Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben eşimle boşanma kararı aldım. Bu adam olmicak. Dün kendine de söyledim. Birde bacisi gelecek şehir dışından üstüme yıkılacak lar. Üç güne geliyorlarmis defolup gitsinler dilekçeyi verecem

kullanıcı Adı : eskibilezik
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: MASABAŞI :)
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz : EVLİ
Çocuk Sayısı :YOK
Yaşadığınız şehir: BİLNMEZ :)
Boyunuz :1,60
Kilonuz:63
Hedef kilonuz :56
Kilo alma hikayeniz : SU İÇEMEME VE TATLI
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : ÇOCUK İÇİN POLİKİSTİK OVERLİYİM
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
LAydLiNe LAydLiNe

Kızlar ben eşimle boşanma kararı aldım. Bu adam olmicak. Dün kendine de söyledim. Birde bacisi gelecek şehir dışından üstüme yıkılacak lar. Üç güne geliyorlarmis defolup gitsinler dilekçeyi verecem
Valla evlenince promosyon olarak bir sürü insan da giriyor hayatına. İyi de olsalar kötü de olsalar mecburen kabul ediyoruz. Ramazan ayında neden geliyorlar ki

Herkese günaydın 🙇🙇🙇 Sahurda çok yedim gibi hissediyorum nedense😣 yürüyerek kargom gelmiş onu almaya gideceğim 7 8 bin adım yürümüş olurum yada otobüste gidip 3 mil Leslie yaparım. Sizler nasılsınız 😊😊😊
kolay gelsin canım , bende sabah sporu yaptım 35 dk birazda iftara doğru yaparım şişkinliğim var akşamda rezene çayı içerim gider inşallah...

Daha yeni oturup konuştunuz canım bi sakin ol bakalım zaman ne gösterir. Kaynananlar varken niye size gelsin görümcen :KK64:

Canim biskuvi ve cornetto disinda menu guzel... regli ataklari icin 3 adet hurma yeseydin daha iyi olurdu canim...
Aslında hurma da vardı bademde :(
Dayanamadım eşim getirince yedim :(
Güzelim menümü de ziyan ettim..
Dayanmaya çalışacağım işte..

Canim cornetto yemişsin keşke biskuvileri yemeseydin
Ahh Zeynep yemeseydim Demii :(
bak bakalım inşallah bulursun canım bende siyah incir dört gözle bekliyorum
Bana da öğretsene 🤗
ben yenidünya hariç bütün meyvelere bayılırım🙈
perşembe yazdığım bugünün tartısı canım , bildirimi yaparken oğlum bacağımda tırmalanıyordu yanlış yazmışım

Tatlı krizin olunca ;
tarçınlı süt
Hurma-fındık
Sütlü tarçınlı Türk kahvesi
Vs tüketirsen en az zararla kurtulursun canım
Bunları biliyorum ama uygulayamıyorum :KK14::KK14:
Bugünkü menüm ise Ustam’a gelsin:KK45:

Kahvaltı (09:00 gibi)
1 yumurtadan yulaf kepekli, baharatlı krep
Çokça süzme peynir
1 domates, 1 salatalık
Çay

Ara (12:30 gibi)
2-3 küçük dilim hindi füme
Lor peyniri
1 sütlü filitre kahve

Akşam (18:30 gibi)
1 tabak hindi sote
2 kase cacık

Yemekten sonra
1 sütlü filitre kahve

Bugün çayı ve kahveyi çok içtim. Regli olunca canım çok çay istiyoro_O su 500 ml anca olmuştur, ama yatana kadar içmeye çalışacağım.
:super::super::super::super::super:
Sana bravo valla güzelmiş menün ben ziyan ettim menümü.Ama tabii ki böyle gitmez canım avansım olsun:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Menun gayet güzel canım evt kahveler biraz fazla olmuş
UstaM UstaM bak menüde senden önde 😉
Dur Zeynep dur bayrama kadar yarışımız dur...
Sen Sisiyi mi tutuyon yoksa:63::63::63::63:

