Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar. tebrik ederim 2. olmuşuz :nazar::KK9::KK9:
ceza almaktan kurtulduk
ada81 ada81 seni ayrıca tebrik ederim canım bireysel de derece yapmışsın :KK9::KK9::nazar:

benimde o ilk zaman ki açlık krizlerim herşeyi isteme durumum geçti. iştahsızlık diz boyu tekrar 7 li rakamları gördüm.
3. aya kadar biraz daha veripçok kilo almadan tamamlarsam inşallah gebeliği. doğum sonrası eksi ile döneceğim aranıza inşallah.

düşük tehlikem var dua edin bana olur mu :dua:

aman aman dikkat et... sürekli yat desem de diğer bebeyle zor. yatdıma gelecek kimsen yok mu

25 kasım pazar

bugün fecaat ötesiydi...altın vuruşlar oldu resmen.. annem dukana arada kopmalarla da olsa devam ediyor. tüm gün sınavdaydım. yorucuydu baya. bir de sınav kağıdı okudum. 100 kağıt neredeyse ve sorular klasik... o yüzden yoldan çıktım.. muzlar, baklavalar, spagettilet, vuuvvvvv....
tartılmaya korkuyorum.

25 kasım pazar

bugün fecaat ötesiydi...altın vuruşlar oldu resmen.. annem dukana arada kopmalarla da olsa devam ediyor. tüm gün sınavdaydım. yorucuydu baya. bir de sınav kağıdı okudum. 100 kağıt neredeyse ve sorular klasik... o yüzden yoldan çıktım.. muzlar, baklavalar, spagettilet, vuuvvvvv....
tartılmaya korkuyorum.
Kötü olmuş canım tartılma istersen bu hafta toparlarsın moralin bozulmasın ya da motive olurum dersen tartil:KK53: ben tuvalete çıkmadım diye tartılmadım moralim bozulmasın diye LAydLiNe LAydLiNe :KK56:

Günaydın kızlar :KK200: Alıntıları dün yapmıştım cevaplamak şimdiye kısmet oldu. :KK48::KK48:

Evet kesinlikle biraz cingar olmak lazım böyleleri için sabahın 8nden beri yine koşturmaca ayak sesleri eşimde sabah geldi işten uyuyor şuan beklemedeyim ama az kaldı duvarları yumruklamama:KK70:edepsiz insanlar:KK34: menü için teşekkür ederim ekmek ve sosis için pişman oldum neyseki bugün bitecek sosis kardeşimde gidecek o yüzden daha alma diyeceğim eşime :KK48: su da temizlik yaparken çok içmiyorum malesef o yüzden oldu heralde ama çay falan içtim dengelenmiştir belkiHoppa
Çay suyun yerine geçmiyor canım. O yüzden dengelemiyor. Su önemli.
Normal ekmekti avuç içi kadar içini aldım

24 kasım cmt

1 haş yumurta
1 dilim dukan ekmek
1 kk çökelek
4 zeytin

13.30
tavuk çorba
salata

19.00
fırında balık
salata

2 L su

LAydLiNe LAydLiNe
:nazar::nazar::nazar::nazar: Dilimi ısırıyorum
selam kızlar. tebrik ederim 2. olmuşuz :nazar::KK9::KK9:
ceza almaktan kurtulduk
ada81 ada81 seni ayrıca tebrik ederim canım bireysel de derece yapmışsın :KK9::KK9::nazar:

benimde o ilk zaman ki açlık krizlerim herşeyi isteme durumum geçti. iştahsızlık diz boyu tekrar 7 li rakamları gördüm.
3. aya kadar biraz daha veripçok kilo almadan tamamlarsam inşallah gebeliği. doğum sonrası eksi ile döneceğim aranıza inşallah.

düşük tehlikem var dua edin bana olur mu :dua:
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik geçirirsin. :dua::KK200:
Sütlü kahve iç keser acligini. 3 kasik kuru fasulye yoğurt yicem bende
Çok az bu yiyeceklerin.
Kızlar menum
Sabah 9 da
2 has yumurta Peynir domates koz patlıcan 2 kepçe mercimek çorbası

Saat 14 de
Az has tavuk yoğurt 1 muz

Saat 17 de
3 kasik kuru fasulye yoğurt
2 ısırık çikolata malum gundeyim

Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Akşamın çok az olmuş, çikolata olmamış. Spor gayet güzel.
Kızlar gün içinde ictigim çay ve kahveleri yazmıyorum şekersiz içiyorum bu arada
Süper, inşallah kahveler de kremasızdır.
Ben kizima hamileyken bir kere kustum oda benim hatam o gun deli gibi yemis herseyi karistirmistim...9ay boyunca tek sıkıntım mide yanmasi olmustu deli gibiydi gunde 4-5 kere ilac alıyordum...

