- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Yok koymadim canim , agri kesici alayim zaten ben en hafif agri kesici kullaniyorum... yetiyor bana..Buz koydunmu hamileyken kurtaricimdi
zamanında yerdik pişman da olmazdık valla güzel günlermiş özlüyorumAyy bende agzimi sursem hepsini yerim valla zamaninda ne yerdim ne günlerdicanim suan metabolizma hızlı calisiyor regli oldugun icin erir gider insallah.. keske 3 hurma yeseydin 1 tane tatli istegini kesmiyor...
Kavun seker dengesiyle cok oynuyor canim.. iste aslinda gune baslarken kavun yemeseydin belki bu kadar seker istegi olmazdi...Sabah da kavunla kayısı yemiştim güya meyve hakkım bitti diye dengelemiştim 1 tane yiyip
Iftar kac ta okunuyor bilmiyorum da iftara kadar köy faydasını gorursunYok koymadim canim , agri kesici alayim zaten ben en hafif agri kesici kullaniyorum... yetiyor bana..
Ben yerdim bittikten sonra hep soz verirdim bu son diyezamanında yerdik pişman da olmazdık valla güzel günlermiş özlüyorum
Çok üzülüyorum yiyemediğim için aslındaBen yerdim bittikten sonra hep soz verirdim bu son diye
Iftar burada 19.51 ... buzluga hic buz koymuyorumIftar kac ta okunuyor bilmiyorum da iftara kadar köy faydasını gorursun
Yokmu sebze et havluya sar koyIftar burada 19.51 ... buzluga hic buz koymuyorum
Yaw şu ünlüler hic mi yemiyorlar... biz bir gun yesek tarti hemen fark ediyor...dogum yapiyorlar bir ay sonra incecikler nasil oluyor yaaaÇok üzülüyorum yiyemediğim için aslında
Aaa onu yapayim iyi dedin sağol canim....Yokmu sebze et havluya sar koy
Evet su cagla sikeli gorunce uyuz oluyirum acaba diyorum hayattan zevk aliyor mu hicYaw şu ünlüler hic mi yemiyorlar... biz bir gun yesek tarti hemen fark ediyor...dogum yapiyorlar bir ay sonra incecikler nasil oluyor yaaa
Yaw şu ünlüler hic mi yemiyorlar... biz bir gun yesek tarti hemen fark ediyor...dogum yapiyorlar bir ay sonra incecikler nasil oluyor yaaa
Aynı şeyi ben geçenlerde düşündümEvet su cagla sikeli gorunce uyuz oluyirum acaba diyorum hayattan zevk aliyor mu hic
Cagla sikel herseyi yerim diyor... ben cok sansliyim genetigim boyle diyor...Evet su cagla sikeli gorunce uyuz oluyirum acaba diyorum hayattan zevk aliyor mu hic
Yerken mutluluk sonrasi pişmanlık....bosver canim yedin bitti cikolatada mi yemiyekkkkYedim de iyi mi ettim sanki şu an midem yanıyor bi kütle gibi oturdu sanki
Diyetisyen ablaO kim ?
Ya kendi basima diyete odaklanamadim para verince mecbur diyorsun bide seceneklerin olmasi guzel diyettteyim diye kendini çok sikmiyor muhakkak bi telafisini buluyon
Hay genetiğimeCagla sikel herseyi yerim diyor... ben cok sansliyim genetigim boyle diyor...
Kesinlikle denemelisin çok güzel dengeliyor listeleri. Geçen sene aldım ben ondan danışanlık. Sadece mesajlara geç dönüyor. BEn doğum yaptığımda o hamileydi danışan almıyordu yoksa ona başlayacaktım. Tuğba da çok iyi ona da başlayabilirsin.Şu ay geçsin de bi rümeysaya ben de başvurucam çok güzel kilo versiriyo bi yandan kararsızım bi yandan başvurmak istiyorum
aynen arada nefes almak gerekir benim şuan yaptığım ama bugün son kararla geri döndüğüm gibiKesinlikle çok iyi geldi.
Çok şükür beni anlayan biri
bende Arada bir öyle yapıyorum sanki gizli gizli biri beni izliyor gibi ayaküstü kapalı kapılar ardında çiğnemeden yutmalar :kk7070 grlık kare fıstıklı çikolata yedim .
Daha doğrusu yuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?