- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
O çiğnemeden yuttuklarımız bize kilo aldırıyo zatenaynen arada nefes almak gerekir benim şuan yaptığım ama bugün son kararla geri döndüğüm gibi
bende Arada bir öyle yapıyorum sanki gizli gizli biri beni izliyor gibi ayaküstü kapalı kapılar ardında çiğnemeden yutmalar :kk70
Bende öyleyim canım 8 ayda 17 kilo verdim bu molalar yüzünden ama çabuk sıkılıyorum diyet modundan tekrar başladığımda sahiden çok güçlü çok iradeli başlıyorum iki ay gidiyor o modKesinlikle çok iyi geldi.
Çok şükür beni anlayan biri
Çeyrek yenebiliyor sanırımDiyette sabah kahvaltısında simit yemek istediğinizde ne kadar yiyorsunuz?nasıl dengeliyorsunuz
Benim.diyetisyenim bı yere oturmaya gittigimde bana yedirirdi menüyü söylerdim şunu ye bunu yeme derdi mutlu olurdum akşam spor yap derdiDiyetisyen abla
- Dimi deneyeyim bende 1 ay
Noldu canim hayırdırAaa onu yapayim iyi dedin sağol canim....
%70 kakaolu bitter çikolata ye canım bı dahakine 2 kare kesiyor70 grlık kare fıstıklı çikolata yedim .
Daha doğrusu yuttum
Süpersin canımBen nisanın 3 nde başladım 68.95 ile şimdi 60.45 1 haftaya kadar 1 kilo verirsem iki ayda 10 kilo olacak
Tuğba hangisi? Onu bilmiyorum .Kesinlikle denemelisin çok güzel dengeliyor listeleri. Geçen sene aldım ben ondan danışanlık. Sadece mesajlara geç dönüyor. BEn doğum yaptığımda o hamileydi danışan almıyordu yoksa ona başlayacaktım. Tuğba da çok iyi ona da başlayabilirsin.
Tabiki fit olmamız lazım böyle olmuyorGeçmişi okudum geldim
aypare ackerman ooo bizim kuzu eli maşalı çıktı kızlar kaçamak yapmayın artık ona göre cezalar gelecek
Süper canım afiyet olsunMenüm
Kahvaltı : 1 dilim form ekmek , 1 bardak tarçınlı süt, 1 dilim beyaz peynir,5 zeytin, 1 salatalik
Aksam yemegi Saat 17
1 kase mercimek çorbası
1 parça tavuk göğsü ve 1 kabak tan yaptığım yemek türlü gibi
1 dilim form ekmek
2ltsu
Leslie yapacam en az 1 mil
Aksam bi protein gruhu ekleseydin coook güzel olurmuşselam menü yazıyorum ama gönderimiyorum tekrar deneyim
kahvaltı 10:00
peynir
zeytin
2 etimek
biber kavurması
ara 14:00
arkadaşta 3 dlm elma
akşam 17:00
2 tam ceviz
1 dlm tb ekmek
peynirli salata
10.000 adım
3 lt su
Süper canım afiyet olsun
Canım akşamın hafif kalmış adımın çok güzel suyundaselam menü yazıyorum ama gönderimiyorum tekrar deneyim
kahvaltı 10:00
peynir
zeytin
2 etimek
biber kavurması
ara 14:00
arkadaşta 3 dlm elma
akşam 17:00
2 tam ceviz
1 dlm tb ekmek
peynirli salata
10.000 adım
3 lt su
Canım akşamın hafif kalmış adımın çok güzel suyunda
Afiyet olsun
Çok güzel afiyet olsun ❤Menüm
Sahur
1 dilim eti form
Beyaz peynir
1 ceviz
Yarım su b.sut
İftar: 1 kase tavuklu şehriye çorbası
4 yk cigerli bulgur pilavı
5 yk Mantarlı tavuk sote
Su 2 lt
Spor yapmadim haftada 5 gün spor yapsam yeter diye düşünüyorum hafta sonları off olsun
Kv deyim oyuzden şimdi yazayım dedim iftardan sonra fırsatım olmaz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?