Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Listeyi incele canım. 65 Kiloyla izne ayrıldığın için şuan kilo almış görünüyorsun. O yüzden yüzden eksiydi. :KK70::KK70: Ama dediğim gibi olsun önemli olan ilk üçe girmemizdi ha birinci olmuşuz ha ikinci farketmiyor. Ama haftaya sadece sen, ben ve ada 3 kişiyiz ana listede ona göre iyi bir sonuç bekliyorum senden. :KK5:
İnşallah şuan heyecanlandım

Kızlar menum
Sabah 10.20
Çeyrek tost çay

Saat 16.30
Tavuk haşlama salata 3 kasik makarna
1 muz

Su 2 lt
Spor yok yaa üstümde hantallik var kızlar

Ayyy bugun kizimla uğraşıyorum zivanadan çıktı... yapma kizim dur demekten sinirlerim zıp zip... hayir boyle degildi bugün ne oldu anlamiyorum...
Kizim gel konusalim bi sorun mu var diyorum yok. Bende regli gerginligi var pek fena durumdayim...

Son düzenleme:
Bugun menu
Kahvalti 8.10
1 haslanmis yumurta
9 yeşil zeytin
1 yk lor peynir
1 adet kizarmis form ekmek
1 mandalina

Ara
8 findik
8 badem
2 incir

Aksam 15.30
1 porsiyon izgara ciger
1 dilim lavas
Boool salata
Yarim bardak salgam

Ara
1 avuc kuru üzüm
1 dilim peynir
1 adet kızarmış form ekmek

Coook cozuttum biliyorum ben kahvaltiyi erken yapinca boyle oluyor yedikce yiyesim geliyor...sinavdan dolayi oyle oldu.. yarinda sinavim var... ama busefer sinavdan gelince kahvalti yapacam...normal duzene geçecem..

LAydLiNe LAydLiNe
1.5 lt su icildi... spor yok ama bol kosusturmali bir gün oldu.. zaten ben hafta ici spor yapabiliyorum...

24.11.2018

09:40 = 1 haşlanmış yumurta
5s+3y zeytin
Salatalık 1 kk peynir
Bir kaç tane ceviz

14:00 = Yağda yumurta (1 adet kadar)
Zeytin Peynir salatalık
2 tane sosis:110:
1 dilim normal ekmek

18:30 = Domates çorbası
5yk kadar bulgur pilavı

Su 1.5 lt, çay:KK50: LAydLiNe LAydLiNe

Sancidan ölüyorum kızlar yaa sabah sabah kivraniyorum :olamaz:
Regl den dolayı mı? Yoksa geçmiş olsun diyeceğim :-) Aynı dert bende de var malesef. Ağrıdan yatak döşek kıvranırım her ay ağrı kesiciler ilaçlar ağrıyı azaltmaz mutlaka iğneye giderim acile. Bir ara ne güzel anlamıyordum bile olduğumu o kadar ağrısız olmuştu bir kaç ay. Sonra yine başladı :KK64:

Günaydınn:KK200: Ben az önce sağlıklı güzel bir kahvaltı yaptım haşlanmış yumurtalı peynirli:kk77: kız kardeşim ve eşim uyuyorlar, dedim bunlar uyanmaz sen kalk sağlıklı kahvaltını yap onları beklemedim :deli:
Harika bişey yapmışsın onları beklememekle
sorma... dün akşam çooooook sevdiğim bir arkadaşım kahveye geldi. gelirken hem su böreği hem baklava getirmiş. :rolleyes::rolleyes:
yeni açılan bir yer çok övdüler ... illa tadına bak... kıramadım resmen... ama bak su böreğinin tadına bakmadım... hala da bakmış değilim. yarısını buzluğa attım. kalanı eşim öğütüyor...

annem yanımda... kulağıyla ilgili sorunu var. tedavisi ile uğraşıyoruz. dün 92.9 kiloydu. şekeri de var. dukan başlattım. bugün 91.9 kilo. ki 1 dilim baklava da o yedi... birazcık ona da eşlik ediyorum. bir arkadaşım vardı. 98 kiloydu ve 2 farklı antidiyabetik ilaç kullanıyordu. dukan ile 55 kiloya düştü. diyabeti de ortadan kalktı. dukan onayladığım bir yol değil aslında ama bir kaç hafta annemi zorlayacağım.