Azcık uyuyaydın ya :işsiz:
uyumadın mutfak mı temizledin anacım :KK57::KK57:
Bİ kaç bulaşık vardı onları yıkadım. Akşam kızartma yaptım diye ocağı sileyim dedim. Sonra davlumbazı da alayım dedim. Sonra ocağın etrafındaki dolapları da alayım dedim. Elime deterjan geçmişken fırını da sildim. Snra yanındaki dolapları alayım derken bebek uyandı saati farkettim :olamaz:

Aslında hurma da vardı bademde :KK43:
Dayanamadım eşim getirince yedim :KK43:
Güzelim menümü de ziyan ettim..
Dayanmaya çalışacağım işte..

Ahh Zeynep yemeseydim Demii :KK43:

Bunları biliyorum ama uygulayamıyorum :KK14::KK14:

:super::super::super::super::super:
Sana bravo valla güzelmiş menün ben ziyan ettim menümü.Ama tabii ki böyle gitmez canım avansım olsun:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Dur Zeynep dur bayrama kadar yarışımız dur...
Sen Sisiyi mi tutuyon yoksa:63::63::63::63:
Yok canım ben seni tutuyorum gruba beraber geldik ya duygusal birlikteligimiz var 🥰yüzümü kara çıkarma 🤣

Sabah 11.00
1 yumurta
Peynir
Domates salatalik
Ve sınırsız çay

Ben ilk gün ayran aşı detoksu yani soğuk aşla iki gün yapmak istedim ama ikinci gün yolculuk bozdu bakalım

Valla evlenince promosyon olarak bir sürü insan da giriyor hayatına. İyi de olsalar kötü de olsalar mecburen kabul ediyoruz. Ramazan ayında neden geliyorlar ki

Benim favorim eşimin ailesinde , damat :D ne gereksiz ilgi sevgi görüyorlar ailede hayret ediyorum

🙈İnşallah hakkında hayırlı şeyler olır canım
Herkese günaydın 🙇🙇🙇 Sahurda çok yedim gibi hissediyorum nedense😣 yürüyerek kargom gelmiş onu almaya gideceğim 7 8 bin adım yürümüş olurum yada otobüste gidip 3 mil Leslie yaparım. Sizler nasılsınız 😊😊😊
bende ev işleriyle boğuşuyorum valla :KK51:
Benim de şişkinliğim var😢 hem regl,hem nohut ve bulgurdan gelen bide ramazanda wc düzenim kalmadı 😣😣
Ben çok seslenmiyorum ama bu hafta biraz fazla oldu bulgur gibi okuyorum canım . Hepsini bi arada tutma . Ada nın dediği gibi kimyon rezene gibi çaylar iç iyi gelir inşallah

Sabah 11.00
1 yumurta
Peynir
Domates salatalik
Ve sınırsız çay

Ben ilk gün ayran aşı detoksu yani soğuk aşla iki gün yapmak istedim ama ikinci gün yolculuk bozdu bakalım
Canim sadece menu verip cikiyorsun kimsenin menusune yorum yapmiyorsun takima katilimin yok.... boyle motivasyon saglayamazsin...
Ayrica 1. Sayfamizdaki formu doldurup kaptanı etiketlemen lazim...

🙈İnşallah hakkında hayırlı şeyler olır canım
bende ev işleriyle boğuşuyorum valla :KK51:

Ben çok seslenmiyorum ama bu hafta biraz fazla oldu bulgur gibi okuyorum canım . Hepsini bi arada tutma . Ada nın dediği gibi kimyon rezene gibi çaylar iç iyi gelir inşallah
Seslen tabiki sizin sayenizde düzelttim kendimi evet bulgur kısır çok oldu son 10 gündür artık sebze protein salata ayran yoğurt bunları yetmeyi düşünüyorum uzun süre bulgurlu birşey yemem

Back
X