Tamam aksam bildiririm o zaman ben de diyordum nasil olacak sahurdan sonra fazla çıkarız diye. Çok mantikliCanım oruçlu isen bu akşam bildirmen gerekiyor ,degilsen yarın sabah
Boyum 157 Eylül ayında başladım iki ayda 10 verdim sonra iki ay bıraktım sonra yine devam ettim sonrası yavaş yavaş gitti ama benim surduremememden kaynaklızeyneppk Zeynep baslangic ve hedef kilomuz ayniymis. Masallah 65e dusmussun bile ne guzel. Ne kadar zamanda verdin? Boyun kac :)
Evt iftara tartilmak iyi oluyorTa
Tamam aksam bildiririm o zaman ben de diyordum nasil olacak sahurdan sonra fazla çıkarız diye. Çok mantikli
Ben korkmaya basladım cıkıyorum gruptan kendinize iyi bakın
Aman bana bulaşmasın. Allah korusun. Allah yazdıysa bozsun.bulaşsın herkese bebecik
Aman bana bulaşmasın. Allah korusun. Allah yazdıysa bozsun.
çook teeşekkür ederim canım , daha hedefime var inşallah onada ulaşırım... sen nasılsın hiç görünmüyorsun kilo ne alemde şuan güncel kilon 57,3 mü ?Ada maşallah 58 lere gelmişsin. Sendeki bu azim bizde de olsa keşke. Bana da yetiştin artık
kavrulmamış bademide eksik etme... ara sıra kaju ye... kajuda çok besleyici ama fazla tüketme kilo alırsınBende yiyorum ceviz bu ara beyni gelişsin çocuumun
yok canım ücretli değil aile hekimi bakıyor hepsineKızlar kan sonuçlarım çok iyi bir sorun yok ama d vitaminine bakmamışlar sordum o özele giriyormuş onun için 40 Euro ödeyeceğim Türkiye’de d vitaminine nasıl bakılıyor ücretli mi
İstemiyorum bir tane yetiyor.
Bugün tartı olduğunu unuttum. Dün peynirli yedimçook teeşekkür ederim canım , daha hedefime var inşallah onada ulaşırım... sen nasılsın hiç görünmüyorsun kilo ne alemde şuan güncel kilon 57,3 mü ?
Allah isteyenlere versin
Benim 4.cüyüdü ayni tesden ayni zamanda yapmistim canim dijital haftasini gösteriyo izmn 1-2 haftalik cikmistiSenin adına sevindim canım ama şunu da belirtmem lazım kiben 4 tane gebelik testi yapmıştım ve 3 tanesi erken gebelik testiydi ona rağmen değerim küçük olduğu için hiçbirinde çıkmadı
harikasın :)benimde diyette ara ara ısrarla takıldığım oldu ama ilk defa oruçla bu kadar tıkandı gibi geliyor bana ... hedefe de az kalınca bir an önce bitsin kurtulayım modundayım... yok pes etmeyecem devammm o 55.00 buraya gelecek
Nasıl oldun?Herkes ne mutlu ne güzel sanki ben hiç ir zaman mutlu olamicam bu hayatta tam anlamiyla hayatım yarım olcak gibi hissediyorum
Bizim için sakıncası yok canım ama akşamları menü bekliyorum. Geçmiş olsun dikkat et kendinekendimi dıyete veremıyorum oluruna bıraktım bıraz saglık sorunlarım nedeniyle
Canım baş ağrısından dolayı teli elime almıyorum yoksa bile telefonu alınca agrım oluyo ısık tetikliyor.. Oructan sonra bakcam caresıne.. Size sıkıntı oluyorsa oruc bitine kadar izine ayrılayımLAydLiNe
Menü yazmakla çok iyi yapmışsın canım. Yazmayınca kaçıyor. İftar ve sahur iyi idare eder de saat 21:00 de yediklerin çok fazla olmuş. Hadi yiyorsun 1 er dilim ye hem karpuz hem çilek hem de kuruyemiş yemişsin. Revaniyi hiç söylemiyorum. Ama dediğim gibi ısrarlara dayanamazsan bile tadımlık ye bence.Dünkü menüm
Sahur 01.00
1 kase yulaflı yoğurt
3 hurma
3 dilim karpuz
5 tane sarma
İftar
2kase mercimek çorbası
4 kaşık kadar etli güveç
1 kaşık pirinç pilavı
7_8 tane sarma incecikti
Salata
21.0ü
1 dilim reva ni
3 4 dilim karpuz
4 tane çilek
