Haftaya son sonra uzun bir tatil var az daha sabret canımgünaydın
perşembe geldi , şükür yarın da cuma
okullar kapansa biraz rahat edeceğim
tartı güzel şeyler fısıldadı sanırım ilk hafta olduğu için kacamağa rağmen kilo verdim
benim sırtım çok fazla
kollarım falan kalın sinir oluyorum her sabah
Günaydın mutlu günler
Günaydın
Haftaya son sonra uzun bir tatil var az daha sabret canım
Ne güzel tebrik ederim evt ilk hafta güzel gider
Kilo verdikce küçülür bide bölgesel çalışırsan plates vs yaparsan sirtinda kolunda küçülür
yapmadım canım almamış eşimgulenyuzumsunsen canım test yapıp sonucunu yazmışsındır diye merakla okudum geçmişi ama yok bulamadım
Benim sırtım ve kollarım da öyleydi Leslie yaparken havaya kaldırıp indiriyoruz, önce doğru itme hareketi yapıyoruz ya sırtımı inceltti diye düşünüyorum canımgünaydın
perşembe geldi , şükür yarın da cuma
okullar kapansa biraz rahat edeceğim
tartı güzel şeyler fısıldadı sanırım ilk hafta olduğu için kacamağa rağmen kilo verdim
benim sırtım çok fazla
kollarım falan kalın sinir oluyorum her sabah
Uno öneririm kare dilim olan uzun dilim değilkızlar ekmek olarak hangi marka yiyorsunuz?
unonun denge ekmeği çok güzel ama ayarı kaçıyor bazen
fırın dan alsam bu kezde dilimler büyük oluyor , kepekli form ekmek en iyisi sanırım
canım iftar olmamış protein yok bişey yok... böyle metabolizma durur...Dün hiç bakamadım buraya misafir falan derken, bugün bu saatte ancak bakabiliyorum. Geçmişe dönmek istedim ama çok dönemedim 50 sayfa geçmiş nerdeyse :) Neyse menümü vereyim bari
Sahur
Sadece ayran içtim çünkü bir önceki günün iftarında lahmacun yemiştim iki tane. Onu dengelemek adına sahur yapmadım.
İftar
Bir kase mercimek çorbası
Semizotu salatası yoğurtlu
2-3 lokma karpuz
Saat 22:00
Sütlü kahve
3 hurma
ben kızarmış form ekmek yiyiyorum canım ...kızlar ekmek olarak hangi marka yiyorsunuz?
unonun denge ekmeği çok güzel ama ayarı kaçıyor bazen
fırın dan alsam bu kezde dilimler büyük oluyor , kepekli form ekmek en iyisi sanırım
Evet aslında ben de en azından akşam 1 tane yerim diyordum ama sofra başı muhabbet olunca 2. gözden kaçmışTeşekkürler canım
Biber dolmasını bende çok severim. Ama biraz fazla kalorisi sanırım o nedenle yememeye dikkat ediyorum.
Günaydın canım bu kadar takılma gider merak etme. Düşünce gücü unutma. Vermem durdu deme sürekligünaydınlaaaarrrr
ay bende ödem mi var ne var bilmiyorum kilo vermem durdu... daha ne yapayım ayol kaçamak yok , günlük 1 saat 45 dk spor var....
uyku düzenim şaştı gece wc için uykum 5 kere bölünüyor neredeyse onda mı ödem oldu bilemiyorum.... maydanoz suyu da yapmıyorum çünkü onu içersem ertesi günü orucum tansiyonumu çok düşürüyor ayakta duramam...
gider inşallah spor yapacak halim kalmadı artıkGünaydın canım bu kadar takılma gider merak etme. Düşünce gücü unutma. Vermem durdu deme sürekli
Ben de uno nun çiya tohumlu kara buğdaylı olanını yiyordum. Lezzeti de çok güzel hem :)Uno öneririm kare dilim olan uzun dilim değil
Eti form kızarmış ekmek şuan grupca yiyiyoruz adanin tavsiyesiyle
Sen aynı düzen devam et canım üzülme ne olcaksa olur napalımgünaydınlaaaarrrr
ay bende ödem mi var ne var bilmiyorum kilo vermem durdu... daha ne yapayım ayol kaçamak yok , günlük 1 saat 45 dk spor var....
uyku düzenim şaştı gece wc için uykum 5 kere bölünüyor neredeyse onda mı ödem oldu bilemiyorum.... maydanoz suyu da yapmıyorum çünkü onu içersem ertesi günü orucum tansiyonumu çok düşürüyor ayakta duramam...
günaydınlaaaarrrr
yapmadım canım almamış eşim
Taşlamayınn valla ama ben bekliyecez
Benim sırtım ve kollarım da öyleydi Leslie yaparken havaya kaldırıp indiriyoruz, önce doğru itme hareketi yapıyoruz ya sırtımı inceltti diye düşünüyorum canım
Uno öneririm kare dilim olan uzun dilim değil
Eti form kızarmış ekmek şuan grupca yiyiyoruz adanin tavsiyesiyle
ben kızarmış form ekmek yiyiyorum canım ...
Eki Görüntüle 2271874
günaydınlaaaarrrr
Ben de uno nun çiya tohumlu kara buğdaylı olanını yiyordum. Lezzeti de çok güzel hem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?