Bizdede şimdilik yok canım evdeyizKızlar tatil planı olan var mı kim nereye gidiyor
Eylül’de gideceğiz canım, Antalya’ya yada Yunanistan’a. Rezervasyon yaptırmadık henüz.Kızlar tatil planı olan var mı kim nereye gidiyor
sen napıyorsun canım, ben doktorda sıra bekliyorum.Napıyorsunuz kızlar
günaydın nasıl gidiyor hamilelik
en keyifli günler
Burası da çok sıcak. Yaz nasıl geçecek acabaBugun 39 derece burasi)
Dun 45 dk zor yaptim bugunde iftara dogru o kadar yapsam yeterBirincilik bu hafta geliyor mu kızlarrrrr
39 derece sıcaklık mı of of of sen nasıl spor yapıyorsun inanamıyorum birde oruçsun
Burasi her yaz sıcaklık konusunda fenaaa bide daha sicak olacaksa burasi ne olur bilemedim...Burası da çok sıcak. Yaz nasıl geçecek acaba
Gecmis olsun canim benim kizim gecen sene iki kere gözleri oyle oldu...capak capak.. cayla temizledim cok iyi geldi...Benimde gözlerim iltihaplanmış oğlanın olmuştu dr bulaşıcı dedi ve bulaştı resmen ağrıyor damla damlattım bira rahatladı
Burada da 1 günlük tatil babalar günüymüş okula gitmedi evdeyiz öğleden sonra parka götürürüm akşama kadar kalırız öyle iftar vakti gelir
Çocuklara yemek yapacağım ama ne yapsam bilemedim kıymamda kalmadı
Bende iftarda taze fasulye yiyeceğim soğuk soğuk
kolay gelsin canımEvi toparladim ev halkinin kahvalti faslini hallettim... kizimi yıkadim...birazdan esim gelir kizi alir gider.... babam gelir yemek hazirligi ... sonra aksam yemegi hazirligi var... salonu pazar temizleyecem...) bende boyle
Bende bitmeyen günlük ev işleriyle uğraşıyorum canım , cumartesi günü memlekete gideceğim belli oldu bugün , evin işlerni bitirmeye çalışıyorum çocuklara bi duş aldırdım , akşama doğru da valizleri hazırlamaya başlayacağım öyle koşturuyorum .sen napıyorsun canım, ben doktorda sıra bekliyorum.
Demlik poşet veya sallama siyah çay kullanıyorsan ılık ılık gözlerine koy canım , veya normal çaya pamuk batır .iyi gelir geçmiş olsunBenimde gözlerim iltihaplanmış oğlanın olmuştu dr bulaşıcı dedi ve bulaştı resmen ağrıyor damla damlattım bira rahatladı
Burada da 1 günlük tatil babalar günüymüş okula gitmedi evdeyiz öğleden sonra parka götürürüm akşama kadar kalırız öyle iftar vakti gelir
Çocuklara yemek yapacağım ama ne yapsam bilemedim kıymamda kalmadı
Bende iftarda taze fasulye yiyeceğim soğuk soğuk
Aaa ne guzel degisiklik olur çocuklar için gule gule gidin canimkolay gelsin canım
Bende bitmeyen günlük ev işleriyle uğraşıyorum canım , cumartesi günü memlekete gideceğim belli oldu bugün , evin işlerni bitirmeye çalışıyorum çocuklara bi duş aldırdım , akşama doğru da valizleri hazırlamaya başlayacağım öyle koşturuyorum .
Memleket neresiydi?kolay gelsin canım
Bende bitmeyen günlük ev işleriyle uğraşıyorum canım , cumartesi günü memlekete gideceğim belli oldu bugün , evin işlerni bitirmeye çalışıyorum çocuklara bi duş aldırdım , akşama doğru da valizleri hazırlamaya başlayacağım öyle koşturuyorum .
öyle olcak inşallah hayırla gidip gelmek nasip olur canımAaa ne guzel degisiklik olur çocuklar için gule gule gidin canim
Canim cocukla zor ama ben igdirdan malatyaya arabayla 12.5 saatte geldigim icin nedemek oldugunu iyi bilirim ama oraya varinca herşeye değiyor....öyle olcak inşallah hayırla gidip gelmek nasip olur canımArabayla 5 saatte gideceğim iki çocuk hava sıcak biraz gözümde büyüyor ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?