Yarım portakal
15 tane karışık kuru yemiş
3 litre su
Biliyorum çok ama misafirlikteydim çok ısrar edince yedim menüleri kötü diye yazmıyorum ama böylede ipinucu kaçıyor 1 hafta boyunca hep misafirlikte olucam daha dikkat etmeye çalışırım çok üzgünüm
Güzel atlatmışsın ama totalde ok yemişsin.Menüm
Sahur
1 yumurta beyazi haşlanmış
Beyaz peynir
2 adet eti form
1 ceviz
Domates salatalık
1 sb süt
İftar
1 kase şehriye çorbası
2 yk kabak kızartma yoğurtlu
Mevsim salata 3 yk
Küçük güveçte etli patlıcanlı mantar yemeği
3 kara lahana sarması
1 dilim revani ( pastada vardı onu yemedim )
Yarım tavuk baget
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Baya yemişimSahur yapmasammi
Mutlu yılları olsun canım oğluşunun. Çok az olmuş menün. Sahur olmadığı için ve su azSahur yok
Iftar 1 kase semızotu cacık 1 tabak et sote 2 dilim ekmek 1 saat sonra yarım dilim pasta oglumun dogum gunuydu
1,5 litre su
Pilavlar haricinde güzel menü. Pilav cısssss22 mayıs çarşamba listem gelsinLAydLiNe
9.00
1 muz
12.30
1 tavuk but
1 sk p.pilavı
salata
ayran
19.30
1 tabak taze fasulye
1 sk pilav
cacık
1 elma
2 L su
Afiyet olsun canım. Dolmalar pirinçli miydi?İyi geceler arkadaşlar.sızıp kalnadan menümü paylasayim
Sabah 07.00
5 zeytin
1kk peynir
2 adet sahanda yumurta
Sekersiz cay
Domates salatalık
Öglen 12.00
2 kucuk biber dolma
1 kase ezogelin corba
Yogurt
1ince dilim beyaz ekmek
Ara:14.00
sekersiz turk kahvesi
Ara:16.00
2 ceviz,2hurma,1incir
Aksam 19.00
2 biber dolma(orta buyuklukte)
Yogurt
Su:2 lt
Spor:7000 adim
Merak etme canım sen zayıfladıkça sırasıyla her yerinden gidecek. Sabır biraz.günaydın
perşembe geldi , şükür yarın da cuma
okullar kapansa biraz rahat edeceğim
tartı güzel şeyler fısıldadı sanırım ilk hafta olduğu için kacamağa rağmen kilo verdim
benim sırtım çok fazla
kollarım falan kalın sinir oluyorum her sabah
Ben A101 den tam buğday ekmeği alıyorum hep.kızlar ekmek olarak hangi marka yiyorsunuz?
unonun denge ekmeği çok güzel ama ayarı kaçıyor bazen
fırın dan alsam bu kezde dilimler büyük oluyor , kepekli form ekmek en iyisi sanırım
Biraz uyudum , bende 17.30 gibi geçerim sporaSpor time 🏋
63 dk Leslie yaptım
Yaparken belki bı bukadar daha yapardım ama oturunca anlıyor insan yorulduğunu gün geçtikçe spor için vücudumun açıldığını hissediyorum bugün daha az yoruldum susadım
Hadi kızlar azda olsa spor yapalım çünkü spor yapınca insan yiyemiyor tutuyor kendini emeğine üzülüyor sanırım
Evt yerken insan anlamiyorda yazınca yaz yaz bitmiyorNasıl oldun?
Bizim için sakıncası yok canım ama akşamları menü bekliyorum. Geçmiş olsun dikkat et kendine
Menü yazmakla çok iyi yapmışsın canım. Yazmayınca kaçıyor. İftar ve sahur iyi idare eder de saat 21:00 de yediklerin çok fazla olmuş. Hadi yiyorsun 1 er dilim ye hem karpuz hem çilek hem de kuruyemiş yemişsin. Revaniyi hiç söylemiyorum. Ama dediğim gibi ısrarlara dayanamazsan bile tadımlık ye bence.
Güzel atlatmışsın ama totalde ok yemişsin.
Mutlu yılları olsun canım oğluşunun. Çok az olmuş menün. Sahur olmadığı için ve su az
Pilavlar haricinde güzel menü. Pilav cısssss
Afiyet olsun canım. Dolmalar pirinçli miydi?
Merak etme canım sen zayıfladıkça sırasıyla her yerinden gidecek. Sabır biraz.
Ben A101 den tam buğday ekmeği alıyorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?