- 6 Mayıs 2019
- 295
- 848
- 18
Offf bu nasıl alıntı ya kaydır kaydır bitmedi
Trilice yedim canım (
Sen kaydırırken yoruldun ben yazarken

Hımm afiyet olsun hafif tatlı sayılır demi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf bu nasıl alıntı ya kaydır kaydır bitmedi
Trilice yedim canım (
Aaa aydınlatıcılı krem ve pudra hangisi yaa bense çok severim aydınlatıcı. Aa bide eyeliner onu demeyi unuttumBenim son zamanlarda favorim aydınlatıcılar. Her şeyin aydınlatıcılısını aldım. Krem, pudra, allık vs. Bir de aydınlatıcı sürüyorum üstüne. Gün boyu florasan gibi geziyorumama sen de ustasın epey anladım, primer falan
![]()
Çokta masum değil ee tabi şerbetli de değilSen kaydırırken yoruldun ben yazarken![]()
![]()
![]()
sıyırıyordum az daha..
Hımm afiyet olsun hafif tatlı sayılır demi :)
Canım meyve cok olmuş fazlasida zarar biliyorsun iftarda sebze et olmalıydıMenümü vereyim ,tatli yemeyince meyveye abandim
Sahur
1 kücük muz
Biraz cilek ve erik
Findik ( cok degildi )
Iftar
2 kepce tarhana
Salata
2 kasik kadar cacik
Cok az karpuz
3 hurma
1 avuc yaban mersini
Artıya çok sevinme canımKızlar ödemdir dedi, kilo değilmiş. Değil mi kızlar söylesenize
![]()
Evet canım meyve fazla olmuş. Çok meyve yemek sanki daha çok acıktırıyor insanıMenümü vereyim ,tatli yemeyince meyveye abandim
Sahur
1 kücük muz
Biraz cilek ve erik
Findik ( cok degildi )
Iftar
2 kepce tarhana
Salata
2 kasik kadar cacik
Cok az karpuz
3 hurma
1 avuc yaban mersini
Ben her yil onu bile yemiyordum canim iftarda ne yediysem onunla tutuyordum bu yil iftarlarim diyet modunda oldugu icin hadi semizotu yogurdu ekliyeyim dedim canim..Bende istiyorum onu, internette araştırdım, bir sürü Leslie var
Harika bir menü, nasıl yaşıyorsun bu kadar az yemekle
aypare ackerman canım menün çok güzel görünüyor. Ancak kabızlık sorunun var diye aklımda kalmış. Salata tüketmiyor musun hiç? Bu Arada Azmine hayranım
Arada şımarmak istiyor insan değil mi dondurmaylaAfiyet olsun. Sahurun protein olarak düşük ama sanki.
Canım hoşaf istedigünaha gireceğim sanki. Afiyet olsun, menün güzel bana göre. Gayet az yiyorsunuz siz kadınlar kulübü kadınları
ada81 o sahurla nasıl orucunu tamamlayabildin, Allah kabul etsin. Bravo yani. Ben ara öğünde bile doymuyorum semizotu salatasıyla
![]()
Benim son zamanlarda favorim aydınlatıcılar. Her şeyin aydınlatıcılısını aldım. Krem, pudra, allık vs. Bir de aydınlatıcı sürüyorum üstüne. Gün boyu florasan gibi geziyorumama sen de ustasın epey anladım, primer falan
![]()
Bence suyun yerin hic bisey tutmaz...Kızlar Dukan’ın kitabını okuyorum da, Dukan amca diyor ki “iki bardak bitki çayı bir bardak su yerine geçiyormuş”. Doğru mudur sizce? Siz daha iyi bilirsiniz![]()
Biliyorum canim ,yemek yiyemiyorum iftarda fazlaCanım meyve cok olmuş fazlasida zarar biliyorsun iftarda sebze et olmalıydı
Salatayı sebze niyetine sayalım protein eksik canım baklagil yada et grubu olsaydı iyi olurdu
Afiyet olsun
Cok sükür acikmayla ilgili bi sıkintim yok ama meyveye zaafim var asiri seviyorumEvet canım meyve fazla olmuş. Çok meyve yemek sanki daha çok acıktırıyor insanı
Ne yapiyoruz hemen yarin 15 dk lesliTrilice![]()
Mac, Maybelline krem şeklinde aydınlatıcısını kullanıyorum canım, pudra şeklinde ise yves Roche ve Gratis’ten aldığım vardı, new well olabilir onu kullanıyorum. Ayy bir sürü aydınlatıcım var geçen H&M, Kiko ve Florman’dan da aldımAaa aydınlatıcılı krem ve pudra hangisi yaa bense çok severim aydınlatıcı. Aa bide eyeliner onu demeyi unuttum![]()
Tmm canım yapicam inşallahNe yapiyoruz hemen yarin 15 dk lesli![]()
yemeseydin iyiydi hariç menü güzel afiyet olsın canımMenüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Kaşarlı kepek ekmekli tost
Domates salatalık
2 ceviz
İftar : 1 kase yoğurt çorbası buğdaylı nohutlu
5 yk mantar kavurması
3 yk cigerli bulgur (tavuk ciğeri )
4 ykhavuc tarator
Bir dilim- yemeseydim iyiydi
Su 2 lt spor yok
hmmmmmm yine insülin direnciInsulin direnciyle alakaliymis araştırmıştım canim...
ben de hala varYaa şuan o istek yok ben yendim demekki
dukan kim bizim kadar ünlü birimi yaKızlar Dukan’ın kitabını okuyorum da, Dukan amca diyor ki “iki bardak bitki çayı bir bardak su yerine geçiyormuş”. Doğru mudur sizce? Siz daha iyi bilirsiniz![]()
Menün hiç olmamış canım hani protein hani sağlıklı karbonhidrat. Sahur da yediğin için böyle akşam da saldırmışsın bence. Muhtemelen şu an açsın . Senden böyle menüler görmeyelim lütfenMenümü vereyim ,tatli yemeyince meyveye abandim
Sahur
1 kücük muz
Biraz cilek ve erik
Findik ( cok degildi )
Iftar
2 kepce tarhana
Salata
2 kasik kadar cacik
Cok az karpuz
3 hurma
1 avuc yaban mersini
Oo sen baya profesyonelsin he mac kiko filanMac, Maybelline krem şeklinde aydınlatıcısını kullanıyorum canım, pudra şeklinde ise yves Roche ve Gratis’ten aldığım vardı, new well olabilir onu kullanıyorum. Ayy bir sürü aydınlatıcım var geçen H&M, Kiko ve Florman’dan da aldım
Cuma görüşürüz tamam mıKim o kızlar ben tartıya bakarım![]()
![]()
Ahanda karnım ağrıyor regl olursam varya yandın ki ne yandın![]()
Yoo ben evlenirdim ... aksi itirazci benim dedigim doğru der ama yine dunyaya gelsem esimle evlenmek isterim... bende fenayim dort dörtlük degilim ki...Evlenme zaten evlenen ne hayır görmüş
Ne yapalım kilo fazlamızı böyle kapatıyoruzOo sen baya profesyonelsin he mac kiko filan![]()