Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çook geçmiş olsun muhtemel demir ilacı verecektir.. birde d vitamini ampul aldın mı toparlanırsın inşallah benimde öyleydi zor toparlanıyorum ... canım hemotokritim nedir ? ferritinin kaç ?Kızlar yaaaa kan değerlerim fena düşmüş. Hemoglobinim 9, hemotokritim 30 demir diplerde. D vitamini düşük. Bir de enfeksiyon görünüyor kanda. Ama bariz görünen bir hastalığım yok. Bakalım ne diyecek doktor. Sabahtan bir de kardiyolojiye görün demişti.
O da kanın değerlerinden canım. Kan tahlilinde HGB, HCT yazar alt alta. İkisi aynı anda düşük ya da yüksek olur. Yani doğru orantılı. Yani kansızlıkta ikisi de anlamlı. Ferritinin normal değerleri 13-150 arasında benim ki 17,31 yani alt sınıra çok yakın. Yalnız aklıma ufak bir şey takıldı açlık kan şekerim 107 normal değerlerden bir tık yüksek. Normali 74-106 olması gerekiyor.canım çook geçmiş olsun muhtemel demir ilacı verecektir.. birde d vitamini ampul aldın mı toparlanırsın inşallah benimde öyleydi zor toparlanıyorum ... canım hemotokritim nedir ? ferritinin kaç ?
Oyy niye düşmüş o kadar iyi bak ama kendineKızlar yaaaa kan değerlerim fena düşmüş. Hemoglobinim 9, hemotokritim 30 demir diplerde. D vitamini düşük. Bir de enfeksiyon görünüyor kanda. Ama bariz görünen bir hastalığım yok. Bakalım ne diyecek doktor. Sabahtan bir de kardiyolojiye görün demişti.
Sen yaptın mı ben sana alkış tutcaktımgüzel bir karatay kahvaltısı yaptım birazdan spora geçiyorum)))
eeeeee 13. takıımın sportif güzelleri hiç spor yapmıyorsunuzhadi ama gaza gelelim de yarış düzenledik...
Doktor da görünce ufaktan bir şoklandı bayağı bayağı düşmüş ilaç başladı. Yarın da şekerin biraz yüksek olmasından dolayı yükleme yapacak. İnşallah hiç bir şey çıkmaz çünkü ailede çok fazla şeker hastası var. Birazcık tırsmıyor da değilim. Değerlerin düşüklüğünden başka bir sıkıntı yok şükür. Yarın da kardiyolojiye gideyim nolur nolmaz. Ama şişkinliğin sebebini buna bağladı doktor. Bana biraz anlamsız geldi ama bakalım nasıl ilerleyecek. Sabah akşam demir ilacı içeceğim. Bir de d vitamini var. Onu önceden de vermişlerdi zaten. Sanırım biraz da sağlıksız beslenmeyle alakalı diye düşünüyorum. Kan yapıcı şeyleri çok fazla tüketmiyorum.Oyy niye düşmüş o kadar iyi bak ama kendine![]()
Lohusa lohusa da bir şey denmiyor ki poffsss kıyamıyorum kızmaya da
Şeker önemli gerçekten inşallah çıkmaz çıksa bile dikkat etmek lazım ailede varsa. Benim de beslenmeme dikkat etmediğim zaman yükseliyor. Şu sıralar yükselmiş olabilir hattaDoktor da görünce ufaktan bir şoklandı bayağı bayağı düşmüş ilaç başladı. Yarın da şekerin biraz yüksek olmasından dolayı yükleme yapacak. İnşallah hiç bir şey çıkmaz çünkü ailede çok fazla şeker hastası var. Birazcık tırsmıyor da değilim. Değerlerin düşüklüğünden başka bir sıkıntı yok şükür. Yarın da kardiyolojiye gideyim nolur nolmaz. Ama şişkinliğin sebebini buna bağladı doktor. Bana biraz anlamsız geldi ama bakalım nasıl ilerleyecek. Sabah akşam demir ilacı içeceğim. Bir de d vitamini var. Onu önceden de vermişlerdi zaten. Sanırım biraz da sağlıksız beslenmeyle alakalı diye düşünüyorum. Kan yapıcı şeyleri çok fazla tüketmiyorum.
Hep lohusalıktan zaten yoksa benim ne işim olur kekle kurabiyeyleLohusa lohusa da bir şey denmiyor ki poffsss kıyamıyorum kızmaya da![]()
Aynen canım sağlık her şeyden önemli.Şeker önemli gerçekten inşallah çıkmaz çıksa bile dikkat etmek lazım ailede varsa. Benim de beslenmeme dikkat etmediğim zaman yükseliyor. Şu sıralar yükselmiş olabilir hattaİlaçlarını düzenli kullan bakalım inşallah çabuk toparlanırsın.
Hep lohusalıktan zaten yoksa benim ne işim olur kekle kurabiyeyle![]()
Benim feritinim 3.68 idi çayı azalttım 5.72 yükseldi hala ilaç kullanmam gerekiyor ama bağırsak florami bozduğu için kullanmıyorum..O da kanın değerlerinden canım. Kan tahlilinde HGB, HCT yazar alt alta. İkisi aynı anda düşük ya da yüksek olur. Yani doğru orantılı. Yani kansızlıkta ikisi de anlamlı. Ferritinin normal değerleri 13-150 arasında benim ki 17,31 yani alt sınıra çok yakın. Yalnız aklıma ufak bir şey takıldı açlık kan şekerim 107 normal değerlerden bir tık yüksek. Normali 74-106 olması gerekiyor.
60 dakika tempolu yürüyüş yaptım canım; ))Sen yaptın mı ben sana alkış tutcaktım![]()
Tabikiidee ayıp olur onca emek vermiişKomşum çok güzel kek kurabiye göndermiş yemesem ayıp olur dimi o kadar emek çekmiş![]()
Kardiyolojiye neden görün dediki?Kızlar yaaaa kan değerlerim fena düşmüş. Hemoglobinim 9, hemotokritim 30 demir diplerde. D vitamini düşük. Bir de enfeksiyon görünüyor kanda. Ama bariz görünen bir hastalığım yok. Bakalım ne diyecek doktor. Sabahtan bir de kardiyolojiye görün demişti.
Bu söylediğin şeyler bana çok tanıdık geldi. Başkaları için kendımı helak etmeye bayılırımKardiyolojiye neden görün dediki?
Kandaki enfeksiyondan ötürü ödem olur canım. Vücut tepki vermiştir. Son zamanlarda stresli bir düzenin de olmuşsa ödemi iyice tetiklemiştir.
Sıkıntı yapma tatlım. Sakin ol. Dikkat et kendine.. Önem sırasına ilk ben varım de.. Lütfen.. Başkaları için kendini heba etme daha fazla![]()
Başkalarının derdi sıkıntısı için şişiyoruz işte böyleBu söylediğin şeyler bana çok tanıdık geldi. Başkaları için kendımı helak etmeye bayılırım![]()
Sen yaptın mı ben sana alkış tutcaktım![]()