Ilk 2 ay tatlidan ve caydan tiksinmistim kiiii ben cikolata canaviri 2 ay boyunca agzima cikolata tatli surmemistim... biraz kilo vetmistim... sonraaaa hoooppp tekrar kilo aldim 86 ile doguma girmistim... son iki hafta kanim cok dusmustu dr sezaryana boyle alamam dedi... 3 serum verdi kan ilaci bu ilacdan sonra balon olmustu yusyuvarlak biseydim :KK70::KK70::KK70:
Bayağı çok kilo almışsın canım yaaaa ben ilk hamileliğimde 82, ikincisinde 83 le doğum yaptım.

aman aman dikkat et... sürekli yat desem de diğer bebeyle zor. yatdıma gelecek kimsen yok mu

Surekli yat demedi. Iceride kanama alani olmadığı için. Kendini yormamaya calis. Disari cikip uzun yurume dedi. Evde takiliyoruz kizicikla.
Anneme gidip orda kalabilirim ama grip olduk bir de. Anneme bulastirmayalim diye gidemiyorum
O gecirdi mi cok agir geçiriyor. Bir de ilaclar alerji yapıyor ondan biraz gribi atlatirsam gecicem anneme.
Evde dr bi yemek yapiyorum baska bir is yapmiyorum. Azicik pis dursun bakalım

Günaydın kızlar :KK200: Alıntıları dün yapmıştım cevaplamak şimdiye kısmet oldu. :KK48::KK48:

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik geçirirsin. :dua::KK200:

Çok az bu yiyeceklerin.

Bayağı çok kilo almışsın canım yaaaa ben ilk hamileliğimde 82, ikincisinde 83 le doğum yaptım.

Amin canim inşallah

Yaa teşekkür ederim kaptanım :KK200: icli kofte yiyebiliyoruz diye düşündüm ama yanlış mi acaba bulgurlu falan ya :KK76: birde köfteci yusufun içli köftesi ilk defa böyle minik içli köfte gördüm :KK48:
Normalde sağlıklı çünkü bulgurlu ve kıymalı ama biraz fazla yağlı olduğu için tercih etmiyoruz. Bir de köfteci yusufunkiler yağda kızarıyor diye biliyorum normal haşlama değil. :KK39:

Kullanıcı Adı : limonlukurabiye
Mesleginiz:Mühendis
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı :-
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz :160cm
Kilonuz:58.1 kg
Hedef kilonuz : 49kg
Kilo alma hikayeniz :Haşimato rahatsızlığı, kötü beslenme alışkanlığı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı olmak ve fit bir görünüm için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Neden 13. Takım? : Tüm takımları incelediğimde en düzenli olduğunu düşündüğüm grup oldugundan.
Hoş geldin canım aramıza. Boyuna göre az bir hedef belirlemişsin kendine. Aslında 50 olsan yeterli olur senin için. İstersen hedef kilonu 50 yapalım mezuniyetten sonra da 1 kilo verirsin nasılsa. Kurallarımızı okumuşsun ben de sana ufak bir hatırlatma yapayım. Motivasyonumuz ve takımımızın iyi dereceler alabilmesi için kurallarımıza uymamız şart. O nedenle lütfen dikkat et. Sonrasında zaten hep birlikte güzel kilolar veriyoruz.
25 kasım pazar

tartılmaya korkuyorum.
Korkunun ecele faydası yok. Ben resmen hafta sonu abarttım. Tartı beni tekme tokat dövdü ancak kendime gelebildim. Yüzleş o tartıyla. :ıslık:

Surekli yat demedi. Iceride kanama alani olmadığı için. Kendini yormamaya calis. Disari cikip uzun yurume dedi. Evde takiliyoruz kizicikla.
Anneme gidip orda kalabilirim ama grip olduk bir de. Anneme bulastirmayalim diye gidemiyorum
O gecirdi mi cok agir geçiriyor. Bir de ilaclar alerji yapıyor ondan biraz gribi atlatirsam gecicem anneme.
Evde dr bi yemek yapiyorum baska bir is yapmiyorum. Azicik pis dursun bakalım

umarım herşey yoluna girer canım. yalnız sen temizlik yapmadan nasıl duracaksın....:temizlik: ay ayyyyyyy.... gözünü kapat bari. göz görmeyince gönül katlanırmış :KK70:

Çok az bu yiyeceklerin.

Yok sade turk kahvesi canım kahvelerim

Selam kızlar bende kurstan yeni geldim. Bugün nöbetçiydim orda bulaşıkları ve yerleri süpürdüm. Şimdi biraz biseyler yiyecegim sonra da biraz işlerim var evde onları halledeceğim :KK25:

Back
X