Besyo, hemşirelik, sağlık yönetimi bunlardan birini
Bende bugün çok yoruldum benim odamı ve kizlarimin odasını temizledim camları sildim perdeleri yıkadım vs temiz oldu
Ama ben bittim lütfen bugün çabuk akşam olsun şuan buz gibi içecekler içmek istiyorum
Günaydınlarrr
Belki yesek sabit cikariz boyle az az yiyoruz tarti yüzümüze gülmüyor
Gittikçe vücud direnci düşüyor sanırım...artik benimde hic halim yok bugun zorla 45 dk tempolu yürüyüş yapıldı...cunku burada hava cook sicak suan cok terliyorum...
Aman canım aman hiç ihmal etme hemen git. Acilen. 40 gün çok uzun bir süre.Kızlar saçımda saç kıran çıkmış, bugün kuaföre gittim boyatmak için, orda fark ettik. Bayramdan önce randevu alabilirsem dermatoloğa gideceğim. Öyle bir zaman ki, 10 günlük bayram tatili var, sonrasında da gidiyoruz. Ancak 40 gün sonra doktora gidebileceğim, moralim çok bozuldu. Bu süre içinde yayılmasından korkuyorum.
inşallah canım, kalmazsın büte istediğin bölüme geçip güzel güzel okursun.Bana bol bol dua edin lütfen büte kalmıyayımmm geçeyim hep
maşallah deBenim metabolizma çalışıyor neden çalışıyor ben de bilmiyorum aslında ama bence sen deneme
AA neden Ebru? ben de hiç terlemem.Terlediğini duymak beni mutlu etti. Bu iyiye işaret.
canım vakit yok bayram tatilinde çlışmıyor o yüzden aslında geçen salı için görüşmüştüm doktorla ama o gün de eşimin işi varmış kızı okuldan ben alınca ona da gidemedim. bu hafta çok hevesliydim de olmadı maalesef zaten o geceden beri de bu saçma ağrı ile uğraşıyorum kıpırdayamıyorum bi yere
ALlah yardımcın olsun canımBana bol bol dua edin lütfen büte kalmıyayımmm geçeyim hep
İşte 54 55 arası gidip geliyorumKaç kilosun ki şu an?
Mezun oldum zaten 54,4 ile yeni hedef koydum sonrasında ama bir türlü motive olamıyorumEn son 54 degilmiydin canım sen.bende mezun olmussundur diye düşünüyordum. Hedefini mi aşağıya çektin. Nasılsın bu arada.
Burada terlememek imkansiz kaptanım dışardan suan alev topu geliyor sankiTerlediğini duymak beni mutlu etti. Bu iyiye işaret.
Bizim yok canim evdeyiz bekleriz buyurun gelinKızlar tatil planı olan var mı kim nereye gidiyor
Çok isterdimBizim yok canim evdeyiz bekleriz buyurun gelin
Evi toparladim ev halkinin kahvalti faslini hallettim... kizimi yıkadim...birazdan esim gelir kizi alir gider.... babam gelir yemek hazirligi ... sonra aksam yemegi hazirligi var... salonu pazar temizleyecem...Napıyorsunuz kızlar
Bugun 39 derece burasiÇok isterdimburası hala 20 derece bile değil tam ısınmadı hava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?