Hay maşallahKaptanım yarın müsait değilim ve yemek yiyeceğim bildirimi yapayım
Geçen hafta 65.7
Bu hafta 63.6
Fark 2.1
Yüzde %3.20
LAydLiNe
Harikasın canım çok iyi sonuç
Geçen haftaki ödem de gitmiş çok şükürHay maşallah
aynen canım hayırlısı olsun bakalımCanim cocukla zor ama ben igdirdan malatyaya arabayla 12.5 saatte geldigim icin nedemek oldugunu iyi bilirim ama oraya varinca herşeye değiyor....)
ben yapacağım sanırımBugün bildirim yapacak var mı
bende hiç terlememTerlemek bence metabolizmanın ve vücudun çalıştığına işaret. Maşallah
vaaaay harikasın canımKaptanım yarın müsait değilim ve yemek yiyeceğim bildirimi yapayım
Geçen hafta 65.7
Bu hafta 63.6
Fark 2.1
Yüzde %3.20
LAydLiNe
Coook teşekkür ederim canim
Yunanistan’a gidin benceEylül’de gideceğiz canım, Antalya’ya yada Yunanistan’a. Rezervasyon yaptırmadık henüz.
dilim tutulduDun 45 dk zor yaptim bugunde iftara dogru o kadar yapsam yeter)
Gecmis olsun canim benim kizim gecen sene iki kere gözleri oyle oldu...capak capak.. cayla temizledim cok iyi geldi...
Herhangi çay olur mu acabaDemlik poşet veya sallama siyah çay kullanıyorsan ılık ılık gözlerine koy canım , veya normal çaya pamuk batır .iyi gelir geçmiş olsun
Siyah cay olmasi yeterli marka onemli değil..Yunanistan’a gidin benceTekneyle de açılın ne güzel denizdir akvaryum gibi
dilim tutuldu:)
Herhangi çay olur mu acaba
Bayram sonrasi ilk cuma bence hareketlilik yarışlar baslar canim...
Geçen hafta boşuna üzülmüşsün bak ne güzel gitti çoook tebrik ediyodrumKaptanım yarın müsait değilim ve yemek yiyeceğim bildirimi yapayım
Geçen hafta 65.7
Bu hafta 63.6
Fark 2.1
Yüzde %3.20
LAydLiNe
Oyle oluyor canim sanki ilk günkü gibi bas agrisi yapiyor... kadir gecesine yetismissinBugün oruca tekrar başladım çok başım ağrıdı ya
Evet nasip oldu şükür canımOyle oluyor canim sanki ilk günkü gibi bas agrisi yapiyor... kadir gecesine yetismissin
Tebrik ederim canım1. Olmuşum
Güzel menu canim afiyet olsunSabah kahvaltısı 7 buçuk
3 ince galeta, 1 etimek, 1 dilim peynir, 10 fındık ,salatalık
Saat 16.30
7 kaşık kıymalı türlü yemeği, 80 gram ton balığı, 1 bardak ayran
Saat 18.00
1 bardak tarçınlı zerdeçallı süt
2lt su
Teşekkür ederim canimTebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?