Bu kadar uzme kendini canim insaniz yani arada elbette yenilecek... hemen 1 kilo olarak donecekse kader utansin be ne yapalimBugün ki cıs için Kendime ceza veriyim en iyisi akşama kadar temizlik yapayım yarın
Ben onlari okusam cok stres yaparim dur surayida yapayim burayida yapayim diyeEv işleri ile başı dertte olanlara gitama benim canım istemiyorsa hiç biri gaz vermiyor
Sen varya benimle aynı ölçüde tatlı canavarisin kendime eş buldum seniben bi kere onun da hepsini yedim
Şimdi bizi alıntılayıp cevap yazıyormuş
Ben haftaya bi salonu dip kose temizleyip kapisini kapatirim bayrama hazir olur.. zaten temiz bi elden bir daha geciririm... mutfak dolaolarinida silersem yeter.. normal dip kose soyle genel evi temizlerim bayrama merhaba derim.. bayram sonrasi diger odalari ayrintili temizlerim hic halim yok ..mşu an bende öyleyim de yine de geziniyorum yoksa ev beter olcak . Bahar temizliğinden eser kalmadı camlar balkonlar dolaplar kapılar hep silinecek
Az önce bi altın birikim topiğine uğradım canım burma bilezik istedi de temizlik topiği ordan geldi aklıma
Banada atsaniza o videoyuKızlar bende leslie yi sevdim. Önceleri çabuk sıkılıyor düm. Sağolsun anka bir video attı sevdim. Ve üst bölgeden bariz incelme var. Bende elimden geldiğince leslie ye vakit ayiracam
siz ondan birbirinize sarıyorsunuuuzzz kan çekmiş kan
Aaaaa hamilemısın sen ayy şok oldum ben
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına
Sağol canimAy canım benim geçmiş olsun benide hemen çarpar
Bende istiyorum canım mumkunseKızlar bende leslie yi sevdim. Önceleri çabuk sıkılıyor düm. Sağolsun anka bir video attı sevdim. Ve üst bölgeden bariz incelme var. Bende elimden geldiğince leslie ye vakit ayiracam
COk güzel canım afiyet olsunSahur . Eki Görüntüle 2272869 + 3 kasik daha mercimek salatasi
Eki Görüntüle 2272870 oncesinde bir kase yogurt corbasi.
Aksam ara ogun
10 kiraz . 10 findik
3 ü küçük olmak üzere 4 çocuk vereyim başına yap bakalımBen onlari okusam cok stres yaparim dur surayida yapayim burayida yapayim diye
Hayatta yapamam3 ü küçük olmak üzere 4 çocuk vereyim başına yap bakalım
Ankaya soyleyim atsın ben uğraştım atamadim bir türlü ada. Ama mutlaka yapmalisin 2 haftada ciddi inceldi üst bolgeBanada atsaniza o videoyubenimde ust tarafi biraz daha inceltmem lazim...
Canım bana attığın video yu adaya ararmisin ben atamadim3 ü küçük olmak üzere 4 çocuk vereyim başına yap bakalım
Tamam canim sağol mutlaka yaparim..Ankaya soyleyim atsın ben uğraştım atamadim bir türlü ada. Ama mutlaka yapmalisin 2 haftada ciddi inceldi üst bolge
Ust bolge derken sirt ve kollar mi. Benim de cok ihtiyacim var yaAnkaya soyleyim atsın ben uğraştım atamadim bir türlü ada. Ama mutlaka yapmalisin 2 haftada ciddi inceldi üst bolge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?