Eki Görüntüle 2175462
KARATAY CAN CAN)
Gecen hafta : 71.500
Bu hafta : 69.900
Giden : 1.600
Yuzde : 2.23
HOSGELDIN 6LARRRRR
Çok istedim ,geçen yıl araştırdım ama dersleri akşam olacak. Üç dört gün akşam derse girince çocukları ne ara gorecegim bilemedim. Ama hala aklımda bir gün olacak insallahÇok güzel. Eğitimciler çokmuş grupta. Yüksek lisans çok şey katar aslında.
Çok iyi vermişsin canım tebrik ediyorum.nasil yaptın,belki bı diyet listen mı vardı yoksa yediklerini mı dikkat ettin.tek tek mesajlarına bakarım ama senin yorumunla istiyorumEki Görüntüle 2175462
KARATAY CAN CAN)
Gecen hafta : 71.500
Bu hafta : 69.900
Giden : 1.600
Yuzde : 2.23
HOSGELDIN 6LARRRRR
Tebrik ederim canım yeni başlayan birisi için güzel bir rakam. Menülerini ve seni daha sık görmek istiyorum takımda.Geçen hafta:67.1
Güncel:66.4
Fark:700gr
Çok güzel vermişsin canım maşallah. Sınavların biter bitmez seni daha sık bekliyorum takıma.Geçen cuma 111.0
Bu cuma 109.5
2 hafta hic kilo veremedim bu hafta mutlu oldum
Dikkat etmen lazım canım. Haftaya iyi bir rakam bekliyorum senden. Veeee bu günden itibaren menü yazıyoruz ikimiz birden tamam mı?Liste dışı kilo bildirimi
Geçen cumayı hatırlamıyorum ama bu cuma 56.1 çıktım malesef
Şuan reglm. Ama sanırım 1 kilo aldım ben mezuniyet kilomdan artık haftaya telafi etmem lazım saldım epey ucunu.
LAydLiNe
Harika bir sonuç maşallah 41 kere. Düşün artık o kadar yememen gereken yiyeceğe rağmen kilo verebiliyorsun. Bir de tam anlamıyla dikkat etsen ne kadar güzel sonuçlar alacaksan.
Senin de yaptığın kaçamaklara göre gitmesi çok güzel. Büyük ihtimal yüzdükçe eritiyorsun. Eğer yediklerine daha çok dikkat etsen harika sonuçlar göreceksin.Kilom:
Geçen hafta 77.1
Bu hafta 76.5
Fark 600 gr
2 haftada toplamda 2 kilo gitti. Tatilden hep kilo alıp dönerim, güzel gidiyor bu sene tatil.
Kötü bir sonuç olmuş canım. Bu hafta ana listemizin durumu çok kötü. Haftaya ilk üçe girmemiz gerekebilir senden en az 1 kilo bekliyorum kendini ona göre hazırla. Menülerini hafta içi özellikle kontrol edeceğim. Kaçamak istemiyorum.Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Ama bende durum kötü malesefÇok üzgünüm. Tam kaptanın dediği gibi oldu + dayım.
Geçen hafta 67.7
Bugün 68.2
Fark : + 500 gram
LAydLiNe
Bence acele etme canım. Kariyer önemli ama çocukların henüz çok küçük.Çok istedim ,geçen yıl araştırdım ama dersleri akşam olacak. Üç dört gün akşam derse girince çocukları ne ara gorecegim bilemedim. Ama hala aklımda bir gün olacak insallah
Evet kaptan sonuç çok kötü. Hatalarımın farkındayım ve bu hafta telafi edeceğim söz veriyorum.Kötü bir sonuç olmuş canım. Bu hafta ana listemizin durumu çok kötü. Haftaya ilk üçe girmemiz gerekebilir senden en az 1 kilo bekliyorum kendini ona göre hazırla. Menülerini hafta içi özellikle kontrol edeceğim. Kaçamak istemiyorum.
Tamam canım bakalım. Bu iki hafta menü yazar dikkat ederim bakalım. Ondan sonra tatile gideceğim inş. Orda epey kaciririm sanırım oyuzden bu iki haftayla tatili dengelemem lazimTebrik ederim canım yeni başlayan birisi için güzel bir rakam. Menülerini ve seni daha sık görmek istiyorum takımda.
Çok güzel vermişsin canım maşallah. Sınavların biter bitmez seni daha sık bekliyorum takıma.
Dikkat etmen lazım canım. Haftaya iyi bir rakam bekliyorum senden. Veeee bu günden itibaren menü yazıyoruz ikimiz birden tamam mı?
Harika bir sonuç maşallah 41 kere. Düşün artık o kadar yememen gereken yiyeceğe rağmen kilo verebiliyorsun. Bir de tam anlamıyla dikkat etsen ne kadar güzel sonuçlar alacaksan.
Senin de yaptığın kaçamaklara göre gitmesi çok güzel. Büyük ihtimal yüzdükçe eritiyorsun. Eğer yediklerine daha çok dikkat etsen harika sonuçlar göreceksin.
Kötü bir sonuç olmuş canım. Bu hafta ana listemizin durumu çok kötü. Haftaya ilk üçe girmemiz gerekebilir senden en az 1 kilo bekliyorum kendini ona göre hazırla. Menülerini hafta içi özellikle kontrol edeceğim. Kaçamak istemiyorum.
Bence acele etme canım. Kariyer önemli ama çocukların henüz çok küçük.
