Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet 59lardayım canım , ama kendimi hala zayıf hissetmiyorum daha yolum var... inşallah hepbirlikte kilolara veda edeceğiz...
Senin boyun kacti canim, cok zayifladin cunku
genelde 8.20 de başlıyorum spora canım 1,5 saat sabah sporu yapıyorum ... kilom azaldıktan sonra öğleden sonra sporu bıraktım önce hem sabah hem öğleden sonra yapıyordum.....

şuan orucum yinede 45 dk sabah eliptik yaptım iftara doğruda 1 saat yürüyüş yaparım :KK66:
Bende oyle yapiyim o zaman. Ben hep aksama dogru yapiyordum isleri bitirdikten sonra

Senin boyun kacti canim, cok zayifladin cunku

Bende oyle yapiyim o zaman. Ben hep aksama dogru yapiyordum isleri bitirdikten sonra
boyum 1,59- 1,58 canım....
sabah aç karnına yapılan spor yağ yakımını hzılandırıyor canım....sabah kalkıyorum kızımın kahvaltısını hazırlıyorum koyuyorum önüne hemen spora geçiyorum zaten kızım 1,5 saatte anca yiyor gözüm görmüyor hadi ye ye demiyorum sinir kat sayılarım yükselmiyor....:KK70::KK70::KK70:... en azından spor derdin kalmıyor gün içerisinde de ev işi rahat rahat yapıyorum....

Sahurda proteinli olsun sabah tartı biraz oynasın dedim ,
et köfte yedim 6 tane ama cevizden biraz büyüktü öyle çok aşırı büyük değildi.

Ve ben bugün dün sabah tartıma göre fazla geldim.et yiyince bi artı çıkan benmiyim ya 🤔
Niye böyle oluyo sizce :KK64:

Ve ben bugün dün sabah tartıma göre fazla geldim.et yiyince bi artı çıkan benmiyim ya 🤔

Henüz tuvalate çıkmadıysan belki ondandır

canım o artılar kilo değil vucud su tutuyor bazen ... wc sıkıntısı olbilir... ben dün protein tükettim bu sabah eksi gördüm... aslında ne zaman protein yesem eksi görüyorum..

kızlar bide ben şubattan beri düzenli demir ilacı alıyorum....zayıflama etkisi varmış bilginiz olsun demiriniz düşükse kilo vermeniz zor olurmuş....
Evet ben de var, ama demir ilacı beni hem kabız yapıyor hem iştahımı açıyor, o yüzden kullanmıyorum

Afiyet olsun zamanında çok fedakarlık yapmışsındır anlat bakalım motive olalım bizde
Yani bir süre hiç yemedim ilk başlarda Karatay teyzeden çok etkilenmiştim 2 ay kadar gitti bu sürekli yürüyüş yapardım veya leslie evde kaçamak sadece bir lokma yerdim baZı zamanlarda o şekilde gitti işte baktım pantolonlarım düşüyor benden zayıflamışım incelmişim dedim tamam doğru yoldaşın :)

Evet ben de var, ama demir ilacı beni hem kabız yapıyor hem iştahımı açıyor, o yüzden kullanmıyorum
bende senin gibi düşünüyordum demir ilacı iştahımı açar kabız olurum diye ... ama 1 haftada dayanınca ilaca alışınca iştah kendiliğinden kapanıyor ... kabızlık ise her ilaç yapmıyor bence ... çünkü benim kabız olmamam gerekiyor rahatsızlığım var... çok şükür kabızda yapmadı...
bence demir ilacı kilo aldırıyor şehir efsanesi kişinin kendi elinde alsaydım ben alırdım....

Dün regl oldum saat 14.30 da, ben freni patlamış araba gibi durduramadım kendimi, ye babam ye kuru kayısı, ceviz, ağlayan pasta reglin ilk günü olunca şekerli şeylere abandım, ama bugün bol hareket ile kendimi cezalandırmayı ve telafi etmeyi düşünüyorum inşallah

bende senin gibi düşünüyordum demir ilacı iştahımı açar kabız olurum diye ... ama 1 haftada dayanınca ilaca alışınca iştah kendiliğinden kapanıyor ... kabızlık ise her ilaç yapmıyor bence ... çünkü benim kabız olmamam gerekiyor rahatsızlığım var... çok şükür kabızda yapmadı...
bence demir ilacı kilo aldırıyor şehir efsanesi kişinin kendi elinde alsaydım ben alırdım....
Her bünye bir değil işte, ben bunu doktora sormuştum herkesin demire cevabı farklı benim vücudum demir alınca kabız yapıyor

Bende sağlık ocağından vitaminlerime baktırmak istiyorum içi uyur mu insanın uyuyo,inanlımaz bir halsizlik diyetten sanmam zaten devamlı süt peynir yumurta takılıyorum
mutlaka baktır canım d vitamini , demir (ferritin ), b12 bunlara mutlaka baktır...

MuMu85 MuMu85 cum mutlu yıllar canım :KK200:
Allah hayırlı uzun ömürler versin Doğum günün kutlu olsun 🤗

:KK70::KK70:
İyi ki doğdun.. mutlu yaşların olsun 🎉🎊🎉🎊💐

Proteine yüklen, suyu arttır ve daha fazla hareket derler kilo veremediğinde. Ama oruç tutuyorsun, ne diyeceğimi bilemedim 🙄

Diyetisyene gitmelisin acilen. Asla aksatma @candy_candy geçmiş olsun bu arada 🙏🏼
Bence fazlasıyla az olmuş canım ya. Sabah erken kalkmışsın ve 4buçuğa kadar hiç bişey yememmişsin :KK20:

Aynen canım tatlıyı yemesen süper menüydü

:KK57: Rakibem bu kadar meyve yiyeceğine bi dilim tatlı yesen daha mı karlıydın acaba :ıslık:

Aynen canım kimse dört dörtlük değil ve bence gerçekten Rabbim dağına göre kar veriyor. Benim de eşim huysuzdur bana nasıl çekiyorsun demek ki o da senin sınavın diyorlar. Bende nerden biliyorsunuz belki ben onun sınavıyımdır diyorum. Arada geliyorlar bana ve adamın sabrını ciddi zorluyorum yani.
:dondurma::dondurma::dondurma::KK6::KK6::KK6:
Bı bakmışsın ki senın ki duruyor benim ki puffff olmuş

Çok çok gecmiş olsun yetişkınlerde ateş sıkıntılı oluyor ağır gecırmiştir...

Yeni yaşın kutlu olsun canım :KK37::KK36::KK37::KK36:

:KK42::KK42::cry::cry::cry::KK42::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Hayırdır ben çıkınca hemen başka limanlara yelken açmışsın...
Aynı taktik bıde aynı kılodayız:KK11::KK11::KK11::KK11:
Sen ınanma kanma o benim :KK53::KK53::KK53::KK53:
@sisyphos

Sen kaç yasındasın nerdesin üni mi
Güzel dilekleriniz icin tesekür ederim kizlar 😘😘

Back
X