• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

5 ağustos pazar menü

11.40

1 dlm tb ekmek
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı nutella
6 zeytin
1 yumurtadan omlet

15.00
3 yk kısır
Yağsız Salata
Şekersiz Çay

16.00
Sade Kahve
1 orta boy fıstıklı lokum

20.00
1/2 levrek
Bol salata

22.00
1/2 kase bici bici (bilmeyen var mı)

2.5 l su
30 dk yürüyüş
1 saat yüzme
Bolca temizlik

@cankizzzz Canım 27 temmuzdan beri mesaj sayım bildirimlerini iletmemişsin :KK67:
polokey2244 polokey2244 Canım sende 1 ağustostan beri iletmemişsin :kahve:
@Mimozaacicegi Canım sende yeniydin galiba sende hiç bildirim yapmamışsın :stop:
@zamantuneli Canım sende ne zaman katılmıştın gruba o Tarihten beri mesaj sayılarını yollar mısın :KK36:
-------------------------
@Paytakpikap Canım 3-4-5 Ağustosu atar mısın :KK68:
-------------------------

@solmez @Nisaca Kızlar sizde 3-4 Ağustosu atar mısınız :KK68:
------------------------

ada81 ada81 anneyim83 anneyim83 Sekerpare87 Sekerpare87 M melis08 Kızlar sizde 4 ağustosu atar mısınız :KK68:
Dün (5 Ağustos) tatil dönüşüydü yol, toparlanma falan hiç msj yazamadım,
4 Ağustos:10 msj

Günaydın kızlar.
İstanbul’a dün akşam döndük. Sabah 6.00da kalktım sporumu yaptım, düşümü alıp kahvaltımı yaptım.
Şimdi kuaföre gideceğim, saç baş kaş tırnak karışmış tatilde, biraz bakıma gireyim. Öğlen gibi işe gideceğim, bir görüşmem var akşamı bulur dönmem. Eşim arabayı bakıma verecek, metro Marmaray merdivenler yürüme ilave spor gibi olur.

5 Ağustos menüm

09.00 sabah kahvaltısı
-1/4 salatalık
-1/4 domates
-2 yk menemen
-2kk peynir
-1/4 simit
-1 orta boy sosis

14.00 ara öğün
- buzlu kahve

19.00 akşam yemeği
-1 kase mercimek çorbası
-2 çiğ köfte

3 lt su
Yolculuk gereği yoğunluktan ve yorgunluktan spor yapamadım

Günaydın herkese
Kilom arti 100
Gecen cuma 69.900
Pazartesi : 70.00

Diyetime devam hic kacamak yapmadim...sporumda var ... regliye bagliyorum şişlikler basladi....

Günaydın kilo bildirimi
Ben cuma ile aynıyım 95.9 kg henüz regl olmadım onun şişkinliği var bugün olmam gerekiyor bakalım

Cuma 67.2

Bugun 67.3

Hafta sonu yanlış bir şey yemedim,şu şu ictim,iki günde sabah kalktım bir saat yürüdüm,neden gram oynamıyor anlayamıyorum.yurumekten ayaklarım ağrıdi hiç ise yaramadi
Canım bence yürüyüş etkisi 1-2 günde belli olmaz ama cuma günü karşılığını alacağından eminim eksi olarak:KK36:

Canınızı sıkmayın arkadaşlar fazla kilo değil 100-200 gr.
Benim diyetisyen eğer hafta sonu dikkat edemiyorsan kilo almamaya çalış en azından vermesen de olur demişti. Hem de biraz yeme düzeni farklılaşınca metebolizma şaşırıyor.
Tabi ki 7 gün bozmadan devam edince daha iyi, kilo alınca 2 ileri 1 geri oluyor. Süreç uzuyor.

Ben 10 kilo verdikten sonra pazar sabahı free gün yapmıştım, özlediğim şeyleri yiyordum. Ama şimdi henüz hakketmedim böyle birşeyi, daha yolun başındayım.

Canınızı sıkmayın arkadaşlar fazla kilo değil 100-200 gr.
Benim diyetisyen eğer hafta sonu dikkat edemiyorsan kilo almamaya çalış en azından vermesen de olur demişti. Hem de biraz yeme düzeni farklılaşınca metebolizma şaşırıyor.
Tabi ki 7 gün bozmadan devam edince daha iyi, kilo alınca 2 ileri 1 geri oluyor. Süreç uzuyor.

