- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
bence ikisi de aktifler benden de okeyKızlar bu hafta @zulal83 vezeyneppk yı ana listeye almak istiyorum. Ana listede olan arkadaşlar lütfen en kısa zamanda bana fikirlerini söylesinler ki eğer herkes kabul ederse bugüne yetiştirmek istiyorum. Gonul83 senden de kilo bildirimi bekliyorum. Eğer mezun olduğun kilonun altına düşersen alacağım seni listeye.
ay hüzünlendimgulenyuzumsunsen canım gözün aydın 100 gramla mezuniyet şartını yerine getirmiş oluyorsun. Bu hafta mezunsun
evet yapıyor canım benim 3 eteğim de almış ama hiç giymemiştim yaptırdım çok güzel oldu bi sorun yokBenimde iki etegim var daralacak terzi daraltiyor demi karar veremedim eski değiller ama
Ben hiç zorlanmıyordum , bi hafta adet için ara verdim dün geri başladım çok zor geçti benim için ama bugün daha iyiyim sankiRamazanın son günleri beni çok sarsmaya başladı kızlar yaaaaa sizlerde durum nasıl. Eve gidince elim kolum kalkmaz oluyor resmen.
Temizlik yapıyorum canım iftara yakın bildirim yapacağım2 sınav bitti 3.yü bekliyorum ne alemdesiniz kimse bildirim yapmadımı
Bende yanıtım eylemlerin ağrıyor ist sıcaklar başladı şu kaybı yaşıyoruz oda eklem agrisi yapiyor bendeRamazanın son günleri beni çok sarsmaya başladı kızlar yaaaaa sizlerde durum nasıl. Eve gidince elim kolum kalkmaz oluyor resmen.
Bu belirtiler dış belirtisi buna ek grup ateş kusma iştah kaybi bize benim kızımın dış erlerine kan otururduKızlar oğlum 10 aylık oldu dış cikarmadi henüz ama 3 gündür çok mizmiz zor uyuyor çok ağlıyor belirtileri ne acaba
Kizlarimda sıkıntı olmadan çıkmıştı hemen
Tartildim ama iftara çokyakın saatler şu kaybı çok olacağı için ne kadar doğru olur bilemedim ama gine çıkanı yazayım
G cuma 60.40
Cuma58.90
Fark 1.5
Yüzde 2.48
Doğrudur kaptanim dyt iftara doğru tartılıp bildirim yapmamızı istemiyor o yuzden tesekkur ederimHer zaman iftardan önce tartılıyoruz canım. Yanlış bir durum yok ortada. Tebrikler gayet güzel bir sonuç
İştahsızlık var birşeyler izletip yediriyorum yoksa elini vuruyor tabağa kafasını çeviriyorBu belirtiler dış belirtisi buna ek grup ateş kusma iştah kaybi bize benim kızımın dış erlerine kan otururdu
tuvalet eğitimi oldu canım . Tamamen alıştı 20 günde ...Ben burdan gitmek istemiyorum ama diyetten sıkıldım acaba izinli mi olsamgulenyuzumsunsen bende mezun olunca öyle oldum Çünkü buradan kopmak istemiyorsun diyorsun ki mezun olsam da gelirim falan ama öyle olmuyor bir de yaz geldi tatiller sıcaklar falan ilgi dağılıyor ister istemez tuvalet eğitimin ne oldu bu arada
HarikasınTartildim ama iftara çokyakın saatler şu kaybı çok olacağı için ne kadar doğru olur bilemedim ama gine çıkanı yazayım
G cuma 60.40
Cuma58.90
Fark 1.5
Yüzde 2.48
Offf sen anlatırken ben yoruldum halin kalmamıştırSabahtan beri kossturuyorum sabah mukabeleye gittim ordan eve gelmeden kucuk le ortanca kızıma bayramlık baktık aldık şimdi pazara ordanda bankaya para çekmeye
Çok sevindim canımSınavdan çıktım şükür hepsi bitti... Geçmişi okudum herkesi tebrik ederim... Eve doğru gidiyoruz tekrar bildirim yapacam.. Çok rahatım dua eden herkesten Allah razı olsun bütünleme gelmez çok şükür
Süper sonuç çok güzel gidiyorsun canım hedefe az kaldıTartildim ama iftara çokyakın saatler şu kaybı çok olacağı için ne kadar doğru olur bilemedim ama gine çıkanı yazayım
G cuma 60.40
Cuma58.90
Fark 1.5
Yüzde 2.48
Dünyanın tüm yükü omuzlarından kalktı sanırımSınavdan çıktım şükür hepsi bitti... Geçmişi okudum herkesi tebrik ederim... Eve doğru gidiyoruz tekrar bildirim yapacam.. Çok rahatım dua eden herkesten Allah razı olsun bütünleme gelmez çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?