Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe bu free listesinde olup gelmeyenler var bence onlara artık ilk sari kart uyarisi gelmeli.... cunku onlar devam etmeyeceklerse biz yeni arkadaslar cagiralim gittikce ana liste azaliyor....

Hep böyle oluyor canım. Ben yazıyorum, yoruluyorum tek tek uğraşıyorum sonra gelmiyorlar. Canım sıkılıyor bu konuya. Onlar dursun bir süre geldikleri zaman konuşuruz. Ben bakıyorum zaten katılmak isteyenler topiğine yeni üye çağıracağım.

Canım ben ana listede miyim yoksa bu hafta mı girecem

kaptanım iş yerinde çok yoğun bi gün geçirdim yeme düzenimi de oturtamadım bi türlü oruca başlayınca düzelir dedim o na da başlayamadım valla ortalık bi milyon sanırım ben ancak ramazandan sonra bi düzene giricem

haftaya diyetisyene gidicem bakalım sonunda özele gidemezsem devlete kesin gidicem

Düzenin olsa da olmasa da seni bekliyorum takıma. İki elim yakanda bırakmam seni. İyi kötü bugün menü bekliyorum. Bildirim de yapmadın. Oruç değilsen yarın sabah tartılıp kilonu bildir lütfen.

alaçatı çok güzel gerçekten
ya inşş girmek istiyorum
ben bi foto çektirdim zaten sırt , yüz ,almış başını gidiyor
karar verdim zayıflamaya
öylelikle

istikrarla devam edersen agustos ayında giyersin bir çoğunu

inş ya 15 agustos tatilde 60 olurmuyum acaba

alaçatı çok güzel gerçekten
ya inşş girmek istiyorum
ben bi foto çektirdim zaten sırt , yüz ,almış başını gidiyor
karar verdim zayıflamaya
öylelikle

inş ya 15 agustos tatilde 60 olurmuyum acaba
Canim , neden olmasin yeter ki sabirla devam et )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…