LAydLiNe bu free listesinde olup gelmeyenler var bence onlara artık ilk sari kart uyarisi gelmeli.... cunku onlar devam etmeyeceklerse biz yeni arkadaslar cagiralim gittikce ana liste azaliyor....
Maşallah ya şu diyetisyene bende mi yazsam çok iyi gidiyor
Canım ben ana listede miyim yoksa bu hafta mı girecem***13. Takım 623. Etap***
madamhd(80.7///%) Hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor.
gulenyuzumsunsen(68.7///%)
ada81(58.8///%)
Akkat(78.9///%)
asya_01(69.8///%)
papatya1994(64.9///%)
MrsParanoid(64.9///%)
soffty (61.6///%)
Mavikus_ (65.7///%)
13. Takım ortalama: % 1.016
*** 13. Takım 623. Etap Free Liste ***
sisyphos (66.1///%) Yeni üye Başlama Tarihi: 06.05.2019 Başlama Kilosu: 68.6 Hedef: 55
candy_candy (128.2///%) 3. Takımdan transfer olmak istiyor. 599. Etapta 124.3 kilo ile izne ayrılan üye
Mavikus_ (66.8///%) Turan16 isimli üye kullanıcı adını değiştirdi. 575. Etapta 68.4 kilo ile izne ayrılan üye
merve4416 (57.6///%) 618. Etapta 53.5 kilo ile mezun olan üye
eskibilezik(62//%) Yeni üye Başlama Tarihi: 03.05.2019 Başlama Kilosu: 63 Hedef: 56
zeyneppk(///%)
LAydLiNe (///%) 615. etapta 64.8 kilo ile izne ayrılan üye
UstaM (66///%) Yeni üye Başlama Tarihi: 08.05.2019 Başlama Kilosu: 66 Hedef:52
Gonul83 (///%) 620. Etapta 54.4 kilo ile mezun olan üye
merryangel (///%) 597. Etapta 67.5 kilo ile izne ayrılan üye
Neredeyimben (///%) Yeni üye Başlama Tarihi 10.05.2019 Başlama Kilosu: 83 Hedef: 65
latiska (///%) 596. Etapta 58.5 kilo ile izne ayrılan üye
zambak86 (///%) 609. Etapta 69.8 kilo ile izne ayrılan üye
zulal83(74///%) Yeni üye Başlama Tarihi 15.05.2019 Başlama Kilosu: 74 Hedef: 58
Mumu85(83.3///%) 622. Etapta 83.3 kiloyla izne ayrılan üye
Anka(70.5///%) 622. Etapta kendi isteğiyle ayrıldı.
13. Takım Free Liste ortalama: %
Geçen hafta girdin canım ana listeye. Haberin yok muydu?Canım ben ana listede miyim yoksa bu hafta mı girecem
Inş kaptanimHarikasın canım bu hafta sen sırtladın resmen takımı. İnşallah 0.30 un altına düşmeyiz.
Yaz yaz yiye yiye gidiyorMaşallah ya şu diyetisyene bende mi yazsam çok iyi gidiyor
Var canım söyledin geçen hafta da bir umut sordum ben çok paylaşımım olmuyor ya haksızlık oluyor diye arkadaşlaraGeçen hafta girdin canım ana listeye. Haberin yok muydu?
candy_candy nerelerdesin kaçak?
Düzenin olsa da olmasa da seni bekliyorum takıma. İki elim yakanda bırakmam seni. İyi kötü bugün menü bekliyorum. Bildirim de yapmadın. Oruç değilsen yarın sabah tartılıp kilonu bildir lütfen.kaptanım iş yerinde çok yoğun bi gün geçirdim yeme düzenimi de oturtamadım bi türlü oruca başlayınca düzelir dedim o na da başlayamadım valla ortalık bi milyonsanırım ben ancak ramazandan sonra bi düzene giricem
haftaya diyetisyene gidicem bakalım sonundaözele gidemezsem devlete kesin gidicem
Aynen katılıyorum bu söylediklerine. Hem fiziksel hem de ruhsal bir rahatlama yaşatıyor. Yerken yiyorum ama hep vicdan azabıyla yiyorum. Bilerek suç işlemek gibi. Aman boşver diyemiyorum hiç. Bu da psikilojik olarak insanı yıpratıyor. Hayatımda ilk kez ramazan ayını kilo almadan geçiriyorum. Öyle mutluyum ki. Başardıkça da insanın isteği motivasyonu artıyor.
Aynen aynen mis mis. Ben Çeşme Alaçatı aşığıyım.
Ben de o kemikleri çok seviyorum. Şükür uzun zamandır bende hiç kaybolmuyor.
Geçen hafta kaç kiloydun?
Ben evlendiğimde 50 kiloydum.
Amin canım inşallah
Biliyorum canım yeni bir karar olmadığını ama bence acele etme bu konuda Allah her şeyin hayırlısını versin ama yine de bazı kararlar senin elinde. Ola ki kazara olur ona hiçbir şey demem ama planlı olacaksa dikkatli olman lazım.
Geçmiş olsun canım.
Bana kaçış gibi geliyor bu durum. Neden kalıp başarmak yerine gidip pes ediyorsun? Biliyorsun ki bu hepimiz için geçerli. Buradan uzak kaldığımız zaman olmuyor. 3 verdiysek 5 alıp geri dönüyoruz. Hadi silkelen bir daha düşün bu konuyu.
Üzüldüm bu sonuca.
Ben senin o kıyafetlerin hepsinin içine gireceğine eminim. Sadece pes etme. Ben ilk diyet yaptığımda üniversite yıllarında çektirdiğim bir fotoğrafım vardı. Eve gidince çekip atayım size de. O fotoğrafı elbise dolabımın aynasına asmıştım. Odaya her girdiğimde o fotoğrafa bakıyordum. Çok motive emişti beni. Sende o beğendiğin kıyafetlerin içine girmeye çalışıbilirsin.
istikrarla devam edersen agustos ayında giyersin bir çoğunu
Aaaaa cok şaşırdım hayirli olsun 3. Çocuk geliyorrrrr deseneada81 Geçenlerde kiminle konuştum biliyor musun? Cankızla konuştum. Sıkı dur bomba haberi vereyim. Hamileymiş o da
Canim , neden olmasin yeter ki sabirla devam etalaçatı çok güzel gerçekten
ya inşş girmek istiyorum
ben bi foto çektirdim zaten sırt , yüz ,almış başını gidiyor
karar verdim zayıflamaya
öylelikle
inş ya 15 agustos tatilde 60 olurmuyum acaba
Süpersin canım45 dk leslie tamam dirakşam a 1 saat yürüyüş de yapabilirsem çook iyi olacak geçen hafta hastalikla bogustuk bu hafta o 68 buraya gelecek
Canim , neden olmasin yeter ki sabirla devam et)
Lütfen gitmesin reglisin bitince göreceksin kilon inmis olacak hemen yelkenleri indirmek yokBenim motivasyonu gitti ya kilo aldım bişey yapmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?