Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Besyo, hemşirelik, sağlık yönetimi bunlardan birini

Kesinlikle sağlık yönetimi okuma. Ataması yok. Şu an iş garantisi tek Hemşirelikte var yazdıkların arasında. Besyo da devlete atanmak da zor. Gerçi puanlar hepsinde çok yüksek. Allah yardımcın olsun canım. Bu devirde meslek sahibi olmak çok zor. Çabalaman lazım.

Bende bugün çok yoruldum benim odamı ve kizlarimin odasını temizledim camları sildim perdeleri yıkadım vs temiz oldu
Ama ben bittim lütfen bugün çabuk akşam olsun şuan buz gibi içecekler içmek istiyorum

Dün buzdolabını açtım karşısına geçtim valla serin serin

Aman canım aman hiç ihmal etme hemen git. Acilen. 40 gün çok uzun bir süre.

Erteledikçe kendine kötülük yapıyorsun. Bence bunların hepsi bahane. Bahaneleri bir kenara bırak artık lütfen. Sağlık çok önemli. Kaybetmeden nasıl anlayacaksın kıymetini?

En son 54 degilmiydin canım sen.bende mezun olmussundur diye düşünüyordum. Hedefini mi aşağıya çektin. Nasılsın bu arada.
Mezun oldum zaten 54,4 ile yeni hedef koydum sonrasında ama bir türlü motive olamıyorum
Gayet iyiyim hamd olsun sen nasılsın zayıflamaya devam mı yoksa öylesine takılıyormusun buralarda sağlığın nasıl

Napıyorsunuz kızlar
Evi toparladim ev halkinin kahvalti faslini hallettim... kizimi yıkadim...birazdan esim gelir kizi alir gider.... babam gelir yemek hazirligi ... sonra aksam yemegi hazirligi var... salonu pazar temizleyecem... ) bende boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…