Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

akşam içtiğin sütün özel bi sebebi var mı canım ? Kür olsun diye yapıyorsan neden biraz daha geç bi sAatte içmiyorsun
Ablam nesaj atti gunduz manti yaptik annemle gelin bize diye. Ben de dedim ben rejimdeyim. Bana protein de iceren bi salata yap dedim . Yemiycem manti, 2 kasik tadina bakarim nefsimi korelteyim

akşam içtiğin sütün özel bi sebebi var mı canım ? Kür olsun diye yapıyorsan neden biraz daha geç bi sAatte içmiyorsun

Yemeğe acı koyunca midem yandı abla bide ders çalışırken içeyim dedim yani öylesine içmişken. Tarçın attım ca nı ım çok tatlı istiyor diye

Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.3
Bu hafta 65.5
Fark +200
Reggleyim ondan mı bilmiyorum devamlı artıdayım maalesef yarın sabah bir daha tartılırım ama pek degişmiyo 3 4 gündür
LAydLiNe

Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.3
Bu hafta 65.5
Fark +200
Reggleyim ondan mı bilmiyorum devamlı artıdayım maalesef yarın sabah bir daha tartılırım ama pek degişmiyo 3 4 gündür
LAydLiNe
Regliden olabilir canim... senin duzenli menulerini goremiyorum canim...

Yemeğe acı koyunca midem yandı abla bide ders çalışırken içeyim dedim yani öylesine içmişken. Tarçın attım ca nı ım çok tatlı istiyor diye
anladım canım afiyet olsun
Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.3
Bu hafta 65.5
Fark +200
LAydLiNe
Menülerini yazıyormusun canım , reglinde etkisi vardır . Bugünü hafif geçirirsen yarın Toparlarsın inşallah

Kolay gelsin canim evet vakit hic gecmiyor

Bende çocukları dondurmacıya götürdüm böyle onlar yedi ben eridim öldüm bittim nasıl canım dondurma istedi üstüne çikolata sos ve nbşraz kremşanti biraz da baklava olsa süper çok acıktım yaa

28 günde 3.2 kg vermişim
Hazirana 63.5 ile başlasam
Temmuza 59.5 görürüm
Ağustosta da 56 57 olup mezun olurum İnşallah
Insallah canim )
Ben ramazana 59.800 ile basladim sanirim hic kilo veremedim suan itibari ile sabitim ...
59.100 yarin eksi olur insallah..

Kilo bildirimide yapmis oldum LAydLiNe
Gecen hafta 59.100
Bugun 59.100

Yarin yeniden tartilacam kaptanim muhtemel eksi olur ama cok olmaz gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…