- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Evet canım.Nasıl yani Doğumda toplamda 5 kg mu aldın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım.Nasıl yani Doğumda toplamda 5 kg mu aldın
bu arada başak burcuyum ben
ama tipik temizlik hastası pirpirik biri değilim![]()
Selam kızlar kilo veren herkesi tebrik ederimözellikle @cankizzzz seni tebrik ederimm maşallah harika bir sonuç
Bende başlıyorum yarın sabah tartılıp listeme uyacağım inşallah haftaya cuma bakalım kim kazanacakk
![]()
Lütfen kusura bakma hiç duymamıştım böyle bir kilo alımı peki Bebek kaç kg doğduEvet canım.
Kilo kontrolü diyelim
18 gün oldu doğum yapalı. 5 kilo aldım 7 kilo verdim hava atmak gibi olmasın
Ye sen çikolataları ye oklavaynan geliyom yanına![]()
Ben de 10-11 aldım diğerlerinde ama bunda az aldım. 3,200 doğdu bebeğim canım. 15 aylık oğlum varken hamile kaldım.6 aylık olana kadar Emzirmeye devam ettim. Ondan almadım sanırım.Lütfen kusura bakma hiç duymamıştım böyle bir kilo alımı peki Bebek kaç kg doğdu
5 ayı geçti senin aslında. Ocakta ek gıdaya başlarsın yavaş yavaş gir diyet moduna artık. Emzirirken ben de çok yiyorum da işte yemiyim diye buraya geldim.Ah ah o oklavaya çok ihtiyacım var bi türlü moda giremedim. Gözümün önünden baklavalar börekler geçiyobiran önce kendime gelip aranıza katılmam lazım.
Ayrıca hiç hava atmak gibi de olmadı yani![]()
5 ayı geçti senin aslında. Ocakta ek gıdaya başlarsın yavaş yavaş gir diyet moduna artık. Emzirirken ben de çok yiyorum da işte yemiyim diye buraya geldim.aynada bak kendine basenimde kalçamda baklavalar çikolatalar duruyor yemicem de yapabilirsin canım
![]()
Yok canım ben değilimHem de tepsi tepsi duruyolarek gıdaya başladım sayılır bide mama veriyorum zaten. Diyete başlamaya engel olan emzirmem değil psikolojim
grubun kaptanı sen misin ?
Yok canım ben değilimLAydLiNe kaptan. Ben bu gün geldim daha. Öyle kilo almamak için takılayım dedim buralarda:)
Valla maşallah sana. Hem dört çocuk bak. Ev işiydi misafiriydi falan. İyi vakit bulup giriyosun buraya. Biz bi taneyle pert olduk![]()
Bu arada bende bu takıma katılabiliyor muyum? Biraz kendimi deniyim yapabilirsem listeye girerim yapamazsam deneme süremi uzatırız birazLAydLiNe
Ev işi yapmıyorum kiValla maşallah sana. Hem dört çocuk bak. Ev işiydi misafiriydi falan. İyi vakit bulup giriyosun buraya. Biz bi taneyle pert olduk![]()
Bu arada bende bu takıma katılabiliyor muyum? Biraz kendimi deniyim yapabilirsem listeye girerim yapamazsam deneme süremi uzatırız birazLAydLiNe
Tabii ki canım ilk sayfamızda katılım formumuz ve kurallarımız var. Okuduktan sonra formu doldurup burada paylaşabilirsin.
Ev işi yapmıyorum kigelenler silip süpürüp gidiyor
Girebilirsin demiş kaptan formu doldur bakalım kaç kilosu![]()
Zumbanın leslie den az puan olması haksızlık çünkü ben zumba yaparken canım çıkıyor :)13. Takım spor puanlama
Eliptik dakika =4 puan
Koşu dakika = 4 puan
yüzme dakika =4 puan
Bisiklet dakika = 2 puan
Leslie dakika = 3 puan
Zumba dakika = 2,5 puan
Normal Egzersizler(bacak, kol,yan çalıştırma) 5 adet = 1 puan
Cardio egzersiz ( mekik, squat, plank ) 5 adet = 2 puan
Tempolu yürüyüş dakika = 3 puan
Normal yuruyus dakika = 2 puan
İp atlama 7 adet = 1 puan
Pilates dakika= 3 puan
LAydLiNe [/USER] canım bi bak puanlara değişiklik yapmak yada eklemek istediğin varsa düzeltikten sonra 1. sayfamıza eklermisin ? herkes günlük bu puanlama sisteme bakarak ona göre sporunu hesaplar menü yazarken belirtir....
böylece her cuma kim daha fazla spor yapmış puanlamadan 1. seçeriz))
Benim eşim de Başak
İş yerinde arkadaşım var o da yay onun eşi de başak
Sanırım en ideal çift![]()
Zumbanın leslie den az puan olması haksızlık çünkü ben zumba yaparken canım çıkıyor :)
Soyleriz kaptana degistirir canim.Zumbanın leslie den az puan olması haksızlık çünkü ben zumba yaparken canım çıkıyor :)
Bu puanlamayi hazirlarken diğer takimlarin spor listelerinide gozden gecirmistim ... hemen hemen ayni bazıları 5 ipe 1 puan veriliyor bende hadi zorlanalim 7 ip olsun 1 puan seklinde dusundum..kesinlikle ama kesinlikle aynı fikirdeyim... zumbanın puanı=2xleslie olmalı
ip atlamanın da puanı çok düşük... 7 ip atlama 1 puan![]()