Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13.Takım 599. ETAP***

LAydLiNe (66.8/65.3/1.5/%2.25)
ada81(71.7/71.3/0.4/%0.56)
zambak86(76.9/75.8/1.1/%1.43)

13. Takım ortalaması: % 1.413

*** 13.TAKIM 599. ETAP Free Liste ***

aylahl(73.5//%) 575. Etapta 75.2 kilo ile izne ayrılan üye
bilmece811 (///%) 564. Etapta 58.5 kilo ile izne ayrılan üye
Birprensess (96.3/97.4/-1.1/%-1.14) 592. Etapta 95 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye

Bydelikız(80.6///%) 547. Etapta 68.5 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye (Hamilelik nedeniyle)
fanur (74.5///%) 564. Etapta 72.3 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
umudum2(57.3/57.4/-0.1/%-0.17) 575. Etapta 55.1 kilo ile mezun olan üye
solmez (78.5///% ) 596. etapta 78.5 kio Hamilelik nedeniyle izne ayrılan üye
Latiska (58.7///% ) 596. etapta 58.5 kilo ile izne ayrılmak istiyor.
melis08 (75.8/76/-0.2/%-0.26) 596. etapta 75.8 kilo ile izne izne ayrılan üye
merryangel (67.5///% ) 597. etapta 67.5 kilo ile izne ayrılan üye
anneyim83(62.2///% ) 597. etapta 62.2 kilo ile izne ayrılan üye
asya_01 (69.9///%) Yeni Üye Başlama Tarihi: 22.11.2018 Başlama Kilosu: 70.5 Hedef kilo: 65
Yonahime (73.9///%) Yeni Üye Başlama Tarihi: 27.11.2018 Başlama Kilosu 74 Hedef kilo: 53
limonlukurabiye_ (57.3///%) Yeni Üye Başlama Tarihi: 25.11.2018 Başlama Kilosu: 58.1 Hedef Kilo: 49

13. Takım ortalaması: %
Notalarımız silinir mi kaptanim sonucumuz cok güzel ;))

Tebrikler kaptanimmmm :nazar::KK9::KK9::KK73:
Teşekkür ederim canım :KK68:
Yuzdemi hesapladigin icin tesekkur ederim canım... yogunlugum yeni bitti anca gelebildim.. dr gittik babamla ..babamin tahlil sonuclarini aldik masallah bisey cikmadi butun degerleri iyi çıktı :KK66:)
Rica ederim canım ne demek :KK68: Baban için çok sevindim maşallah 41 kere :nazar:
Notalarımız silinir mi kaptanim sonucumuz cok güzel :KK66:)
Aynen aynen çok şükür başka bir takım büyük bir atak yapmazsa büyük ihtimal birinciyiz :dua::dua::KK200::nazar:

kızlar o kadar motivasyondan düştüm ki yediklerime hiç dikkat etmedim. bi buhran çöktü üstüme size de bulastrmamak için hiç gelmedim. ya keşke istanbulda kadıkoyde falan oturan varsa birlikte yürüyüşe gitsek aksamları. yürümeden asla kilo verilmiyor tek basına diyetle :( biri bana bu motivasyonu lütfen geri versinnnnn:olamaz:

kızlar o kadar motivasyondan düştüm ki yediklerime hiç dikkat etmedim. bi buhran çöktü üstüme size de bulastrmamak için hiç gelmedim. ya keşke istanbulda kadıkoyde falan oturan varsa birlikte yürüyüşe gitsek aksamları. yürümeden asla kilo verilmiyor tek basına diyetle :KK43: biri bana bu motivasyonu lütfen geri versinnnnn:olamaz:
Canim oncelikle ne yersen ye hergun takima gelip menu vermen senin motivasyonunu artiracak...
Zaten bu takimlarin amaci birlikte motivasyonu artirmak..aksi takdirde evimizde diyetimizi yapar buraya hic ihtiyacımiz olmazdi...
Bizlerin destege menulerdeki yanlislarimizi birbirimize göstermemiz lazim...
Menu ve gunluk sporunu bildirmek , hepimizin menulerine yorum yapmakla buraya daha cok alışır motivasyonu artirsin...

Acikcasi haftada 1 gun ugramak pek motivasyon vermeyecektir...

oooo birincilik sizde kesin
ben de kesin biz birinci olacagiz diye bekliyordum, neyse kardes takim olmus o da olumlu :KK70:
Uzun zamandan beri ilk birinciliğimiz olacak inşallah :dua: Sizin yüzdeniz de çok güzel :nazar::KK9::KK9: İnşallah hep böyle güzel sonuçlar görürüz birlikte :sampiyon:
kızlar o kadar motivasyondan düştüm ki yediklerime hiç dikkat etmedim. bi buhran çöktü üstüme size de bulastrmamak için hiç gelmedim. ya keşke istanbulda kadıkoyde falan oturan varsa birlikte yürüyüşe gitsek aksamları. yürümeden asla kilo verilmiyor tek basına diyetle :KK43: biri bana bu motivasyonu lütfen geri versinnnnn:olamaz:

Daha sık takıma gelmeye çalış canım. Mesela bugün bildirim yapmadın keşke yapsaydın. Motivasyon için buradayız @ada81 inde söylediği gibi :KK39: Bak hatta bugün birinci olacağız inşallah :dua:

