Evet canım farkındayım. İki gündür böyle sadece, iş yoğunluğundan, değilse bilinçli bir tercih değilDukan yaptığını yeni okudum. Metabolizmayı çalıştırmak için güne kahvaltıyla başlamak lazım bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım farkındayım. İki gündür böyle sadece, iş yoğunluğundan, değilse bilinçli bir tercih değilDukan yaptığını yeni okudum. Metabolizmayı çalıştırmak için güne kahvaltıyla başlamak lazım bence
Ayyy insallah simdilik cumaya hedefim 58.700 yani 1 kilo vermek insallah olur... evrene msj yolluyorum duy beni evren...Konunun öznesi sen olunca neden olmasınSen yaparsın, favorim
![]()
İnşallah canımAyyy insallah simdilik cumaya hedefim 58.700 yani 1 kilo vermek insallah olur... evrene msj yolluyorum duy beni evren...![]()
5 olur muKilona göre bence fazla çünkü fındıktaki yağ oranı yüksek
BEn kaç demiştim ki unuttumYok bacim , oyle şak diye görülmüyor belki yarina...))
Canim yanilmiyorsam 58.600 demiştin...
10 fındık 5 zeytin demek10 fındık normal değil mi ya![]()
Iki kayisi kaynat suyunu iç.. kayisilarini ye canim sabaha wc isi tamam...Ramazanda metabolizmam durdu kayısı yemediysem problem yaşıyorum dün tatlı yedim diye kayısı yemedim keşke kayısı yeseymisim bu haftaki tartidan cok umutlu değilim![]()
Guzel menu canim afiyet olsunMenüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Kepekli kaşarlı tost
Domates
Salatalık
İftar
1 kase tarhana
5 yk sulu köfte
Semizotlu yoğurt 4 yk
Spor 21 dk Leslie
Su 2 lt
Iki kayisi kaynat suyunu iç.. kayisilarini ye canim sabaha wc isi tamam...)
Cook gecmis olsun canim... ben silme çay kaşığı kullaniyorum.. niye o kadar fazla koydun ki...Kızlar mide spazmi geçiriyorum akşam bayıldım yeni geldim hastaneden. Dünkü zerdecal dan mı acaba tatlı kaşığı yarısı kadar attım yogurda cokmu
Yaa oğlanın yüzünden oldu elime vurdu hepsi girdiCook gecmis olsun canim... ben silme çay kaşığı kullaniyorum.. niye o kadar fazla koydun ki...
Dr ne dedi neyden kaynaklanmis bisey dedi mi ?Yaa oğlanın yüzünden oldu elime vurdu hepsi girdi
Kurabiye ve pilav dışında iyi menü) yarin daha iyi olacak..
Aman bu muydu yanii öyle Br anlattın ki bir pasta pizza börek corek bekliyordum cook aşırı bir menu değil elbet günden güne güzellesecek![]()
Mide spazmi dedi yediğin bisey dokunmuş dediDr ne dedi neyden kaynaklanmis bisey dedi mi ?
Evet canim cok gec yiyorsun .... kahvalti ve aksam yemegine duzenli bir saat olustur...bir alıntı daha vardı gitti
yani çok yedim gibi hissettim ben
birde 8 de yiyorum akşam yemeğini bir düzene koymam lazım değil mi bunu da
yaparsın inşallah canımKızlar hamileyken giydiğim yeleğimi denedim bu gün olmadı resmenhemen sporu çoğaltıp bayrama o yeleğe girmem lazım
![]()
geçmiş olsun Asya kendine dikkat etKızlar mide spazmi geçiriyorum akşam bayıldım yeni geldim hastaneden. Dünkü zerdecal dan mı acaba tatlı kaşığı yarısı kadar attım yogurda cokmu
Ölçülerini tam hatırlamıyorum fikrime göre vercem ama 1 fincan kuru siyah erikle 3-4 hurmayı 1,5 bardak su da haşla 15 dk .