Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok guzel gidiyordu canim taaakiii dün yedigim biseyden zehirlenene kadar.. tum gün ölüyorum sandım. Ates istifra aman yarabbii.. Neyseki suan saglik acisindan iyiyim ama psikolojik olarak berbatim... Kpss alan sinavi cok zordu gavura sorar gibi sormuslar resmen uzerimden tir gecmis gibiyim :-(

geçmiş olsun, Kpss sınavı için sağlık olsun

@cankizzzz Canım 27 temmuzdan beri mesaj sayım bildirimlerini iletmemişsin :KK67:
@polokey2244 Canım sende 1 ağustostan beri iletmemişsin :kahve:
@Mimozaacicegi Canım sende yeniydin galiba sende hiç bildirim yapmamışsın :stop:
Z zamantuneli Canım sende ne zaman katılmıştın gruba o Tarihten beri mesaj sayılarını yollar mısın :KK36:
-------------------------
@Paytakpikap Canım 3-4-5 Ağustosu atar mısın :KK68:
-------------------------

@solmez @Nisaca Kızlar sizde 3-4 Ağustosu atar mısınız :KK68:
------------------------

ada81 ada81 anneyim83 anneyim83 @Sekerpare87 M melis08 Kızlar sizde 4 ağustosu atar mısınız :KK68:
4 ağustos : 13 msj canim.
LAydLiNe LAydLiNe

Cok guzel gidiyordu canim taaakiii dün yedigim biseyden zehirlenene kadar.. tum gün ölüyorum sandım. Ates istifra aman yarabbii.. Neyseki suan saglik acisindan iyiyim ama psikolojik olarak berbatim... Kpss alan sinavi cok zordu gavura sorar gibi sormuslar resmen uzerimden tir gecmis gibiyim :-(
Coook gecmis olsun canim.... bilirim gida zehirlenmesini tavuktan zehitlenmistim 3 gun mide bulantisi kusma ishal offf offf yerimden kalkamamistim..

Sevgili takım arkadaşlarım,hepinize mutlu pazarlar diliyorum.

Sabah 7 de çıktım 4.5 km yürüdüm 7000 adım civarı.az biraz da kostum. 60 yaşında delikanlılar kadar kosamadim kendimden utandım.neyse sonra eve geldim tartı kontrolü yaptım sonra Karatay kahvaltısı ve şimdi kurstayim.burdan çıkınca kardeşime gideceğim,yeğenim doğdu çok şükür onu gorecegim.
Benim kilo verme durdu 2 gündür ...regli belirtilerim basladi karnim sistiiii....ama karataya devam ;)))

saat 9.15
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
2 dilim peynir

saat 10.40
1 bardak süt

saat 13.10
5 kaşık sebzeli bulgur
2 bardak ayran

saat 15.30
1 şeftali
3 incir

saat 18.20
semizotu yemeği
1 kase cacık
Afiyet olsun canim , ilk menün ;)) meyveyi fazla buldum canim.. meyve demek şeker demek bir adet seftali yesen olurdu...incirin kalorisi cok fazla... meyvelerini aksama degilde sabah saatlerine alirsan daha iyi olur.. gun icerisinde erir gider....;)))

Geçmiş olsun. Sahi hangi bölümden mezunsun...

Sevgili takım arkadaşlarım,hepinize mutlu pazarlar diliyorum.

Sabah 7 de çıktım 4.5 km yürüdüm 7000 adım civarı.az biraz da kostum. 60 yaşında delikanlılar kadar kosamadim kendimden utandım.neyse sonra eve geldim tartı kontrolü yaptım sonra Karatay kahvaltısı ve şimdi kurstayim.burdan çıkınca kardeşime gideceğim,yeğenim doğdu çok şükür onu gorecegim.

Senin bu sabah yürüyüşlerine bayılıyorummmm
Özeniyorum
Amaaaa kendim yapamıyorum...

