Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yaaaa kan değerlerim fena düşmüş. Hemoglobinim 9, hemotokritim 30 demir diplerde. D vitamini düşük. Bir de enfeksiyon görünüyor kanda. Ama bariz görünen bir hastalığım yok. Bakalım ne diyecek doktor. Sabahtan bir de kardiyolojiye görün demişti.

Kızlar yaaaa kan değerlerim fena düşmüş. Hemoglobinim 9, hemotokritim 30 demir diplerde. D vitamini düşük. Bir de enfeksiyon görünüyor kanda. Ama bariz görünen bir hastalığım yok. Bakalım ne diyecek doktor. Sabahtan bir de kardiyolojiye görün demişti.
canım çook geçmiş olsun muhtemel demir ilacı verecektir.. birde d vitamini ampul aldın mı toparlanırsın inşallah benimde öyleydi zor toparlanıyorum ... canım hemotokritim nedir ? ferritinin kaç ?

güzel bir karatay kahvaltısı yaptım birazdan spora geçiyorum ;))))

eeeeee 13. takıımın sportif güzelleri hiç spor yapmıyorsunuz :sinirli::sinirli::sinirli:hadi ama gaza gelelim de yarış düzenledik...

canım çook geçmiş olsun muhtemel demir ilacı verecektir.. birde d vitamini ampul aldın mı toparlanırsın inşallah benimde öyleydi zor toparlanıyorum ... canım hemotokritim nedir ? ferritinin kaç ?
O da kanın değerlerinden canım. Kan tahlilinde HGB, HCT yazar alt alta. İkisi aynı anda düşük ya da yüksek olur. Yani doğru orantılı. Yani kansızlıkta ikisi de anlamlı. Ferritinin normal değerleri 13-150 arasında benim ki 17,31 yani alt sınıra çok yakın. Yalnız aklıma ufak bir şey takıldı açlık kan şekerim 107 normal değerlerden bir tık yüksek. Normali 74-106 olması gerekiyor.

Oyy niye düşmüş o kadar iyi bak ama kendine:KK36:

Oyy niye düşmüş o kadar iyi bak ama kendine:KK36:
Doktor da görünce ufaktan bir şoklandı bayağı bayağı düşmüş ilaç başladı. Yarın da şekerin biraz yüksek olmasından dolayı yükleme yapacak. İnşallah hiç bir şey çıkmaz çünkü ailede çok fazla şeker hastası var. Birazcık tırsmıyor da değilim. Değerlerin düşüklüğünden başka bir sıkıntı yok şükür. Yarın da kardiyolojiye gideyim nolur nolmaz. Ama şişkinliğin sebebini buna bağladı doktor. Bana biraz anlamsız geldi ama bakalım nasıl ilerleyecek. Sabah akşam demir ilacı içeceğim. Bir de d vitamini var. Onu önceden de vermişlerdi zaten. Sanırım biraz da sağlıksız beslenmeyle alakalı diye düşünüyorum. Kan yapıcı şeyleri çok fazla tüketmiyorum.
Lohusa lohusa da bir şey denmiyor ki poffsss kıyamıyorum kızmaya da :işsiz::işsiz:

Doktor da görünce ufaktan bir şoklandı bayağı bayağı düşmüş ilaç başladı. Yarın da şekerin biraz yüksek olmasından dolayı yükleme yapacak. İnşallah hiç bir şey çıkmaz çünkü ailede çok fazla şeker hastası var. Birazcık tırsmıyor da değilim. Değerlerin düşüklüğünden başka bir sıkıntı yok şükür. Yarın da kardiyolojiye gideyim nolur nolmaz. Ama şişkinliğin sebebini buna bağladı doktor. Bana biraz anlamsız geldi ama bakalım nasıl ilerleyecek. Sabah akşam demir ilacı içeceğim. Bir de d vitamini var. Onu önceden de vermişlerdi zaten. Sanırım biraz da sağlıksız beslenmeyle alakalı diye düşünüyorum. Kan yapıcı şeyleri çok fazla tüketmiyorum.
Şeker önemli gerçekten inşallah çıkmaz çıksa bile dikkat etmek lazım ailede varsa. Benim de beslenmeme dikkat etmediğim zaman yükseliyor. Şu sıralar yükselmiş olabilir hatta:( İlaçlarını düzenli kullan bakalım inşallah çabuk toparlanırsın.

