Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haftaya son sonra uzun bir tatil var az daha sabret canım
Ne güzel tebrik ederim evt ilk hafta güzel gider
Kilo verdikce küçülür bide bölgesel çalışırsan plates vs yaparsan sirtinda kolunda küçülür

Haftaya son sonra uzun bir tatil var az daha sabret canım
Ne güzel tebrik ederim evt ilk hafta güzel gider
Kilo verdikce küçülür bide bölgesel çalışırsan plates vs yaparsan sirtinda kolunda küçülür

başlayacağım insallah
şu yeme krizlerim azaldı bu hafta
sporda yapacağım inşallah

kızlar ekmek olarak hangi marka yiyorsunuz?
unonun denge ekmeği çok güzel ama ayarı kaçıyor bazen

fırın dan alsam bu kezde dilimler büyük oluyor , kepekli form ekmek en iyisi sanırım

gulenyuzumsunsen canım test yapıp sonucunu yazmışsındır diye merakla okudum geçmişi ama yok bulamadım
yapmadım canım almamış eşim
Taşlamayınn valla ama ben bekliyecez
Benim sırtım ve kollarım da öyleydi Leslie yaparken havaya kaldırıp indiriyoruz, önce doğru itme hareketi yapıyoruz ya sırtımı inceltti diye düşünüyorum canım

fırın dan alsam bu kezde dilimler büyük oluyor , kepekli form ekmek en iyisi sanırım
Uno öneririm kare dilim olan uzun dilim değil
Eti form kızarmış ekmek şuan grupca yiyiyoruz adanin tavsiyesiyle

canım iftar olmamış protein yok bişey yok... böyle metabolizma durur...

ben kızarmış form ekmek yiyiyorum canım ...

günaydınlaaaarrrr

ay bende ödem mi var ne var bilmiyorum kilo vermem durdu... daha ne yapayım ayol kaçamak yok , günlük 1 saat 45 dk spor var....

uyku düzenim şaştı gece wc için uykum 5 kere bölünüyor neredeyse onda mı ödem oldu bilemiyorum.... maydanoz suyu da yapmıyorum çünkü onu içersem ertesi günü orucum tansiyonumu çok düşürüyor ayakta duramam...

Teşekkürler canım

Biber dolmasını bende çok severim. Ama biraz fazla kalorisi sanırım o nedenle yememeye dikkat ediyorum.
Evet aslında ben de en azından akşam 1 tane yerim diyordum ama sofra başı muhabbet olunca 2. gözden kaçmış

Günaydın canım bu kadar takılma gider merak etme. Düşünce gücü unutma. Vermem durdu deme sürekli

Gece benim sıpa uyutmadı ya... Daha sabah saatleri ama ben pert şekilde işe geldim. Kilo vermeye de etkili uyuyamamak.

Ama gece her kalktığımda karnım kazınmasına rağmen inatla atıştırma yapmadım. 1 sürahi su tüketmişim sabah kadar. Bu da bugünün sınavı olsun benim için. :)

Sen aynı düzen devam et canım üzülme ne olcaksa olur napalım

Benim de öyle olmuştu. Geçen senelerde hem pilates grubundaydım, aynı zamanda pasif jimnastik yapıyordum, yağ kırım makinelerine falan bağlanıyordum. Aynı zamanda sıkı bir diyetle tabi.

O zaman gittiğim merkezde ölçümlerimizi yazdığımız karnemiz vardı. 1-2 ay içinde ayak bileğimde dahi incelme olmuştu ve baya kilo verdim. Daha sonra hiçbir şeyi aksatmamama rağmen 2-3 ay vücut kendini kilitledi. O ara ben de pes ettim, tabi keşke etmeseydim

evet bendede bir kaç video var
onlarda çok sırt hareketi var yapacagım yeniden
zaman yaratmam lazım

Uno öneririm kare dilim olan uzun dilim değil
Eti form kızarmış ekmek şuan grupca yiyiyoruz adanin tavsiyesiyle

uno dilimleri ince oluyor birde güzel

ben kızarmış form ekmek yiyiyorum canım ...
Eki Görüntüle 2271874

eskidne çok yerdim bundan
geçende aldım da çocuklar yemiş bitirmiş

ada uykuyu tam uyumadıgın için ödem olmuşsundur
bende iner merak etme

Ben de uno nun çiya tohumlu kara buğdaylı olanını yiyordum. Lezzeti de çok güzel hem :)

onu geçen arkadaş getirmişti çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…