Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gidecek canım olmadı bayram sonrası gidecek az yiyiyorsun acaba vücut kendini kitledimi

benimde diyette ara ara ısrarla takıldığım oldu ama ilk defa oruçla bu kadar tıkandı gibi geliyor bana ... hedefe de az kalınca bir an önce bitsin kurtulayım modundayım... yok pes etmeyecem devammm o 55.00 buraya gelecek

benim kızımda buna bayılıyor hatta biz son bir haftadır eve hiç ekmek almadık... eşimde ekmeği bıraktı kızım zaten benim zorumla bir dilim yerdi... ben yemiyorum günlerce ekmek evde kalmaya başladı... artık almıyoruz kızım sabahları bu ekmekten yiyor zaten gün içinde başka ekmek yemez.... ekmeği sevmiyor ne tuhaf kız hiç anasına çekmemiş

Gidecek canım olmadı bayram sonrası gidecek az yiyiyorsun acaba vücut kendini kitledimi
bilmiyorum canım , düşünüyorum ama bulamıyorum neyse artık olmadı ramazan sonrası hedefe tam gaz devam... benim hayalim bayram sabahı tartıda 56,900 görmekti olmadı kısmet

Son düzenleme:

Bende kıza çorba yedirirken içine ekmek katıyorum ama bi taraftan düşünüyorum iyi mi yapıyorum. Hiç alıştırmamak lazım aslında beyaz ekmeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…