Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim son zamanlarda favorim aydınlatıcılar. Her şeyin aydınlatıcılısını aldım. Krem, pudra, allık vs. Bir de aydınlatıcı sürüyorum üstüne. Gün boyu florasan gibi geziyorum:KK70::KK70:ama sen de ustasın epey anladım, primer falan:rapci:
Aaa aydınlatıcılı krem ve pudra hangisi yaa bense çok severim aydınlatıcı. Aa bide eyeliner onu demeyi unuttum😂😂

Menümü vereyim ,tatli yemeyince meyveye abandim :işsiz:

Sahur
1 kücük muz
Biraz cilek ve erik
Findik ( cok degildi )

Iftar
2 kepce tarhana
Salata
2 kasik kadar cacik
Cok az karpuz
3 hurma
1 avuc yaban mersini
Canım meyve cok olmuş fazlasida zarar biliyorsun iftarda sebze et olmalıydı
Salatayı sebze niyetine sayalım protein eksik canım baklagil yada et grubu olsaydı iyi olurdu
Afiyet olsun

Sahur
1 kücük muz
Biraz cilek ve erik
Findik ( cok degildi )

Iftar
2 kepce tarhana
Salata
2 kasik kadar cacik
Cok az karpuz
3 hurma
1 avuc yaban mersini
Evet canım meyve fazla olmuş. Çok meyve yemek sanki daha çok acıktırıyor insanı

Bende istiyorum onu, internette araştırdım, bir sürü Leslie var 😅

Harika bir menü, nasıl yaşıyorsun bu kadar az yemekle 😍😍

aypare ackerman aypare ackerman canım menün çok güzel görünüyor. Ancak kabızlık sorunun var diye aklımda kalmış. Salata tüketmiyor musun hiç? Bu Arada Azmine hayranım 🙏🏼🙏🏼

Arada şımarmak istiyor insan değil mi dondurmayla 😍👏🏻👏🏻 Afiyet olsun. Sahurun protein olarak düşük ama sanki.

Canım hoşaf istedi 😍😍😍😍😍😍😍 günaha gireceğim sanki. Afiyet olsun, menün güzel bana göre. Gayet az yiyorsunuz siz kadınlar kulübü kadınları 💃🏽💐💐💐

ada81 ada81 o sahurla nasıl orucunu tamamlayabildin, Allah kabul etsin. Bravo yani. Ben ara öğünde bile doymuyorum semizotu salatasıyla 🙈😅
Ben her yil onu bile yemiyordum canim iftarda ne yediysem onunla tutuyordum bu yil iftarlarim diyet modunda oldugu icin hadi semizotu yogurdu ekliyeyim dedim canim..

Benim son zamanlarda favorim aydınlatıcılar. Her şeyin aydınlatıcılısını aldım. Krem, pudra, allık vs. Bir de aydınlatıcı sürüyorum üstüne. Gün boyu florasan gibi geziyorum:KK70::KK70:ama sen de ustasın epey anladım, primer falan:rapci:

:D :D :D
Ayy onu doğru kullanmayanlar çok komik oluyor..
Sen öyle değilsin demi :KK8::KK8::KK8::confused::confused::confused:

Canım meyve cok olmuş fazlasida zarar biliyorsun iftarda sebze et olmalıydı
Salatayı sebze niyetine sayalım protein eksik canım baklagil yada et grubu olsaydı iyi olurdu
Afiyet olsun
Biliyorum canim ,yemek yiyemiyorum iftarda fazla
Evet canım meyve fazla olmuş. Çok meyve yemek sanki daha çok acıktırıyor insanı
Cok sükür acikmayla ilgili bi sıkintim yok ama meyveye zaafim var asiri seviyorum :kk77:

Aaa aydınlatıcılı krem ve pudra hangisi yaa bense çok severim aydınlatıcı. Aa bide eyeliner onu demeyi unuttum😂😂
Mac, Maybelline krem şeklinde aydınlatıcısını kullanıyorum canım, pudra şeklinde ise yves Roche ve Gratis’ten aldığım vardı, new well olabilir onu kullanıyorum. Ayy bir sürü aydınlatıcım var geçen H&M, Kiko ve Florman’dan da aldım

Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Kaşarlı kepek ekmekli tost
Domates salatalık
2 ceviz

İftar : 1 kase yoğurt çorbası buğdaylı nohutlu
5 yk mantar kavurması
3 yk cigerli bulgur (tavuk ciğeri )
4 ykhavuc tarator
Bir dilim 🤐 - yemeseydim iyiydi

Su 2 lt spor yok
yemeseydin iyiydi hariç menü güzel afiyet olsın canım
Insulin direnciyle alakaliymis araştırmıştım canim...
hmmmmmm yine insülin direnci :olamaz:
Yaa şuan o istek yok ben yendim demekki
ben de hala var
Kızlar Dukan’ın kitabını okuyorum da, Dukan amca diyor ki “iki bardak bitki çayı bir bardak su yerine geçiyormuş”. Doğru mudur sizce? Siz daha iyi bilirsiniz :KK45:
dukan kim bizim kadar ünlü birimi ya :KK70:
Ben yapanlara saygı duyuyorum ama çok keskin kuralları yok mu nasıl uyuyorsun ona?

Sahur
1 kücük muz
Biraz cilek ve erik
Findik ( cok degildi )

Iftar
2 kepce tarhana
Salata
2 kasik kadar cacik
Cok az karpuz
3 hurma
1 avuc yaban mersini
Menün hiç olmamış canım hani protein hani sağlıklı karbonhidrat. Sahur da yediğin için böyle akşam da saldırmışsın bence. Muhtemelen şu an açsın . Senden böyle menüler görmeyelim lütfen

Mac, Maybelline krem şeklinde aydınlatıcısını kullanıyorum canım, pudra şeklinde ise yves Roche ve Gratis’ten aldığım vardı, new well olabilir onu kullanıyorum. Ayy bir sürü aydınlatıcım var geçen H&M, Kiko ve Florman’dan da aldım
Oo sen baya profesyonelsin he mac kiko filan😂😂

Back
X