- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
Bence ödül yemek olmasin kaptanim ... agzimizi bulastirinca önünü alamiyoruz...Ödül meselesine kimse bişey demedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ödül yemek olmasin kaptanim ... agzimizi bulastirinca önünü alamiyoruz...Ödül meselesine kimse bişey demedi![]()
Bence ödül yemek olmasin kaptanim ... agzimizi bulastirinca önünü alamiyoruz...
O nasıl söz canım allah göstermesin giyeceksin tabiiTebriklerrr cnm
Cook sevindim
Inş bende istediğim şeyleri ölmeden giyebilirim
Hımmmm tamam ama ben bu akşam ödüllendirdim kendimiBence ödül yemek olmasin kaptanim ... agzimizi bulastirinca önünü alamiyoruz...
Olabilir bunlar bence deBitter çikolata olsun ödül minik bi kare :)
Yada spor yapmasın öğün
O nasıl söz canım allah göstermesin giyeceksin tabii
Hımmmm tamam ama ben bu akşam ödüllendirdim kendimi
Olabilir bunlar bence de
Merhaba kızlar ,
Mutlu hafta sonlari kimsecikler gelmemis hafta sonu yogunlugu var sanırım![]()
Herkes nerede ?![]()
Selam kızlaryarın döneceğim evime
günler çok güzel geçiyor bugün regl oldum 13 gün gecikmenin ardından rahatladım şükür
eve gidince sıkı bir diyetle menülerimle geleceğim
![]()
Hosgeldin canim hafta sonu sessizligi var bugünBen burdayım cnm geldimm
Hosgeldin canim hafta sonu sessizligi var bugün![]()
Bugun cozuttum ya hic sorma ;(( evde misafir olmasi cok kotu yeme duzeni alt ust oluyor cok kizdim kendime 2 saattir kendime kızıp duruyorum.....ama yarin tertemiz diyetime devam edecem ...Evet cnm
Neyseki biz varız
Ee anlat bakalım nasıl gidiyor diyetin
Bugun cozuttum ya hic sorma ;(( evde misafir olmasi cok kotu yeme duzeni alt ust oluyor cok kizdim kendime 2 saattir kendime kızıp duruyorum.....ama yarin tertemiz diyetime devam edecem ...
Senin nasil gidiyor canim ?
Kizlar yarin kitap fuarina gidecem kizima egitim setlerine bakacam onerileriniz var mi ?
Biz , osman abalinin kitabini aldik gorsel zekayi gelistirme dikkat guclendirme bu kitap az kaldi bitmek uzere...
Zekare yayinlarini alacam bu aklimda birde tudem yayinlarinin var onuda alacam, baska sizlerinde cocuklarinizda kullandiginiz önerebileceğiniz bi yayin var mi ?
Evet yarin tekrardan temiz sayfa acacam... spor aletlerim yuruyus bandim ve eliptik bisilletim babamin kaldigi odada oyle olunca o odada rahat spor yapamiyorum bi an önce spora başlamam lazim..Bugünü unut ama yarın çok güzel devam et cnm
Aman bozma bak ben bozdum ne hale geldim
Benim iyi gidiyor sonunda diyet moduna girebildim
Dün akşam elmalı kek ve pogaca yaptım ama yemedim şuanda mutfakta duruyor ama tutuyorum kendimi yemicem