- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Allah rahmet eylesin mübarek günlerde göçtü esas dünyaya mekanı cennet olsun canımKızlar bugün tartılmayı unuttum, eşimin anneannesi vefat etti. Yaşı vardı ama ölüm zor şey. Çok sevdiğim bir insandı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rahmet eylesin mübarek günlerde göçtü esas dünyaya mekanı cennet olsun canımKızlar bugün tartılmayı unuttum, eşimin anneannesi vefat etti. Yaşı vardı ama ölüm zor şey. Çok sevdiğim bir insandı.
Naptın bitti mi?Ben de uyumuyacağım mutfak toplayacağım
Muhteşem canımKIlo bildirimi
Cuma:70
Bugun:69.9
6 li rakamlari gordugum icin mutluyum![]()
Başınız sağolsun mekanı cennet kabri nurlarla DOlsun inşallah çok güzel günlerde vefat etmiş rabbim bize de nasip etsin güzel aylarda acısız hayırlı ölümü anneanneleri ben çok seviyorumKızlar bugün tartılmayı unuttum, eşimin anneannesi vefat etti. Yaşı vardı ama ölüm zor şey. Çok sevdiğim bir insandı.
Hosgeldi 6larKIlo bildirimi
Cuma:70
Bugun:69.9
6 li rakamlari gordugum icin mutluyum![]()
Canim başınız sağolsun.. Allah rahmet eylesin.Kızlar bugün tartılmayı unuttum, eşimin anneannesi vefat etti. Yaşı vardı ama ölüm zor şey. Çok sevdiğim bir insandı.
6 lar geliyorduBayadır tatlı yemiyordum. Hafiflemiş gibiydim. Evet küçük olanlardan. Sayısını bilemiyorum 5 i geçmiştir ben başladım mı bitirmeden duramıyorum![]()
Günaydın mutlu günler![]()
o çöp mide bende de varmışlar haberim yokmuş diyete başladığımdan beri yemiyorum yaptığım tatlı börek cooregi hep küçük borcamlarda yapiyorum onu bile ev halkı zor bitiriyor demekki herşeyi ben yiyormusum bitsin diye düşün 26 cm kalıba pasta yaptım pazardan beri bitiremediler
başınız saolsun canımKızlar bugün tartılmayı unuttum, eşimin anneannesi vefat etti. Yaşı vardı ama ölüm zor şey. Çok sevdiğim bir insandı.
Aslında az degıldı canım.. Oruca gırdıkten belli ilk defa iftardan sonra rahatsız olmadım şişmedım.. Ve sahurda acıkıp yemek yedim en ıyısı bence boyle olmalıda işte iftarda kacırınca sahur yiyemiyorum.. Bıde keşke hep az yesem cunku az yemek bana kılo verdırıyor almıyorumAz yiyon ondan dedim
Menun gayet güzel protein alımıda iyiSABAH
1 haşlanmış yumurta
avuç içi pide
az az peynir zeytin
şekersiz çay
öğlen
6 7 kaşık kuru fasulye
akşam
salata
1 tabak kuşbaşı et (4 5 yemek kaşığı kadar)
su 1 - 1,5 litre arası
Menun gayet güzel protein alımıda iyi![]()
zaten verme nıyetım yok almıyorum ya o yeter.. Cok sıkıldım 4 ay aralıksız diyet yaptım canımın ıstedıgı seylerı suan yıyorum orucu kilo almadan bitireyim yeter.. Oructan sonra devam eskı duzenıme.. Listeyi olumsuz etkılemem her hafta 300,500 verırsem yeter suan eksıdeyım zaten
en fazla 1,5 litre Icıyorum bıraz daha ıcmeye calısayım