Gidecek canım olmadı bayram sonrası gidecek az yiyiyorsun acaba vücut kendini kitledimigünaydınlaaaarrrr
ay bende ödem mi var ne var bilmiyorum kilo vermem durdu... daha ne yapayım ayol kaçamak yok , günlük 1 saat 45 dk spor var....
uyku düzenim şaştı gece wc için uykum 5 kere bölünüyor neredeyse onda mı ödem oldu bilemiyorum.... maydanoz suyu da yapmıyorum çünkü onu içersem ertesi günü orucum tansiyonumu çok düşürüyor ayakta duramam...
Kızlaar regl oldum
Senin adına çok sevindim o sıkıntıyı iyi bilirimKızlaar regl oldum
gözün aydın istiyormuydun bilmiyorum ama
Sağolun kızlar ne istiyordum ne istemiyordum bugün rahatladım şükür 9 günlük bi ödem olmuştumSenin adına çok sevindim o sıkıntıyı iyi bilirim
Ooo zaman gelsin eksilerSağolun kızlar ne istiyordum ne istemiyordum bugün rahatladım şükür 9 günlük bi ödem olmuştum
Sağolun kızlar ne istiyordum ne istemiyordum bugün rahatladım şükür 9 günlük bi ödem olmuştum
Gözün aydinmi diyim bilemedim kısmetKızlaar regl oldum
benimki bitene kadar eksi gelmiyor genelde ama bakalım nolcakOoo zaman gelsin eksiler
hayırlısı böyleymiş ozaman
İnsan yiyemeyecegini bildiği için heralde aclikta olmuyor sanırım herşey beyinde bitiyorYa oruçken hiç acıkmıyorken şu anda açım bu nasıl bişi
aynen canım aynı düzende devam edecem olmadı bayram sonrası takır takır gider inşallah....Sen aynı düzen devam et canım üzülme ne olcaksa olur napalım
benimde diyette ara ara ısrarla takıldığım oldu ama ilk defa oruçla bu kadar tıkandı gibi geliyor bana ... hedefe de az kalınca bir an önce bitsin kurtulayım modundayım... yok pes etmeyecem devammm o 55.00 buraya gelecekBenim de öyle olmuştu. Geçen senelerde hem pilates grubundaydım, aynı zamanda pasif jimnastik yapıyordum, yağ kırım makinelerine falan bağlanıyordum. Aynı zamanda sıkı bir diyetle tabi.
O zaman gittiğim merkezde ölçümlerimizi yazdığımız karnemiz vardı. 1-2 ay içinde ayak bileğimde dahi incelme olmuştu ve baya kilo verdim. Daha sonra hiçbir şeyi aksatmamama rağmen 2-3 ay vücut kendini kilitledi. O ara ben de pes ettim, tabi keşke etmeseydim
benim kızımda buna bayılıyor hatta biz son bir haftadır eve hiç ekmek almadık... eşimde ekmeği bıraktı kızım zaten benim zorumla bir dilim yerdi... ben yemiyorum günlerce ekmek evde kalmaya başladı... artık almıyoruz kızım sabahları bu ekmekten yiyor zaten gün içinde başka ekmek yemez.... ekmeği sevmiyor ne tuhaf kız hiç anasına çekmemişevet bendede bir kaç video var
onlarda çok sırt hareketi var yapacagım yeniden
zaman yaratmam lazım
uno dilimleri ince oluyor birde güzel
eskidne çok yerdim bundan
geçende aldım da çocuklar yemiş bitirmiş
ada uykuyu tam uyumadıgın için ödem olmuşsundur
bende iner merak etme
onu geçen arkadaş getirmişti çok güzeldi
Ya oruçken hiç acıkmıyorken şu anda açım bu nasıl bişi
bilmiyorum canım , düşünüyorumGidecek canım olmadı bayram sonrası gidecek az yiyiyorsun acaba vücut kendini kitledimi
benim kızımda buna bayılıyor hatta biz son bir haftadır eve hiç ekmek almadık... eşimde ekmeği bıraktı kızım zaten benim zorumla bir dilim yerdi... ben yemiyorum günlerce ekmek evde kalmaya başladı... artık almıyoruz kızım sabahları bu ekmekten yiyor zaten gün içinde başka ekmek yemez.... ekmeği sevmiyor ne tuhaf kız hiç anasına çekmemiş
aaaa ne diyeyim bilemedim herşeyin hayırlısıKızlaar regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?