Kızlar şöyle bir şey düşündüm. Tüm hafta boyunca kaçamaksız menü yazan kişiye cuma günü seçtiği bir öğünde istediği yiyeceği fazla abartmamak şartıyla kendine ödül olarak verebilir. Ne dersiniz? Ama bütün hafta hem menü yazacak hem de hiç kaçamak olmayacak :KK53:

Sinavlardan evlere bakmamıştım temizliğe başlamıştım yarın da kayinvalidemler gelecek yatılı misafir olarak oyuzden temizliği hizlandirdim mecbur yemek yapamadım. Yinede menümü yazayım

Sabah 8 buçukta
1 elma

Saat 12 de
1 dilim kepek ekmeği
Sucuklu yumurta 1 dilim ekmekle yenecek kadar.1 porsiyon olarak sayalım
Peynir 1 dilim

Saat 4 buçukta
1 küçük muz

Saat 5 buçukta
1 tabak makarna
Salata

Saat 7 de çayın yanında 1 lokma saray helvasi 1 avuç antep

Şu 2lt

LAydLiNe LAydLiNe

Yaz yaz iyi kötü ne varsa yaz. Yazmadan olmuyor.
Valla makarna hiç aklımda yoktu bir anda yemek olsun diye yaptım.saray helvasını da eşim almış sen çok seversin diyor bide akşam almışta bugün yedim ama tartıyı çok etkilemedi yinede.ama inş. Kayinvalidem geliyor ya inş. O çocuklara bakarken ben 1 hafta yürüyüş yapacağım inş. Söz veriyorum.bu da bi türlü irademi toplayamadigim için cezam olsun.aslında biraz vermeye başlasam listeye girmek istiçektim ama veremedim bi türlü etkilemek istemem.bakalım bu hafta düzene girersem konuşuruz haftaya olur mu.girebiliyorum ben direk dimi.

Sinavlardan evlere bakmamıştım temizliğe başlamıştım yarın da kayinvalidemler gelecek yatılı misafir olarak oyuzden temizliği hizlandirdim mecbur yemek yapamadım. Yinede menümü yazayım

Sabah 8 buçukta
1 elma

Saat 12 de
1 dilim kepek ekmeği
Sucuklu yumurta 1 dilim ekmekle yenecek kadar.1 porsiyon olarak sayalım
Peynir 1 dilim

Saat 4 buçukta
1 küçük muz

Saat 5 buçukta
1 tabak makarna
Salata

Saat 7 de çayın yanında 1 lokma saray helvasi 1 avuç antep

Şu 2lt

LAydLiNe LAydLiNe

Kahvaltı yapmamakla çok hata yapmışsın. Sadece elmayla güne başlanmaz. Sonrasındaki silsilede o yüzden devam etmiş. Öğlende az yemişsin. Temizlik yapıyorsun sonuçta efor harcıyorsun doyurucu yemen lazımda. Makarna ve sonrasında yediklerin olmamış ama yine de çok kötü bir menü değil. :KK39: Daha iyilerini yapacağını biliyorum. Yine süpersin ki şimdiye kadar 6 lı rakamları görmedin :KK9::KK9:

Valla makarna hiç aklımda yoktu bir anda yemek olsun diye yaptım.saray helvasını da eşim almış sen çok seversin diyor bide akşam almışta bugün yedim ama tartıyı çok etkilemedi yinede.ama inş. Kayinvalidem geliyor ya inş. O çocuklara bakarken ben 1 hafta yürüyüş yapacağım inş. Söz veriyorum.bu da bi türlü irademi toplayamadigim için cezam olsun.aslında biraz vermeye başlasam listeye girmek istiçektim ama veremedim bi türlü etkilemek istemem.bakalım bu hafta düzene girersem konuşuruz haftaya olur mu.girebiliyorum ben direk dimi.

Tamamdır canım tabii ki girebiliyorsun. Mezuniyetinin üzerinden altı ay çoktan geçti diye biliyorum. Benden sonra mezun olmuştun dimi?

İnşallah canım.

Bu hafta diyet listesi uygulayayım diyorum, liste diyeti yapınca kanun gibi, dışına çıkmıyorum. Belli olsun hep ne yiyeceğim. Dikkat edeyim deyince hep kaçıyor.

Var mu önerisi olan?

Aslında bir diyetisyene gitsen daha iyi olmaz mı? Vaktin varsa bir diyetisyene git derim. Ama olmazsa birlikte bir liste oluşturabiliriz sana uygun.

Canım 2 defa çok ünlü bir ekibe gittim, diyetisyen, psikolog, spor hocası, dahiliye uzmanı birlikte çalışıyorlar. Her hafta 2’şerli kombinasyonlarla görüşüyorsun. İkisinde de çok güzel kilo verdim. Çok pahalı, oraya gitmek istemiyorum bir daha. Başka bir diyetisyene gitmiştim yollar önce, o başarılı olmadı. Spor salonunda diyetisyen var, onu araştırayım. Olabilir aslında. Salı Ankara’dayım gidip döneyim bakayım.
Teşekkür ederim canım, bilgi veririm sana.

Back
X