Ay inanmam elinde salata mi smothii mi gibi birşeyle çok gördüm magazin programlarindaCagla sikel herseyi yerim diyor... ben cok sansliyim genetigim boyle diyor...
Akkat fatmacım benimde sağ bacağımda çok ağrı olur özellikle hamilelikle nirvana yapmıştı. Oturduktan sonra kalkınca ya da sabah yataktan çıkarken sağ bacağımın üstüne basamıyordum. Biraz yürüyüp açılınca basıyordum. Magnezyum vermişti doktor geçmişti ağrım.
Herşeyi ölçülü yiyordur ben gibi suyunu çıkarmıyordurAy inanmam elinde salata mi smothii mi gibi birşeyle çok gördüm magazin programlarinda
Canım benim hayırlısı olsun inşallah böylesi belki daha mutlu eder seni bilemeyiz bazen bilmiyoruz gelecek ne gösterir.Merhaba kızlar, kusura bakmayın neredeyse bir hafta oldu yazamıyorum. Sorunumla ilgili bir çıkış yolu arıyorum. Görüşmediğim kimse kalmadı, ama olmadı. Umudumu tamamen kaybettim, bu duruma alışmaya çalışıyorum. Bir haftadır annem ve kardeşim yanımda, bana yedirmedikleri kalmadı. Verdiğim kiloları da geri aldım sanırım, tartılmıyorum hiç. Siz ne yaptınızUstaM , LAydLiNe , @ada81?
Aynen bi gün yeseler 10 gün aç duruyorlar sanırımHerşeyi ölçülü yiyordur ben gibi suyunu çıkarmıyordur
Canım çok abartmamisin olur öyle kacamaklar dyt bile hafta bi gün serbest diyordu o serbest gunde iki dilim baklava yemek hakkımız var seninkisi o hesap olsun bu hafta kaçamak yapma baska dengelersinAynen bi gün yeseler 10 gün aç duruyorlar sanırımBenim bugün ki menüyü yeseler 1 ay yemeden içmeden kesilirler
Canım, midem rahatsız de. Doktor yasakladı de. Yiyince kötü oluyorum de..Bizimkiler öyle değiller mesela. Ama eşim tarafı öyle. Dogulular ıkramliklari almayınca anlam yukluyorlar.
Yemeyeceğim canım hergünde Leslie yapacağım 5 aydır ilk defa böyle bi dengesizliğim oldu bakalım nolcak sonuCanım çok abartmamisin olur öyle kacamaklar dyt bile hafta bi gün serbest diyordu o serbest gunde iki dilim baklava yemek hakkımız var seninkisi o hesap olsun bu hafta kaçamak yapma baska dengelersin
Çağla hiç inandırıcı değil. Yese de bir lokma yiyordur. Yoksa o beden öyle olmaz.Hay genetiğime
Haziran başı gibi yazacam onaCanım çok abartmamisin olur öyle kacamaklar dyt bile hafta bi gün serbest diyordu o serbest gunde iki dilim baklava yemek hakkımız var seninkisi o hesap olsun bu hafta kaçamak yapma baska dengelersin
ben bi kere onun da hepsini yedim%70 kakaolu bitter çikolata ye canım bı dahakine 2 kare kesiyor
Şimdi bizi alıntılayıp cevap yazıyormuşÇağla hiç inandırıcı değil. Yese de bir lokma yiyordur. Yoksa o beden öyle olmaz.
70 grlık kare fıstıklı çikolata yedim .
Daha doğrusu yuttum
Şimdi ben madem kaptan yardımcısı oldumbundan sonra menüsünde beyaz ekmek ,pirinç, kızartma, paketli şekerli gıda görürsem spor cezası verecem haberiniz olsun
Gecmiş olsun klima benıde carpar hemen inşallah geçer hemencikSağol canimduş aldim ama baş agrim gecmedi... iftari yapayim hemen bir agri kesici alayim...
Sanki akşam ki ekmek olmasa da olurmuş gibi. Çorba ekmek yerine geçiyor diye biliyorum.Menüm
Kahvaltı : 1 dilim form ekmek , 1 bardak tarçınlı süt, 1 dilim beyaz peynir,5 zeytin, 1 salatalik
Aksam yemegi Saat 17
1 kase mercimek çorbası
1 parça tavuk göğsü ve 1 kabak tan yaptığım yemek türlü gibi
1 dilim form ekmek
2ltsu
Leslie yapacam en az 1 mil
Adım sayına bayıldım. Zaten menünde bayağı az olmuş. Eksi gelir kesinselam menü yazıyorum ama gönderimiyorum tekrar deneyim
kahvaltı 10:00
peynir
zeytin
2 etimek
biber kavurması
ara 14:00
arkadaşta 3 dlm elma
akşam 17:00
2 tam ceviz
1 dlm tb ekmek
peynirli salata
10.000 adım
3 lt su
Afiyet olsun güzel beğendimMenüm
Sahur
1 dilim eti form
Beyaz peynir
1 ceviz
Yarım su b.sut
İftar: 1 kase tavuklu şehriye çorbası
4 yk cigerli bulgur pilavı
5 yk Mantarlı tavuk sote
Su 2 lt
Spor yapmadim haftada 5 gün spor yapsam yeter diye düşünüyorum hafta sonları off olsun
Kv deyim oyuzden şimdi yazayım dedim iftardan sonra fırsatım olmaz belki
İnşallah yakmışsındır canım hemen gitmiştirKahvaltı 09:00
3 mantar+1 yumurtayla omlet
2 parça kaşar domates salatalık
2 çatal kavun 2 kayısı
Öğle 13:30 6 ceviz kadar köfte +yarım sb yoğurt
17:00 1 hurma 10 fıstık
17:30 70 grlık fıstıklı çikolata
Akşam 19:45
2 yk salata
4 yk barbunya yemeği
3 lt su
Hadi çağla, seni çok beğenirim ama doğruları söyle lütfenben bi kere onun da hepsini yedim
Şimdi bizi alıntılayıp cevap yazıyormuş
Benim de canım bir aydır ev baklavası çekiyor. Normalde hiç sevmem.. kahvaltıda filan yesem hiç oluru yok mu?
AYnen bugün benim ki şaşırmayı bırak bi şoka girdi sanırım
Olsun canım arada yenilir vücutta şaşırsın demii
Çok tatlısın demek elı sopalı olacan
Gecmiş olsun klima benıde carpar hemen inşallah geçer hemencik
Sanki akşam ki ekmek olmasa da olurmuş gibi. Çorba ekmek yerine geçiyor diye biliyorum.
Adım sayına bayıldım. Zaten menünde bayağı az olmuş. Eksi gelir kesin
Afiyet olsun güzel beğendim
İnşallah yakmışsındır canım hemen gitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?