Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim :KK200: özellikle @cankizzzz seni tebrik ederimm maşallah harika bir sonuç :nazar::nazar: Bende başlıyorum yarın sabah tartılıp listeme uyacağım inşallah haftaya cuma bakalım kim kazanacakk:KK54::KK55:

Bugün bildirim yapmadığın gözümden kaçmadı haftaya cuma bildirim yapmazsan eğer kulaklarını çekeceğim artık senin :sinirli::sinirli:

Kilo kontrolü diyelim :deli:
18 gün oldu doğum yapalı. 5 kilo aldım 7 kilo verdim hava atmak gibi olmasın :KK45:
Ye sen çikolataları ye oklavaynan geliyom yanına :sinirli:

Ah ah o oklavaya çok ihtiyacım var bi türlü moda giremedim. Gözümün önünden baklavalar börekler geçiyo :oha: biran önce kendime gelip aranıza katılmam lazım.

Ayrıca hiç hava atmak gibi de olmadı yani :63:

Ah ah o oklavaya çok ihtiyacım var bi türlü moda giremedim. Gözümün önünden baklavalar börekler geçiyo :oha: biran önce kendime gelip aranıza katılmam lazım.

Ayrıca hiç hava atmak gibi de olmadı yani :63:
5 ayı geçti senin aslında. Ocakta ek gıdaya başlarsın yavaş yavaş gir diyet moduna artık. Emzirirken ben de çok yiyorum da işte yemiyim diye buraya geldim. :-) aynada bak kendine basenimde kalçamda baklavalar çikolatalar duruyor yemicem de yapabilirsin canım :9:

5 ayı geçti senin aslında. Ocakta ek gıdaya başlarsın yavaş yavaş gir diyet moduna artık. Emzirirken ben de çok yiyorum da işte yemiyim diye buraya geldim. :-) aynada bak kendine basenimde kalçamda baklavalar çikolatalar duruyor yemicem de yapabilirsin canım :KK9:

Hem de tepsi tepsi duruyolar :duduk: ek gıdaya başladım sayılır bide mama veriyorum zaten. Diyete başlamaya engel olan emzirmem değil psikolojim :KK51: grubun kaptanı sen misin ?

Yok canım ben değilim LAydLiNe LAydLiNe kaptan. Ben bu gün geldim daha. Öyle kilo almamak için takılayım dedim buralarda:)

Valla maşallah sana. Hem dört çocuk bak. Ev işiydi misafiriydi falan. İyi vakit bulup giriyosun buraya. Biz bi taneyle pert olduk :deli: o_O

Bu arada bende bu takıma katılabiliyor muyum? Biraz kendimi deniyim yapabilirsem listeye girerim yapamazsam deneme süremi uzatırız biraz LAydLiNe LAydLiNe

Valla maşallah sana. Hem dört çocuk bak. Ev işiydi misafiriydi falan. İyi vakit bulup giriyosun buraya. Biz bi taneyle pert olduk :deli: o_O

Bu arada bende bu takıma katılabiliyor muyum? Biraz kendimi deniyim yapabilirsem listeye girerim yapamazsam deneme süremi uzatırız biraz LAydLiNe LAydLiNe

Tabii ki canım ilk sayfamızda katılım formumuz ve kurallarımız var. Okuduktan sonra formu doldurup burada paylaşabilirsin.

Ev işi yapmıyorum ki :KK45: gelenler silip süpürüp gidiyor:KK45:
Girebilirsin demiş kaptan formu doldur bakalım kaç kilosu :sinirli::KK53:

Tabii ki canım ilk sayfamızda katılım formumuz ve kurallarımız var. Okuduktan sonra formu doldurup burada paylaşabilirsin.

Ev işi yapmıyorum ki :KK45: gelenler silip süpürüp gidiyor:KK45:
Girebilirsin demiş kaptan formu doldur bakalım kaç kilosu :sinirli::KK53:

Kullanıcı adı: madamhd madamhd
Meslek: Memur
Medeni Durum: Evli
Çocuk : 1 tane (5aylık)
Boy: 170
Kilo: :deli:
Hedef kilo: 85 (ilk hedef)
Kilo alma hikayem: Evlendikten sonraki yoğun akraba ilişkileri, yemek yeme düzeninin değişmesi ve hareketli bir hayattan hareketsiz hayata geçiş. (72 kilo ile evlenmiştim, 2 yılda 20’den fazla kilo aldım)
Kilo vermek istememin nedeni: Kilolarımla hiçbir zaman barışamadım, üstümdeki yükü atıp hafiflemek istiyorum.

Yarın tartılıp tam kiloyu söylerim

13. Takım spor puanlama
Eliptik dakika =4 puan

Koşu dakika = 4 puan

yüzme dakika =4 puan

Bisiklet dakika = 2 puan

Leslie dakika = 3 puan

Zumba dakika = 2,5 puan

Normal Egzersizler(bacak, kol,yan çalıştırma) 5 adet = 1 puan

Cardio egzersiz ( mekik, squat, plank ) 5 adet = 2 puan

Tempolu yürüyüş dakika = 3 puan

Normal yuruyus dakika = 2 puan

İp atlama 7 adet = 1 puan

Pilates dakika= 3 puan

LAydLiNe LAydLiNe [/USER] canım bi bak puanlara değişiklik yapmak yada eklemek istediğin varsa düzeltikten sonra 1. sayfamıza eklermisin ? herkes günlük bu puanlama sisteme bakarak ona göre sporunu hesaplar menü yazarken belirtir....

böylece her cuma kim daha fazla spor yapmış puanlamadan 1. seçeriz :KK66:))
Zumbanın leslie den az puan olması haksızlık çünkü ben zumba yaparken canım çıkıyor :)

Sabah 09
Sütlü kahve
2 haşlanmış yumurta
Dereotu,salatalık,zeytin,peynir

12
Bir minik mandalina
Yarım mango

15
Haşlanmış brokoli yoğurtlu
Kuzu etlinohutlu bamya

16:30
Fıstık ceviz

Gece bir bardak süt
2 lt su

kesinlikle ama kesinlikle aynı fikirdeyim... zumbanın puanı=2xleslie olmalı

ip atlamanın da puanı çok düşük... 7 ip atlama 1 puan:rolleyes:
Bu puanlamayi hazirlarken diğer takimlarin spor listelerinide gozden gecirmistim ... hemen hemen ayni bazıları 5 ipe 1 puan veriliyor bende hadi zorlanalim 7 ip olsun 1 puan seklinde dusundum..
Keza zumbada oyle bir cok takimda 3 puan seklindeydi bende 2.5 vermiştim...
Yani onemli olan spor yapmak gaza gelmek...tabii kaptanımıza soyleriz degistirilmesini istediğiniz puanlari degerlendirir....

Back
X