Benim kilo verme durdu 2 gündür ...regli belirtilerim basladi karnim sistiiii....ama karataya devam :KK66:))

Ah bu regl belası...
Olması ayrı
Olmaması çok daha ayrı dert

Burada nem %90 nın üzerinde. Klimalar da sapıtıyor. Dün bir açtım. 1 saat sonra klimadan da su akmaya başladı... burası sadece haziran ve eylül sonu keyifli...
İyi Tatiller size... keyfini çıkarın

Sağol canım.
Eskiden Eylül’de gelirdik, mevsimler çok değişti ama şimdi. Hava sıcakken deniz güzel, sakin oluyor. Kıbrıs’a kadar yüzebiliyorum caretta carettalar ile :)

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.

Kızlar iyi pazarlar.
Sabah sporumu yaptım, denize de gittik.
Yalova’dan ayrıldık, tüm gün ev ve valiz topladım yazamadım. Şimdi geldik evimize, arabayı park ettim kuzular uyuyorlar biraz daha uyusunlar ben de merhaba demek istedim.

05.08.2018/Pazar

08:40 = Maydanoz Kürü

09:30 = 2 adet haşlanmış yumurta
Salatalık,Domates
2-3 Yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak çay

13:00 = 1 kase sütlü gevrek

14:45 = 3 ykaşık pirinç pilavı
1yk patates püresi
2 yk tavuk

17:30 = Dondurmalı Waffle

1.5 lt su 2 lt yaparım
Spor olarakta yürüyüş ve merdiven çıkmak(8nci katta oturuyorum asansörümüz çalışmıyor durmadan in çık)

Geçmiş olsun. Sahi hangi bölümden mezunsun...

Senin bu sabah yürüyüşlerine bayılıyorummmm
Özeniyorum
Amaaaa kendim yapamıyorum...

Ah bu regl belası...
Olması ayrı
Olmaması çok daha ayrı dert
Aynen olsa dert olmasa daha dert... hem cok şişim hem cok gerginim her yer vanilya kokuyor canim tatli istiyor :kızgın::kızgın:

05.08.2018/Pazar

08:40 = Maydanoz Kürü

09:30 = 2 adet haşlanmış yumurta
Salatalık,Domates
2-3 Yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak çay

13:00 = 1 kase sütlü gevrek

14:45 = 3 ykaşık pirinç pilavı
1yk patates püresi
2 yk tavuk

17:30 = Dondurmalı Waffle

1.5 lt su 2 lt yaparım
Spor olarakta yürüyüş ve merdiven çıkmak(8nci katta oturuyorum asansörümüz çalışmıyor durmadan in çık)
Canim , afiyet olsun ama hem pirinc hem patates olmamis ... onun yerine tavuk yemeğini fazla tutsaydin yaninda salata ayran misss gibi olurdu :kk77::kk77:

saat 9.30

1 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
2 dilim peynir
dometes
salatalık

saat 10.50
1 bardak süt

saat 13.15
semizotu yemeği
1 kase cacık

saat 16.00
1 bardak süt
1 incir

19.00
ızgara et
salata
Afiyet olsun canim ;) süt iki bardak icilmesi gunde bilemedim bi kaptanimiza soralım onun fikri ne LAydLiNe LAydLiNe

Fırsat bulmuşken hemen menüm yazayım,eve gidemedim hala
Kahvaltı 9
Karatay kahvaltısı
İki yumurtadan dereotlu omlet
Peynir zeytin domates salatalık iki dilim şeftali çay

Akşam 18
Bir kase patlıcan salatası
Bir kase bat(yeşil mercimek)

Şu ne kadar içtim emin değilim ama 2 yenyakindir
İki şekersiz kahve
Bir limonlu soda

4.5 km yuruyus

Gelelim bana bugun dip köşe temizlik yaptim ... sonra disari ciktik bi market yaptik geldik... hava inanilmaz sicak offf offflardayim... regli gelecek onun gerginliği başladı...
Aksam parka gittik spor yapmadim ama kızımın etrafında dolandim durdum.. yorgun hissediyorum kendimi...

Back
X