Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Maşallah canım ne güzel 3 çocuk. Fazla kilonda yokmuş. Büyük ihtimal listeye giremeden bütün fazlalıklarından kurtulursun.

Çok erken uyuyormuşsun. :KK70::KK70: Ben 01.00 den önce nadir uyuyorum. Arada 00:00 oluyor ama öncesinde çok nadir. Çok yorulmuş ya da çok hasta olmam gerekiyor ki erkenden sızıp kalayım. Uyumayı çok sevmiyorum. Bir de sevsem sanırım hiç bir işim yetişmeyecek.

Su çok önemli canım. Alışkanlık haline getirmek lazım. Ben çok su içen bi insanım ve faydasını çok görüyorum. Hem sağlık açısından hem de cilt sağlığı açısından çok lazım.

Bir polyanna daha :KK70::KK70: Yarın 0.30 un altına düşmeyelim yeter. ada81 ada81 @zambak86 ne alemdesiniz kızlar?

Ben varım. Bu arada ben yakın zaman da 69 lara kadar çıkmıştım yaaaa bir ileri iki geri 4 kiloya yakın vermişim. Dün öğrencilerim hocam siz bayağı zayıfladınız deyince farkettim. Ben hep hedefi 60 düşündüğüm için kendimi kilolu hissediyordum da meğer arada bayağı farketmiş :KK70::KK70:

Ne kaçırdın bi anlat bakalım :KK62:

Ooooooooooooooo Prenses ama onu beklersen senin hiç gideceğin yok. Pazartesiye randevu alıyorsun hemen diyetisyene gidiyorsun. Erteleye erteleye koca bir yıl gitti.
Bence sen gerçekten istemiyorsun kilo vermeyi ya da kendine inanmıyorsun. Biraz inan artık kendine. Ben ilk öyle başladım. Başaran insanların fotoğraflarına baktım sürekli. Benim o kadınlardan ne eksiğim var dedim kendi kendime. Onlar yapabiliyorsa ben de yapabilirim dedim ve yaptım. Senin benden ne eksiğin var? Ben bu halimde bile yapabiliyorum ki biliyorsun fazla kilom yok. Senin daha iyisini yapabilmen lazım. Çocuğun yok evde bir eşin bir kendin. Ben bir de çocuklara yemek yapıyorum. Sen kendinize göre yemek hazırlayabilirsin. Aslında çok şanslısın şuan hiç farkında değilsin. Ben senin yerinde olsam şuan 36 beden elbise giyiyordum kesin.
Valla kaptanim dun kabustu ne sen sor ne ben diyeyim ;((

Evet çok haklısın yarın dikkat edeceğim listeme gire besleneceğim erken kalkıp erken yatıyorum yapabilirim yapmam lazım artık çok sıkıldım bu durumdan yapacağım artık yeter
Canim diyet demek ac kalmak değil , saglikli seylerden dogru zamanlarda yemek..
Aslında benim sana onerim karatay diyeti ilk 1 ay karatay diyeti yap... zaten ilk ay bayagi kilo kaybedeceksin... motive olup daha azaltirsin....

Canim diyet demek ac kalmak değil , saglikli seylerden dogru zamanlarda yemek..
Aslında benim sana onerim karatay diyeti ilk 1 ay karatay diyeti yap... zaten ilk ay bayagi kilo kaybedeceksin... motive olup daha azaltirsin....

Karatay konusunda Prensese yardımcı olsana canım. Sen daha iyi biliyorsun Karatayı.

Karatay konusunda Prensese yardımcı olsana canım. Sen daha iyi biliyorsun Karatayı.
Elbette canim , bende pazartesi gunu itibarı ile karatay kahvaltisi yapacam , aksam öğünlerim pek karatay olmayacak cunku biraz kısmam gerek o yuzden kuvvetli bi kahvalti sonra spor sonra aksam yemegi ;))

Bugunku menum
Sabah 7 30 kahvalti
1 haslanmis yumurta
1kucuk dilimpeynir
6 tane zeytin
2 dilim ekmek

Ara ogun orta fincan turk kahvesi

Olen 12

Mercimek corbasi 1 porsiyon
3 kofte
1 porsuyon bulgur pilavi
Salata mevsim

Ara ogun 1 orta boy elma

Aksam sat 7 15

Mercimek corbasi 5 kasik
Bulgur pilavi 6 kasik
Salata mevsim
Su 2 litre

Ara ogun bir orta boy portakal

Elbette canim , bende pazartesi gunu itibarı ile karatay kahvaltisi yapacam , aksam öğünlerim pek karatay olmayacak cunku biraz kısmam gerek o yuzden kuvvetli bi kahvalti sonra spor sonra aksam yemegi :KK66:)

Benim kahvaltılarım da bir süredir kötü gidiyor daha doğrusu evde kahvaltı yapamıyorum. Düşünsenize gün saat 08:00 de aydınlanıyor ve ben o saatte iş yerinde oluyorum. Hava karanlıkken yola çıkıyoruz anlayacağınız. Kalkar kalkmaz da canım kahvaltı istemiyor. Ben de iş yerinde yarım simit yiyorum. Sağlıklı bir kahvaltı yapsam hiç fena olmayacak.

