Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle aslında biz kızım doğana kadar yeni evli gibiydik. Kim önce eve geldiyse ötekini öper karşılar, yatmadan ve kalkınca öperdik birbirimizi. Şimdi eşim eve geldiğinde önce kızımızı görüyor, sonra ben aklına geliyorum gelip öpüyor. Sabah erken gidiyor, aman sakın beni uyandırma diyorum, gece malum kalkmışım kaç defa. Akşam hep kızımızla ilgileniyoruz, tek sohbetimiz kızımız oldu. Ama bir şey var ve bence çok güzel ve özel, 1999 ekiminde tanıştık, o gün bugün birbirimize hiç ismimizle hitap etmedik, hep canım deriz ve bu hiç değişmedi. Ama eskiyor tabi ilişkiler, canlı tutmaya çalışmalı, ama kimsenin buna hali yok, hep yorgunuz.
Canım paylaşım alanına bildirdim yardımcılığını. Cuma günleri ben listeyi yaparım sen kontrol edersin. Pek iş yok cuma dışında zaten. Biz kendimize işler üretebiliriz, mesela herkesin yediklerini, sporlarının listelerini toparlamak, ne kadar kilo verdiklerini. Bilmem ben de düşünüyorum sürekli, takımımızı motive etmek ve başarmak için neler yapabiliriz diye.
allah yuvanızın sıcaklığını eksik etmesin herzaman mulu olun amiinn
evet ya kesinlikle yeni bişeyler yapmalıyız bende kendi çapımda dosyalama yapabilirim kim ne yemiş ne kadar spor yapmış bu arada ben daha başlamadan yürüyerek zayıflayanlardan atılmış olabilirim bildirim yapmayı unuttum) neyi o hafta kaçırmış ondan sonrada ceza verilecek kişiyede ortak bir karar alalım ve o cezayı verelim hep savunurum baskı başarıyı ve güveni doğurur
üçüncülüğünüzü yürekten kutluyorum canlarım
bugün nedense kimsecikler yok ya melis herne kadar katkımız olmasa tekrar 3. olduumuz için tebrik ediyorum belkide birinciliği benim ve veremeyen arkadaşlar yüzünden kaybettik ama inşallah önümüzdeki hafta başarırız bu arada bir fikrim var aramızdan biri her hafta bireyselde birincilik için yarışsın ne dersiniz
ArkadaŞlar ben lİsteyİ hazırladım yarından İtİbaren herkes sporunu ne yedİĞİnİ ne İÇtİĞİnİ ne kadar yedİĞİnİ yazsın cumadan Öncekİ gÜn durum deĞerlendİrme toplantısı yapalım bÖylece bİgÜn sonrası İÇİn hazırlıklı oluru< yada cuma akŞamları da sonuÇlardan sonra deĞerlendİrme yapabİlİrİz eksİklerİmİzİ gÖrmek İÇİn ama lÜtfen herkes yazarsa sevİnİrİm