Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aaaaa hamilemısın sen ayy şok oldum ben
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına

Canım benim hayırlısı olsun inşallah böylesi belki daha mutlu eder seni bilemeyiz bazen bilmiyoruz gelecek ne gösterir.
Sağlığın huzurun yerinde olsun da verirsin kiloyu.

Aynen bi gün yeseler 10 gün aç duruyorlar sanırım Benim bugün ki menüyü yeseler 1 ay yemeden içmeden kesilirler
Canım çok abartmamisin olur öyle kacamaklar dyt bile hafta bi gün serbest diyordu o serbest gunde iki dilim baklava yemek hakkımız var seninkisi o hesap olsun bu hafta kaçamak yapma baska dengelersin

Canım çok abartmamisin olur öyle kacamaklar dyt bile hafta bi gün serbest diyordu o serbest gunde iki dilim baklava yemek hakkımız var seninkisi o hesap olsun bu hafta kaçamak yapma baska dengelersin
Yemeyeceğim canım hergünde Leslie yapacağım 5 aydır ilk defa böyle bi dengesizliğim oldu bakalım nolcak sonu

70 grlık kare fıstıklı çikolata yedim .
Daha doğrusu yuttum

Olsun canım arada yenilir vücutta şaşırsın demii
Şimdi ben madem kaptan yardımcısı oldum bundan sonra menüsünde beyaz ekmek ,pirinç, kızartma, paketli şekerli gıda görürsem spor cezası verecem haberiniz olsun

Çok tatlısın demek elı sopalı olacan
Sağol canim duş aldim ama baş agrim gecmedi... iftari yapayim hemen bir agri kesici alayim...
Gecmiş olsun klima benıde carpar hemen inşallah geçer hemencik
Sanki akşam ki ekmek olmasa da olurmuş gibi. Çorba ekmek yerine geçiyor diye biliyorum.
selam menü yazıyorum ama gönderimiyorum tekrar deneyim

kahvaltı 10:00
peynir
zeytin
2 etimek
biber kavurması

ara 14:00
arkadaşta 3 dlm elma

akşam 17:00
2 tam ceviz
1 dlm tb ekmek
peynirli salata

10.000 adım
3 lt su
Adım sayına bayıldım. Zaten menünde bayağı az olmuş. Eksi gelir kesin
Afiyet olsun güzel beğendim
İnşallah yakmışsındır canım hemen gitmiştir

AYnen bugün benim ki şaşırmayı bırak bi şoka girdi sanırım
Ama kızlar 45 dk Leslie yaptım
Adımsayar hep yanımda değildi ama o da 3000 adım yazıyor erimiştir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…