Benim kahvaltılarım da bir süredir kötü gidiyor daha doğrusu evde kahvaltı yapamıyorum. Düşünsenize gün saat 08:00 de aydınlanıyor ve ben o saatte iş yerinde oluyorum. Hava karanlıkken yola çıkıyoruz anlayacağınız. Kalkar kalkmaz da canım kahvaltı istemiyor. Ben de iş yerinde yarım simit yiyorum. Sağlıklı bir kahvaltı yapsam hiç fena olmayacak.
Keske imkanin olsa canim cok haklisin çalışan olmak cok zor.... en azindan sabahlari ilk uyandiginda 2 yumurta koysan ocağa , hazirlanincaya kadar piser bi saklama kapina koysan işyerinde hüpletsen seni uzun sure tok tutacaktir...

Karatay hakkinda bildiklerimi aktarayım sizlere......
* karatay mantığında ara öğün yok cunku ogunler arasinda en az 5 saat olmalı ki leptin hormonu çalışsın...

*paketli hiçbir ürün yok... seker, cikolata vs , pirinc , patates, makarna , bezelye yenilmeyecek...

*bakliyat öneriliyor ..

*kuru yemis karatay icin en onemli atistirmalik...

*karatay 2 öğün yada 3 öğün seklinde yapilabiliyor...biraz kacta kahvalti yaptiginiza bagli ..ilk baslayanlar 3 ogunle basliyorlar sonra 2 ye düşüruyorlar...

*ben 10 da kahvalti yaptigim icin ben hep iki ogun tercih ediyorum...

Kahvaltıda neler var
Oncelikle limonlu bir bardak ilik su
2 yumurta haslanmis yada yağda olabilir..
Zeytin sinirsiz
Peynir istediginiz kadar
Yesillik
Domates / salatalik sinirsiz
Ince belli cay bardagi kadar isterseniz ceviz , kavrulmamis badem , findik , yer fıstıği olabilir....
Meyve yenilecekse sabah kahvaltida yenilebilir 1 adet sadece...
2 adet kuru kayisida olabilir...

Öğle /aksam ise ornek
1 tabak kuru fasulye, sebze yemeği, yaninda 1 kase yoğurt
1 tabak salata
Yada protein et , tavuk , balik sinir yok doyana kadar....

Doyduğumuz icin baska seylere saldirmayi önlüyor... ogunler arasi cok acikirsaniz 1 bardak ayran öneriliyor....

Aksam 19.00 dan sonra yeme isine son veriliyor

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım nasılsın? iznin olursa ben biraz buralarda takılabilir miyim? Gebelik bitti kabusum emzirme dönemi başladı:deli:

Ne demek canımsın başımızın üstünde yerin var. Nasıl istersen, hoş geldin aramıza :KK68::KK68:

Hayırlı uğurlu olsun bebişin inşallah bol bol emer :dua::dua:

Keske imkanin olsa canim cok haklisin çalışan olmak cok zor.... en azindan sabahlari ilk uyandiginda 2 yumurta koysan ocağa , hazirlanincaya kadar piser bi saklama kapina koysan işyerinde hüpletsen seni uzun sure tok tutacaktir...
Canım ocağa yumurta koymak emin ol çok kolay da canım istemiyor hiç nedense. Kahvaltıyı biraz zorlayarak yapıyorum. Şu yaz saati uygulamasını kaldırdılar ondan sonra bozuldu düzenim.

Canım ocağa yumurta koymak emin ol çok kolay da canım istemiyor hiç nedense. Kahvaltıyı biraz zorlayarak yapıyorum. Şu yaz saati uygulamasını kaldırdılar ondan sonra bozuldu düzenim.
Is yerinde yeme imkanin oluyor mu ? Yanına alsan...
Benim icin yumurta cok onemli :KK70::KK70:yumurta yemeyince cok çabuk acikiyorum... o yuzden herkese yumurta yiyin diyorum:KK70::KK70:

13 aralık perşembe

9.00
1 haş.yumurta
2 zeytin
biraz tereyağ
1/2 kk süzme peynir

12.00
1 sk spagetti bologneze
1 kepçe tavuk çorba

16.00
10 tane kadar yer.fıstığı

19.00
1/2 lahmacun
1 küçük kase yuvarlama
1 sk ebegümeci kavurma
salata

1.5 litre su
30 dk yürüyüş

Evet su için telefonuma alarm kurdum ben kendi uyanma saatime göre ayarladım ilk bardak (300 ml yaklaşık) 08:30 başlıyor 2 saat aralıklarlar içiyorum ve acayip zorlandım patlıyorum sandım tuvaletten çıkamadım ayıptır söylemesi

Sabah 09
2 yumurtalı köy peynirli omlet
1 haşlanmış yumurta
Nescafe sütlü
2 dilim tahıllı tost ekmeği

12:30 meyve salatası yarım kase (portakal,mandalina,elma)

15:30
Tel şehriye çorbası (lapaydı makarna gibi)
Yarım kase pilavla karışık kıymalı yemek
Turşu
Avuç içi kadar beyaz ekmek

17:00 bir bardak ayran
19:30 3,4 ceviz 1 domates
22:00 biraz fıstık ve yeşil çay

2 lt su
Yürüyüş

Back
X