Aynen öncesinde hazırlığını yap ki tatilde de rahat et. Ama yine de kendini bırakma. Baktın bir öğün çok yedin diğer öğün dengele. Biliyorsun almak çok kolay ama vermek çok zor. En az zararla çıkmaya çalış tatilden.Tamam canım bakalım. Bu iki hafta menü yazar dikkat ederim bakalım. Ondan sonra tatile gideceğim inş. Orda epey kaciririm sanırım oyuzden bu iki haftayla tatili dengelemem lazim
Ay kocaman Karatay yazmışsın ya yeni gördüm iyi miÇok iyi vermişsin canım tebrik ediyorum.nasil yaptın,belki bı diyet listen mı vardı yoksa yediklerini mı dikkat ettin.tek tek mesajlarına bakarım ama senin yorumunla istiyorum
Ayyyy ben de mesut oldum sen kilo verince sorma sorma nasıl sevindim anlatamamKilo bildirimi yapıyorum
Geçen cuma 59.0
Bugün 58.6
Fark -400 g
% 0.68
Göbeğim belirgin küçülmüş. Çok mesudum
Çook teşekkür ederim kaptanımmmmDemek ki neymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kaçamak yapmayınca metabolizma felan yavaş çalışmıyormuş. Listedeyken verseydin yaaaa şu 1 kilo 600 gramı. Sakın şımarayım kaçamak yapayım deme eminim haftaya da en az 1 kilo gidecek.
Kocaman tebrikler valla çok mutlu oldum sen kilo verince.
korseyede gerek kalmadı deseneKilo bildirimi yapıyorum
Geçen cuma 59.0
Bugün 58.6
Fark -400 g
% 0.68
Göbeğim belirgin küçülmüş. Çok mesudum
Olumsuz düşündüğüm için mi gerçekten verdiğim kiloları almış oluyorum ki kendimi de hiç salmadım zaten regl olucam + cikicam gibisinden ay kaptan ne dicegimi bilemedim bu hafta dikkat ettiğimi düşünüyorum her bünye ayrıdır ben diyete başladığımdan beri regl döneminde + çıkıyorum sadece bugüne özel değil ki bu. Reglin 2-3 günü zaten şişkinliğim gidiyor şuan 1-2 gün var diye böyle. Bana yazdığın gerçekten hiç mantıklı gelmedi kaptan kızma amaAma sen çok yavaş ilerliyorsun
Rahatsız hissetmiyorum diyorsan sen bilirsin.
Sen zaten böyle olumsuz düşünerek + çıkmayacaksan bile artı çıkıyorsun. Çoğu zaman regl döneminde 1 kilo vermişliğim var. Bence bu da bahane olmamalı. Haftaya en az 1 kilo bekliyorum senden. Hiç bir mazeret istemiyorum. Artık kilo vermen lazım.
Ahhhh bu eşler
Çık o tehlikeli sulardan fazla dolanma
Böyle menü mü olur hiç. Tek güzel tarafı akşamı erken kapatmışsın. O lokumlar birike birike göbek yapıyor
Korsen yırtılsın emi
Canım şu nefsine yenilme işine artık bir son vermen lazım. Nefis yüzünden buralardayız şuan.
Buradan uzak olduğunuz zaman ve menü yazmadığınız da kaçamaklar olması normal. Ama tartı gününden önce kısır yemen hiç normal değil. Bulgur mutlaka ertesi gün + çıkartır keşke yemeseydin.
Tamam gün içindekilere hayır diyememişsin ama akşam sürekli yemişsin. Onların hiç bir bahanesi olamaz. Zayıf ve sağlıklı bir insan olmak istiyorsan artık kendine dur demeyi öğrenmen lazım. Saat 23:00 de fıstık yemek olur mu hiç. Listeyi felan geçtim de siz kilo veremedikçe ben üzülüyorum. Lütfen artık özen gösterin biraz kendinize, sağlığınıza.
Ahhhh cankız ahhhhh hadi artık toparla kendini. Bahane istemiyorum artık. Her gün görmek istiyorum seni burada. Ve kendine değer ver artık.
Bir haftan çöpe gitti
Taşınma işin bittiğine göre artık her gün bekliyorum seni
Maşallah çok güzel kilolar veriyorsun ama sağlığın daha önemli. Dikkatli ol canım
karatay diyetini uyguluyorum canım 2 öğün besleniyorum arada ara öğün yokÇok iyi vermişsin canım tebrik ediyorum.nasil yaptın,belki bı diyet listen mı vardı yoksa yediklerini mı dikkat ettin.tek tek mesajlarına bakarım ama senin yorumunla istiyorum
Kaptan ben zaten yeterince dikkat ettim menülerimi görmüyor musun kaçamak falan yapmadım ki. Lanet olsun su regle çok üzgünümGelelim benim kilo bildirimime.
Geçen hafta : 63.9
Bu hafta: 64.1
fark : + 200 gr
Bütün bir hafta dışarıda yemek yedim. İçinde fast food yiyecekler var, dürümler var ve bilumum yenilmemesi gereken bir çok yiyecek var. Ona rağmen sadece 200 gr almış olmam büyük bir mucize. Bu nedenle sizler kilo aldığınızda benim aklıma ilk yapılan büyük kaçamaklar geliyor. Çünkü 500 gram almak demek sağlam kaçamak yapılmış demek.merryangel polokey2244 @Birprensess haftaya gözüm üzerinizde. Üçünüzden de en az 1 kilo bekliyorum. Artık kötü kaptan olmaya karar verdim yoksa sizin kilo vereceğiniz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?