Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebriklerrr cnm
Cook sevindim :KK9:
Inş bende istediğim şeyleri ölmeden giyebilirim
O nasıl söz canım allah göstermesin giyeceksin tabii
Bence ödül yemek olmasin kaptanim ... agzimizi bulastirinca önünü alamiyoruz...
Hımmmm tamam ama ben bu akşam ödüllendirdim kendimi :eek:
Bitter çikolata olsun ödül minik bi kare :)
Yada spor yapmasın öğün
Olabilir bunlar bence de

7 aralık cuma

9.00
1 haş yum
1/2 peynir
6 s.zeytin
2 küçük dilim tb ekmek

12.30
1 kase mercimek çorba
kuşbaşı ızgara
salata
4 parmak büyüklüğünde lavaş

19.00
2 kepçe etli pırasa
2 tavuk kanat (herbiri 2 parçalı)
yağsız salata

21.00
1 muz

annemle 1 saat yürüyüş yaptık
1,5 L su

yarın kızımın doğum günü
pazar sıkı tutacağım ama yarın öyle olmayabilir...
sopalar hazırlana...

Selam kızlar:KK16: yarın döneceğim evime :KK76: günler çok güzel geçiyor bugün regl oldum 13 gün gecikmenin ardından rahatladım şükür :KK50: eve gidince sıkı bir diyetle menülerimle geleceğim :KK50:

Evet cnm
Neyseki biz varız :KK19:
Ee anlat bakalım nasıl gidiyor diyetin
Bugun cozuttum ya hic sorma ;(( evde misafir olmasi cok kotu yeme duzeni alt ust oluyor cok kizdim kendime 2 saattir kendime kızıp duruyorum.....ama yarin tertemiz diyetime devam edecem ...
Senin nasil gidiyor canim ?

Kizlar yarin kitap fuarina gidecem kizima egitim setlerine bakacam onerileriniz var mi ?
Biz , osman abalinin kitabini aldik gorsel zekayi gelistirme dikkat guclendirme bu kitap az kaldi bitmek uzere...
Zekare yayinlarini alacam bu aklimda birde tudem yayinlarinin var onuda alacam, baska sizlerinde cocuklarinizda kullandiginiz önerebileceğiniz bi yayin var mi ?

Bugun cozuttum ya hic sorma ;(( evde misafir olmasi cok kotu yeme duzeni alt ust oluyor cok kizdim kendime 2 saattir kendime kızıp duruyorum.....ama yarin tertemiz diyetime devam edecem ...
Senin nasil gidiyor canim ?

Bugünü unut ama yarın çok güzel devam et cnm
Aman bozma bak ben bozdum ne hale geldim
Benim iyi gidiyor sonunda diyet moduna girebildim
Dün akşam elmalı kek ve pogaca yaptım ama yemedim şuanda mutfakta duruyor ama tutuyorum kendimi yemicem

Kizlar yarin kitap fuarina gidecem kizima egitim setlerine bakacam onerileriniz var mi ?
Biz , osman abalinin kitabini aldik gorsel zekayi gelistirme dikkat guclendirme bu kitap az kaldi bitmek uzere...
Zekare yayinlarini alacam bu aklimda birde tudem yayinlarinin var onuda alacam, baska sizlerinde cocuklarinizda kullandiginiz önerebileceğiniz bi yayin var mi ?

Biz mecbur almanca aldığımız için ben bi öneride bulunamicam cnm

Bugünü unut ama yarın çok güzel devam et cnm
Aman bozma bak ben bozdum ne hale geldim
Benim iyi gidiyor sonunda diyet moduna girebildim
Dün akşam elmalı kek ve pogaca yaptım ama yemedim şuanda mutfakta duruyor ama tutuyorum kendimi yemicem
Evet yarin tekrardan temiz sayfa acacam... spor aletlerim yuruyus bandim ve eliptik bisilletim babamin kaldigi odada oyle olunca o odada rahat spor yapamiyorum bi an önce spora başlamam lazim..

Back
X