet ve bir dilim çavdarlı ekmek
15:30
Bir kase yoğurt
18:00
Bir kase çorba + yağsız salata
Maalesef akşam 10 gibi 1 adet çikolata yedimsırf kaçamak yaptığım için yazmak istemedim ama başarımı da başaramadığımı yazmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?