Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben kizima su siniri koydum cok şükür uyuyor... sadece aksamlari yemek sonrasi 1 adet istediği bi tatli yiyebilir... sirf onu yemek icin aksam yemeğini bitiriyor
akıllıca
Benim annem de babaannemde şeker hapı kullanıyorlar annem ben diyete başladığımdan beri kendiside dikkat ediyor ve benden tüyolar alıyor bu sene ilk defa ramazanda kilo verdim diyor
çok iyi canım. Annenle aynı şehirde mi yaşıyorsun?
olsun canım, ara ara gel. Sen verirsin.

Kızlar saçımda saç kıran çıkmış, bugün kuaföre gittim boyatmak için, orda fark ettik. Bayramdan önce randevu alabilirsem dermatoloğa gideceğim. Öyle bir zaman ki, 10 günlük bayram tatili var, sonrasında da gidiyoruz. Ancak 40 gün sonra doktora gidebileceğim, moralim çok bozuldu. Bu süre içinde yayılmasından korkuyorum.

Aksam yemegin cok az degil mi :)
Bende kofte kızarttim yemek yapamadim hic halim yok bugun
Aa o da yemek degil mi niye oyle diyorsun :)) benim en cok yaptigim yemeklerden biri olur kendileri:)

Gecmis olsun. Nasil bir sey o

Menumu yazayim

Kahvalti
Ogluma keciboynuzu unlu pankek yapmistim sekersiz ondan biraz atistirdim. Tam miktari bilmiyorum.

Oglen
2 kepce mercimek corbasi
1 kase yogurt

Ara
2 hurma

Aksam
Yarim kase mercimek corbasi
3 kofte
2 yk patates puresi
2 dilim pide
Ayran

Güzel canım.. sadece pide gözüme battı. Daha sağlıklı bir ekmek tercih edebilirdin.

Disaridaydik aslinda yetmeyecektim ama canim cekti.
He bir de bi catal gullac yedim

çok iyi canım. Annenle aynı şehirde mi yaşıyorsun?
Evet aynı sehirdeyiz gittim geldim ama pertim cikti ama gonulleri oldu
Aa o da yemek degil mi niye oyle diyorsun :)) benim en cok yaptigim yemeklerden biri olur kendileri:)
Tabikiide yemek allahtan buzlukta vardida pisirdim tek sorun benim bu haftadaki liste de yoktu köfte o yüzden öyle dedim

Evet aynı sehirdeyiz gittim geldim ama pertim cikti ama gonulleri oldu

Tabikiide yemek allahtan buzlukta vardida pisirdim tek sorun benim bu haftadaki liste de yoktu köfte o yüzden öyle dedim
Diyetisyenle mi devam ediyorsun sen?

Geçmiş olsun canım. Tatile girmeden muhakkak doktora görün. Gerçekten saç kıransa Erken farkedilirse dökülme önleniyor.

Menüde patates olduğunda mümkün mertebe ekmek yeme 1 küçük patates 1 dilim ekmek yerine geciyor0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…