Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Liste dışı kilo bildirimi
Geçen cumayı hatırlamıyorum ama bu cuma 56.1 çıktım malesef
Şuan reglm. Ama sanırım 1 kilo aldım ben mezuniyet kilomdan artık haftaya telafi etmem lazım saldım epey ucunu.
LAydLiNe

Ama sen çok yavaş ilerliyorsun
LAydLiNe E
Kaptanım sirkeli su şöyle hazırlıyorum 350 cc lik bir badana 1 tatlı kaşığı elma sirkesi. Normalde midemde yanma olurdu sabahları buna başlayalı rahatladı
Rahatsız hissetmiyorum diyorsan sen bilirsin.
Sen zaten böyle olumsuz düşünerek + çıkmayacaksan bile artı çıkıyorsun. Çoğu zaman regl döneminde 1 kilo vermişliğim var. Bence bu da bahane olmamalı. Haftaya en az 1 kilo bekliyorum senden. Hiç bir mazeret istemiyorum. Artık kilo vermen lazım.

Şu an eşim çocuklarla meyve çay saati yapıyor ve ben direniyorum ,yemeyecegim

Benim esimde dondurma yiyor

Ahhhh bu eşler
Ben bu aralar kkda kek tariflerine takılıyorum tehlikeli sularda yüzüyorum
Çık o tehlikeli sulardan fazla dolanma
Böyle menü mü olur hiç. Tek güzel tarafı akşamı erken kapatmışsın. O lokumlar birike birike göbek yapıyor
Aslında içim çok rahatladı. Korsem de var mis gibi ... kaptan duymasın tabi LAydLiNe
Kaptannnn huuuuu
Korsen yırtılsın emi
Canım şu nefsine yenilme işine artık bir son vermen lazım. Nefis yüzünden buralardayız şuan.
Buradan uzak olduğunuz zaman ve menü yazmadığınız da kaçamaklar olması normal. Ama tartı gününden önce kısır yemen hiç normal değil. Bulgur mutlaka ertesi gün + çıkartır keşke yemeseydin.
Tamam gün içindekilere hayır diyememişsin ama akşam sürekli yemişsin. Onların hiç bir bahanesi olamaz. Zayıf ve sağlıklı bir insan olmak istiyorsan artık kendine dur demeyi öğrenmen lazım. Saat 23:00 de fıstık yemek olur mu hiç. Listeyi felan geçtim de siz kilo veremedikçe ben üzülüyorum. Lütfen artık özen gösterin biraz kendinize, sağlığınıza.
Günaydin kızlar
Yatılı misafirim var gelemedim
Buarada diyet fln kalmadi yine bozdum
Az önce tartıldım 87.900 ciktim
Ahhhh cankız ahhhhh hadi artık toparla kendini. Bahane istemiyorum artık. Her gün görmek istiyorum seni burada. Ve kendine değer ver artık.
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 95.6
Bu hafta : 95.9
Fark : +300gr
Kizlar dünde söylemiştim regl olacağım o yüzden şişkinliğim var yoksa kilo alacak birşey yapmadım

Günaydın
Geçen hafta 67.3
Bugün 67.2
Fark - 100 gram

Bu hafta yanlislarim oldu çok kilo veremedim ama almamak bile mutlu etti şu an beni pazartesi hedefim 67.
Bir haftan çöpe gitti
Gunaydin kızlar gecen hafta 62.5
Bu hafta 62.6
+100 gr
Ben daha cok cikarim diye bekliyordum
Taşınma işin bittiğine göre artık her gün bekliyorum seni
Merhaba arkadaslar Gunaydin herkese insallah bol eksili birgun Olur hepimiz icin

Gecen hafta:72.7
Bu hafta:71.7
Giden: 1 kg
Maşallah çok güzel kilolar veriyorsun ama sağlığın daha önemli. Dikkatli ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…