seni de tebrik ediyorum bu arada :KK50:
Annen için çok iyi olmuş diyet umarım faydalı olur şekeri için. Ama suyuna dikkat etsin çünkü böbreklerde önemli. Dukan protein ağırlıklı olduğu için böbreklerde fazla protein sorun çıkartabiliyor. Baklava için sustum En Büyük KK
Merhaba kizlar ,
Icimizde ogretmen olan arkadaslarin öğretmenler günü kutlarim :KK200:

Bugun kosusturmali bi gune basladim.. sabah acik ogretim sinavim vardi sinava gittim...esim kizimi kapali oyun evine götürdü sinav cikisi gelip beni aldilar..arabaya bindim ki her taraf kusmuk kizim oyun evinden cikmak istememis aglamis aglamis kusmus :kusmuk:

Derin bi nefes aldim hemen eve geldik kizimi yikadim pakladim tekrar kahvalti hazirladim ona....azcikda soylendim:ukala::ukala:

Sinav cikisi çarşıya gidecektim butun plan altust oldu..
Sınavlarında başarılar canım
Ben sabah sabah dertlere uyandım hala atamadım kızgınlığımı konu açtım içimin rahatlamasını bekliyorum :KK70:
:KK70::KK70:
Komsum delirtti sabah sabah 8de süpürge açmış :KK67: bide lütfetmiş gibi herşeye rağmen beni suçlu buldu ya valla ne değişik insanlar var :KK57:
Amannn boşver canım böyle şeyler için canını sıktığına değmez ama hakkını da ara azcık çıngar olmak lazım böyle komşulara
Wuuuuuuww canım müthiş derecede karbonhidrat istiyor :KK20:
Umarım atlatmışsındır bu isteği
Kızlar menum
Sabah 10.20
Çeyrek tost çay

Saat 16.30
Tavuk haşlama salata 3 kasik makarna
1 muz

Su 2 lt
Spor yok yaa üstümde hantallik var kızlar
Tost yaptığın ekmek ne ekmeğiydi? Gün içinde çok az yemişsin ama yediklerin pek sağlıklı şeyler değil. Şimdi anlaşıldı karnonhidrat isteğinin sebebi.
Ayyy bugun kizimla uğraşıyorum zivanadan çıktı... yapma kizim dur demekten sinirlerim zıp zip... hayir boyle degildi bugün ne oldu anlamiyorum...
Kizim gel konusalim bi sorun mu var diyorum yok. Bende regli gerginligi var pek fena durumdayim...
Sakin sakin böyle zamanlarda oluyor arada
Bugun menu
Kahvalti 8.10
1 haslanmis yumurta
9 yeşil zeytin
1 yk lor peynir
1 adet kizarmis form ekmek
1 mandalina

Ara
8 findik
8 badem
2 incir

Aksam 15.30
1 porsiyon izgara ciger
1 dilim lavas
Boool salata
Yarim bardak salgam

Ara
1 avuc kuru üzüm
1 dilim peynir
1 adet kızarmış form ekmek

Coook cozuttum biliyorum ben kahvaltiyi erken yapinca boyle oluyor yedikce yiyesim geliyor...sinavdan dolayi oyle oldu.. yarinda sinavim var... ama busefer sinavdan gelince kahvalti yapacam...normal duzene geçecem..

LAydLiNe LAydLiNe
1.5 lt su icildi... spor yok ama bol kosusturmali bir gün oldu.. zaten ben hafta ici spor yapabiliyorum...
Su az olmuş bir de akşamın arası fazla olmuş. Bu hafta biliyorsun 3 kişiyiz ve inşallah yine ilk üçte oluruz. O yüzden dikkat lütfen
24.11.2018

09:40 = 1 haşlanmış yumurta
5s+3y zeytin
Salatalık 1 kk peynir
Bir kaç tane ceviz

14:00 = Yağda yumurta (1 adet kadar)
Zeytin Peynir salatalık
2 tane sosis:110:
1 dilim normal ekmek

18:30 = Domates çorbası
5yk kadar bulgur pilavı

Su 1.5 lt, çay:KK50: LAydLiNe LAydLiNe