Lohusa lohusa da bir şey denmiyor ki poffsss kıyamıyorum kızmaya da :işsiz::işsiz:
Hep lohusalıktan zaten yoksa benim ne işim olur kekle kurabiyeyle :53:

Şeker önemli gerçekten inşallah çıkmaz çıksa bile dikkat etmek lazım ailede varsa. Benim de beslenmeme dikkat etmediğim zaman yükseliyor. Şu sıralar yükselmiş olabilir hatta:KK43: İlaçlarını düzenli kullan bakalım inşallah çabuk toparlanırsın.

Hep lohusalıktan zaten yoksa benim ne işim olur kekle kurabiyeyle :KK53:
Aynen canım sağlık her şeyden önemli. :dua:

Tabiii tabiii :KK70::KK70:

O da kanın değerlerinden canım. Kan tahlilinde HGB, HCT yazar alt alta. İkisi aynı anda düşük ya da yüksek olur. Yani doğru orantılı. Yani kansızlıkta ikisi de anlamlı. Ferritinin normal değerleri 13-150 arasında benim ki 17,31 yani alt sınıra çok yakın. Yalnız aklıma ufak bir şey takıldı açlık kan şekerim 107 normal değerlerden bir tık yüksek. Normali 74-106 olması gerekiyor.
Benim feritinim 3.68 idi çayı azalttım 5.72 yükseldi hala ilaç kullanmam gerekiyor ama bağırsak florami bozduğu için kullanmıyorum..
Canım ızgara ciger ye çok iyi geliyor kuru üzüm de kan yapici ...insuline baktirdin mi ?

Son düzenleme:
Kardiyolojiye neden görün dediki?

Kandaki enfeksiyondan ötürü ödem olur canım. Vücut tepki vermiştir. Son zamanlarda stresli bir düzenin de olmuşsa ödemi iyice tetiklemiştir.

Sıkıntı yapma tatlım. Sakin ol. Dikkat et kendine.. Önem sırasına ilk ben varım de.. Lütfen.. Başkaları için kendini heba etme daha fazla :KK66:

Kardiyolojiye neden görün dediki?

Kandaki enfeksiyondan ötürü ödem olur canım. Vücut tepki vermiştir. Son zamanlarda stresli bir düzenin de olmuşsa ödemi iyice tetiklemiştir.

Sıkıntı yapma tatlım. Sakin ol. Dikkat et kendine.. Önem sırasına ilk ben varım de.. Lütfen.. Başkaları için kendini heba etme daha fazla :KK66:
Bu söylediğin şeyler bana çok tanıdık geldi. Başkaları için kendımı helak etmeye bayılırım :-)

Merhabalar, hayırlı akşamlar herkese...

Sabah işe gittim yoğundu giremedim öğleden sonra günüm vardı oraya gittim :eek: eve gel iş güç derken şuan koşu bandının üstünden yazıyorum :KK49:

Ve karar verdim yarından itibaren tam gaz diyete başlıyorum inşallah. 3 ay önce diyetisyene gitmiştim listem var ona uyacağım şimdilik.

LAydLiNe LAydLiNe resimlerine baktım sanırım sensin. Mukemmel bir değişim harika görünüyorsun gerçekten :super: darısı başıma inşallah.

Hedefi çok düşük tutarsam gözümde büyür erken pes ederim o yüzden şimdilik 85 dedim oraya varınca tekrar düşürürüm inşallah.

Back
X