- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
akşam içtiğin sütün özel bi sebebi var mı canım ? Kür olsun diye yapıyorsan neden biraz daha geç bi sAatte içmiyorsunSabah kahvaltısı 7 buçuk
3 ince galeta, 1 etimek, 1 dilim peynir, 10 fındık ,salatalık
Saat 16.30
7 kaşık kıymalı türlü yemeği, 80 gram ton balığı, 1 bardak ayran
Saat 18.00
1 bardak tarçınlı zerdeçallı süt
2lt su
Ablam nesaj atti gunduz manti yaptik annemle gelin bize diye. Ben de dedim ben rejimdeyim. Bana protein de iceren bi salata yap dedim . Yemiycem manti, 2 kasik tadina bakarim nefsimi korelteyim
Yemeğe acı koyunca midem yandı abla bide ders çalışırken içeyim dedim yani öylesine içmişken. Tarçın attım ca nı ım çok tatlı istiyor diyeakşam içtiğin sütün özel bi sebebi var mı canım ? Kür olsun diye yapıyorsan neden biraz daha geç bi sAatte içmiyorsun
Regliden olabilir canim... senin duzenli menulerini goremiyorum canim...Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.3
Bu hafta 65.5
Fark +200
Reggleyim ondan mı bilmiyorum devamlı artıdayım maalesef yarın sabah bir daha tartılırım ama pek degişmiyo 3 4 gündür
LAydLiNe
anladım canım afiyet olsunYemeğe acı koyunca midem yandı abla bide ders çalışırken içeyim dedim yani öylesine içmişken. Tarçın attım ca nı ım çok tatlı istiyor diye
Menülerini yazıyormusun canım , reglinde etkisi vardır . Bugünü hafif geçirirsen yarın Toparlarsın inşallahKilo bildirimi
Geçen hafta 65.3
Bu hafta 65.5
Fark +200
Reggleyim ondan mı bilmiyorum devamlı artıdayım maalesef yarın sabah bir daha tartılırım ama pek degişmiyo 3 4 gündür
LAydLiNe
Kolay gelsin canim evet vakit hic gecmiyor3 makine çamaşır yıkadım serdim katladım .
Bulaşık makinesini çalıştırdım bitince yerleştirdim.
Çocuklara çorba yaptım içirdim ,
10 parça kadar ütü yaptım
Vakit geçmiyor başım ağrıyor çok acıktım
Gidiyim bi de wc lavaboyu yıkayım .
aynen öyle valla.Kolay gelsin canim evet vakit hic gecmiyor
Sağlıkla imtihandasın canım Allah şifanı versinHayırlı akşamlar kızlar. Tüm gün hastanedeydim. Kendime geleyim ugricam yine
Cok güzel canim tebriklerCuma: 69
Güncel : 68.4
Yüzde: %0.86
Neyin var canim ? Geçmis olsunHayırlı akşamlar kızlar. Tüm gün hastanedeydim. Kendime geleyim ugricam yine
Zor zoruna böyle oldu son haftamCok güzel canim tebrikler
Son haftam derken listeden cikmiyorsun demi ?Zor zoruna böyle oldu son haftam
Insallah canim28 günde 3.2 kg vermişim
Hazirana 63.5 ile başlasam
Temmuza 59.5 görürüm
Ağustosta da 56 57 olup mezun olurum İnşallah
Çıkmak istiyorum canım 4 hafta memlekette olacağım daha önce de dedim ya biraz sıkıldımSon haftam derken listeden cikmiyorsun demi ?
Anladim canim hayirlisi olsun bizden kopma yeterkiÇıkmak istiyorum canım 4 hafta memlekette olacağım daha önce de dedim ya biraz sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?