Boyle düşünme canim sonucta regliden kaynakli bi durum...Benim motivasyonu gitti ya kilo aldım bişey yapmadan
Iyijdir iyi yağ yazıyormuş vucutBugun de fena acıktım
Ay bende acıktım akşama kahvaltı yapicam Ramazan girdiğinden beri yapmiyoruz özledim inşallah abartmamBugun de fena acıktım
Bende yine kahvalti yapacam daha guzel oluyor hava sicak baska yemek gitmiyor...Ay bende acıktım akşama kahvaltı yapicam Ramazan girdiğinden beri yapmiyoruz özledim inşallah abartmam
bende sürekli acıkıyorum yaBugun de fena acıktım
Bende umudumu etiketliyorum ama hiç cevap gelmiyorKızlar napıyorsunuz herşey yolunda mı
Bugün Mayıs geldi aklıma hiç uğramıyor dimi birde umudum ne yaptı acaba bebeği düştü mü
Bende kilo bildirimi yapacağım iftardan önce bakalım
Suan fenalardayim bi ara niyetlendim esimi arayayim baklava al diye... sonra vazgectim pasta alsin diye düşündüm... en son sus ada dedim agzima vurdumbende sürekli acıkıyorum ya
Bende umudumu etiketliyorum ama hiç cevap gelmiyor
Benim motivasyonu gitti ya kilo aldım bişey yapmadan
Ay bende acıktım akşama kahvaltı yapicam Ramazan girdiğinden beri yapmiyoruz özledim inşallah abartmam
Böyle düşünürsen zaten hiç veremez hep alırsın.
Zaten ne zaman bir hafta iyi sonuç görsek ertesi hafta herkes dökülüyor.
Suan fenalardayim bi ara niyetlendim esimi arayayim baklava al diye... sonra vazgectim pasta alsin diye düşündüm... en son sus ada dedim agzima vurdum
Teşekkür ederim tüm takımları geziyorum motivasyonumu düşürmemek ve yeni tüyolar öğrenmek için ilgine tekrar teşekkürler
Teşekkür ederim tüm takımları geziyorum motivasyonumu düşürmemek ve yeni tüyolar öğrenmek için ilgine tekrar teşekkürler
Aferin vazgeç. Az kaldı hedefe. Bak ben aşağıya doğru iniyorum sen yukarı doğru çıkıyorsun. Sana yetişeceğim ona göreTatlı yicektim ama vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?