Ben 10 kilo verdikten sonra pazar sabahı free gün yapmıştım, özlediğim şeyleri yiyordum. Ama şimdi henüz hakketmedim böyle birşeyi, daha yolun başındayım.
Haklısın canım moral bozmak yok.moralim bozulunca keyfim kaçacak ve yine yemeklere saracagim. Benim bunyem böyle takılıp kalıyor bı kiloda bı sure direniyor. 69 da da aynı olmuştu. 67. Nin altına düşünce de 66 da öyle olacak ama pes etmek yok

Günaydın kızlar :KK200:

Hafta sonu çok ani işlerim çıktı. Şehir dışına çıkmam gerekti. Haber de veremedim kusura bakmayın. Bu aralar oldukça yoğun geçiyor günler. Çarşamba tatile çıkıyoruz onun hazırlıkları derken koşuşturmacadan hiçbir şeye bakamıyorum.

Bu arada size güzel bir projeden bahsetmek isterim. Projenin ismi " Türk Kadınının Zaferi " Daha önce size neden bu projeden bahsetmediğimi bilmiyorum. Geç haber verdiğim için üzgünüm. Projeyi Muğla Mor pedallar Kadın Bisiklet Derneği hazırladı. Projeye göre Bayrağımız 19 Mayıs 2018 tarihinde Muğla' dan yola çıktı. En Büyük TÜRKİYEMuğla'lı bisikletli kadınlar Bayrağımızı Aydın' a, Aydın' lı bisikletli kadınlar İzmir' e teslim etti. Ve böylelikle bayrağımız 81 ili bisikletli kadınlar eşliğinde dolaşıp en son 30 Ağustos Zafer Bayramımız'da tekrardan Muğla' ya ulaşacak. Projenin Kırıkkale ayağında ben de varım. Yarın inşallah Ankara ekibi bisikletleriyle beraber Bayrağımızı bize teslim edecekler. Vee biz de bisikletlerimizle bayrağımızı Yozgat' a teslim edeceğiz.:KK200:En Büyük TÜRKİYE Yoğunluğun içerisinde bu da olunca buraya hiç bakamadım. Şimdi hızlıca geçmişi okumaya çalışacağım. Alıntı yapamamam ama dayanamayacağım da kesin :KK70::KK70::KK70::KK70:

Neredeyse herkeste numaram var. Önemli bir durum olduğu zaman lütfen hiç çekinmeyin. İstediğiniz zaman bana oradan ulaşabilirsiniz. Çünkü tatilde çok aktif olamayabilirim. Gideceğim yerlerde internet sıkıntısı yaşayabilirim çünkü tatili kamp kura kura yapacağız. Bir ara tatilin içeriğini de anlatayım :oops:

31. TUR / BİRİNCİ HAFTA

2. TAKIM

581. Etap => %-1,230 => 1. NOTA

3. TAKIM
BAŞARILI :nazar:

4. TAKIM

5. TAKIM
581.Etap => %0.223=> 1. NOTA

6. TAKIM

581.Etap=> %0.0 => 1. NOTA

7. TAKIM

8. TAKIM

581.Etap=> %0.137 =>1. NOTA

10.TAKIM

13. TAKIM

14. TAKIM

Kızlar alıntıladığım bu mesaja iyi bakın. Performans uygulamasında o takımımızın altında yazan başarılı ve nazar boncuklu ibarenin kaybolmasını istemiyorum. O yüzden lüften ve lütfen herkes diyetine odaklansın ve az da olsa kilo versin. Takım derecemiz 0,30 un altına düşünce nota alıyoruz. O yüzden derecemizi düşürmüyoruz. Anlaştık mı?

Kızlar alıntıladığım bu mesaja iyi bakın. Performans uygulamasında o takımımızın altında yazan başarılı ve nazar boncuklu ibarenin kaybolmasını istemiyorum. O yüzden lüften ve lütfen herkes diyetine odaklansın ve az da olsa kilo versin. Takım derecemiz 0,30 un altına düşünce nota alıyoruz. O yüzden derecemizi düşürmüyoruz. Anlaştık mı?
Anlastik canim sen merak etme ben bu hafta bomba gibi gelicem bak gör :-)

Anlastik kaptanım sen merak etme aklın bizde kalmasın :KK36:

Back
X