Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim gönderdiğimi yapıyorsun dimi canım. O özellikle kilo kaybı için daha etkili çünkü
Bende istiyorum onu, internette araştırdım, bir sürü Leslie var 😅
🎀🎀14 Mayıs 🎀🎀

🧀🧀Sabah 9:00🧀🧀
1 parça ekmek
Tulum Peynir 1 ceviz
Çay

🥒🥒Öğlen 13:00 🥒🥒
4 yk kurufasulye
1 kase cacık

🍅🍅Aksam 18:00🍅🍅
1 büyük domates
1 kk tulum peynir
4 zeytin 1 parça ramazan pidesi
3 badem
Çay

🍸🍸🍸 Su 3 lt 2 büyük kupa yeşilçay.
⛹️‍♀️⛹️‍♀️⛹️‍♀️ Spor 6000 adımım var..

S sisyphos :KK53::KK53::KK53: Sana ithafendir menüm
Harika bir menü, nasıl yaşıyorsun bu kadar az yemekle 😍😍
14.05 menüm
Sahur 3.15
1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, 1.5 dilim ekmek,3 hurma, 1 bardak süt

İftar
1 bardak su 3 hurma
1 kase tarhana çorbası,1 Parça haşlanmış tavuk göğsünden tavuk sote, 1 bardak ayran,3 kaşık kinoa pilavı ,1 domates 1 salatalık
aypare ackerman aypare ackerman canım menün çok güzel görünüyor. Ancak kabızlık sorunun var diye aklımda kalmış. Salata tüketmiyor musun hiç? Bu Arada Azmine hayranım 🙏🏼🙏🏼
Bugunku menüm

Sahur 1 dilim ekmek az bısey peynir pısmıs biber salata domates bırazcık

Iftar 5 yaprak sarma 2 kabak dolma pırınc lı bulgurlu karısık, yarım kase dovme corbası

Yarım saat sonra 1 top beyaz dondurma

2 litre su tamamlarım inşallah
Arada şımarmak istiyor insan değil mi dondurmayla 😍👏🏻👏🏻 Afiyet olsun. Sahurun protein olarak düşük ama sanki.
Sahur 01:00
1 kk peynir -domates -1 dilim kızarmış form ekmek

İftar 19:45
1 bardak su
1 kepçe mercimek çorba
boool salata
1 kase hoşaf (3 kuru kayısı 10 üzüm)
3 kanat 3 küçük baget(patatesli tavuklu yemeğin Eti'nden

2 lt su
Canım hoşaf istedi 😍😍😍😍😍😍😍 günaha gireceğim sanki. Afiyet olsun, menün güzel bana göre. Gayet az yiyorsunuz siz kadınlar kulübü kadınları 💃🏽💐💐💐
Bugun menu
Sahur 23.00
1 kase yogurt semizotlu

Iftar 19.42
150 gr kiymadan kiymali yumurta ( 1 yumurta)
5 yk yogurt
Patlicanli semizotlu salata

2 lt su icmeye calisacam.... LAydLiNe LAydLiNe

Spor
35 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı...
Atıcam ben sana bi ara acele etme ama attıktan sonra ensene binerim yapmazsan yanarsın 😂
ada81 ada81 o sahurla nasıl orucunu tamamlayabildin, Allah kabul etsin. Bravo yani. Ben ara öğünde bile doymuyorum semizotu salatasıyla 🙈😅

Kızlar Dukan’ın kitabını okuyorum da, Dukan amca diyor ki “iki bardak bitki çayı bir bardak su yerine geçiyormuş”. Doğru mudur sizce? Siz daha iyi bilirsiniz :KK45:

Ben bi tam kare bitter cikolata yer üstüne yarim ekmek peynir domates onun ustune bir cikolata daha sonra yine ekmek peynir kısır döngü yaniii 😂😂😂
Ay bende aynisiydim tatlı yerdim içimi bayardi tuzlu yerdim sonra tatlı yemek isterdim sonra yine tuzlu bu sisene kadar sürerdi 😂

Canım ben seni hep süslü ve bakımlı olarak hayal etmiştim, yanılmamışım:KK66:
Birazcık öyleyim 😆😆💜💜💕
Bende istiyorum onu, internette araştırdım, bir sürü Leslie var 😅

Harika bir menü, nasıl yaşıyorsun bu kadar az yemekle 😍😍

aypare ackerman aypare ackerman canım menün çok güzel görünüyor. Ancak kabızlık sorunun var diye aklımda kalmış. Salata tüketmiyor musun hiç? Bu Arada Azmine hayranım 🙏🏼🙏🏼

Arada şımarmak istiyor insan değil mi dondurmayla 😍👏🏻👏🏻 Afiyet olsun. Sahurun protein olarak düşük ama sanki.

Canım hoşaf istedi 😍😍😍😍😍😍😍 günaha gireceğim sanki. Afiyet olsun, menün güzel bana göre. Gayet az yiyorsunuz siz kadınlar kulübü kadınları 💃🏽💐💐💐

ada81 ada81 o sahurla nasıl orucunu tamamlayabildin, Allah kabul etsin. Bravo yani. Ben ara öğünde bile doymuyorum semizotu salatasıyla 🙈😅
Domates salatalık üstüne limon ve biraz zeytinyağı döktüm inşallah iyi Gelir ama dün sahurda süt içtim süt beni kabız yapıyor eminim artık o yüzden kesiyorum düzelir inşallah 💜

Ay bende aynisiydim tatlı yerdim içimi bayardi tuzlu yerdim sonra tatlı yemek isterdim sonra yine tuzlu bu sisene kadar sürerdi 😂
Kızlar baksanıza herkesin eski hatıraları canlandı :KK53: Ayy ne güzel günler geçirmişiz:KK70::KK66: Gelsin börekler gitsin tatlılar:KK70: Ne güzel zamanlarmış kıymetini bilemedik🤣🤣🤣

Dukan amca belki çok sağlıklı ama bırakan herkes verdiği kiloyu alıyor çünkü yaşam biçimi olması imkansız o düzenin ben o diyeti yapmam ama bitki çayı konusunda belki haklıdr

Benim eeeen çok sevdiğim duygu hali hafif şeyler yiyince o mide sismiyor ya bluz birşey giyince çıkmıyor o göbek zayifladigim zamanlardan een çok o duyguyu seviyorum. Bu arada ben size yazarken benimkisi geldi başını dizime koydu uzandı sen bosuyorsan boşa ben bosanmiyorum diyor hiç ses vermedim

Benim eeeen çok sevdiğim duygu hali hafif şeyler yiyince o mide sismiyor ya bluz birşey giyince çıkmıyor o göbek zayifladigim zamanlardan een çok o duyguyu seviyorum. Bu arada ben size yazarken benimkisi geldi başını dizime koydu uzandı sen bosuyorsan boşa ben bosanmiyorum diyor hiç ses vermedim
Of demeyin böyle şeyler evlenesim geliyor

Dukan amca belki çok sağlıklı ama bırakan herkes verdiği kiloyu alıyor çünkü yaşam biçimi olması imkansız o düzenin ben o diyeti yapmam ama bitki çayı konusunda belki haklıdr
Evet canım öyleymiş bırakan herkes kilo almış, ben de başlarken tereddüt ettim. Ama sonra şunu düşündüm, hangi diyeti yaparsak yapalım veya nasıl bir yeme düzeni kurarsak kuralım bırakınca eski halimize hatta daha fazlasına dönüyoruz. Bu açıdan bir daha asla eskisi gibi olmamaya çalışmak önemli

Back
X