Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zeyneppk Zeynep baslangic ve hedef kilomuz ayniymis. Masallah 65e dusmussun bile ne guzel. Ne kadar zamanda verdin? Boyun kac :)
Boyum 157 Eylül ayında başladım iki ayda 10 verdim sonra iki ay bıraktım sonra yine devam ettim sonrası yavaş yavaş gitti ama benim surduremememden kaynaklı
Bebeğim iki aylikti şimdi 10 aylık 8 ayda 17 kilo pek iyi değil ama yine çok şükür

Ada maşallah 58 lere gelmişsin. Sendeki bu azim bizde de olsa keşke. Bana da yetiştin artık
çook teeşekkür ederim canım , daha hedefime var inşallah onada ulaşırım... sen nasılsın hiç görünmüyorsun kilo ne alemde şuan güncel kilon 57,3 mü ?

Kızlar kan sonuçlarım çok iyi bir sorun yok ama d vitaminine bakmamışlar sordum o özele giriyormuş onun için 40 Euro ödeyeceğim Türkiye’de d vitaminine nasıl bakılıyor ücretli mi
yok canım ücretli değil aile hekimi bakıyor hepsine )

çook teeşekkür ederim canım , daha hedefime var inşallah onada ulaşırım... sen nasılsın hiç görünmüyorsun kilo ne alemde şuan güncel kilon 57,3 mü ?
Bugün tartı olduğunu unuttum. Dün peynirli yedim Saat 5 gibi tartılırım. Geçen hafta 57.3 tüm

Senin adına sevindim canım ama şunu da belirtmem lazım ki ben 4 tane gebelik testi yapmıştım ve 3 tanesi erken gebelik testiydi ona rağmen değerim küçük olduğu için hiçbirinde çıkmadı
Benim 4.cüyüdü ayni tesden ayni zamanda yapmistim canim dijital haftasini gösteriyo izmn 1-2 haftalik cikmisti

Spor time
63 dk Leslie yaptım
Yaparken belki bı bukadar daha yapardım ama oturunca anlıyor insan yorulduğunu gün geçtikçe spor için vücudumun açıldığını hissediyorum bugün daha az yoruldum susadım
Hadi kızlar azda olsa spor yapalım çünkü spor yapınca insan yiyemiyor tutuyor kendini emeğine üzülüyor sanırım

Herkes ne mutlu ne güzel sanki ben hiç ir zaman mutlu olamicam bu hayatta tam anlamiyla hayatım yarım olcak gibi hissediyorum
Nasıl oldun?
Bizim için sakıncası yok canım ama akşamları menü bekliyorum. Geçmiş olsun dikkat et kendine
Menü yazmakla çok iyi yapmışsın canım. Yazmayınca kaçıyor. İftar ve sahur iyi idare eder de saat 21:00 de yediklerin çok fazla olmuş. Hadi yiyorsun 1 er dilim ye hem karpuz hem çilek hem de kuruyemiş yemişsin. Revaniyi hiç söylemiyorum. Ama dediğim gibi ısrarlara dayanamazsan bile tadımlık ye bence.
Güzel atlatmışsın ama totalde ok yemişsin.
Sahur yok

Iftar 1 kase semızotu cacık 1 tabak et sote 2 dilim ekmek 1 saat sonra yarım dilim pasta oglumun dogum gunuydu

1,5 litre su
Mutlu yılları olsun canım oğluşunun. Çok az olmuş menün. Sahur olmadığı için ve su az
22 mayıs çarşamba listem gelsin LAydLiNe

9.00
1 muz

12.30
1 tavuk but
1 sk p.pilavı
salata
ayran

19.30
1 tabak taze fasulye
1 sk pilav
cacık

1 elma
2 L su
Pilavlar haricinde güzel menü. Pilav cısssss
Afiyet olsun canım. Dolmalar pirinçli miydi?
Merak etme canım sen zayıfladıkça sırasıyla her yerinden gidecek. Sabır biraz.
kızlar ekmek olarak hangi marka yiyorsunuz?
unonun denge ekmeği çok güzel ama ayarı kaçıyor bazen

fırın dan alsam bu kezde dilimler büyük oluyor , kepekli form ekmek en iyisi sanırım
Ben A101 den tam buğday ekmeği alıyorum hep.

Biraz uyudum , bende 17.30 gibi geçerim spora ) evet cok iyi geliyor spordan sonra bi dinclik tokluk hissi geliyor bana...

Evt yerken insan anlamiyorda yazınca yaz yaz bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…