- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Valla canım ben liseden sonra çalıştım biraz, üniversitede de çalıştım okurken, okul bittikten sonra bir başladım çalışmaya memuriyetteki 14. yılımı çalışıyorum. Maddi açıdan çok güzel bir olay çalışmak ama benim gibi gezmeyi, eğlenmeyi, doğayı, okumayı, sporu seven bir insan için gereksiz vakit kaybı. Ben çalışmasam da evde duramam zaten bol bol gezerim. Bu zamansızlıkla bile geziyorum çok şükür ama tabii daha çok yoruluyorum. Evin kıymetini bilin derim çünkü zamanın tamamı size ait.
tembel bi insan değilim ama Yok valla çalışmak bana göre değil , ben evcimenim sanırım doğru tanımım bu .
Misal bugün terziye gittim
4 eteğimi vermiştim söylemesi ayıpdaraltması için
Onları aldım geldim .
Gidiş geliş 2000 adımlık bir yol . O bile bana yetti. Ben ihtiyaç dışında dışarı bile çıkmamevin işini yemeğimi çocukların düzenini yapıyım , pişiriyim bikahve keyif yapayım öyle hayatım Olurda bir gün İhtiyaç durumu olursa o ayrı tabi . Allahın izniyle bi uçan bi kaçan kurtulur her işte çalışırım ama gerçek şu ki evden çıkmayı sevmiyorum
Ben fazla giremedim Bu gunlerde ama sanki zulal fazla katılmıyor ama Zeynep girsin listeye.. Yınede aktif olan arkadaslar daha iyi bilirKızlar bu haftazulal83 ve zeyneppk yı ana listeye almak istiyorum. Ana listede olan arkadaşlar lütfen en kısa zamanda bana fikirlerini söylesinler ki eğer herkes kabul ederse bugüne yetiştirmek istiyorum. Gonul83 senden de kilo bildirimi bekliyorum. Eğer mezun olduğun kilonun altına düşersen alacağım seni listeye.
67 falan hayal oldu adaCok iyi canim
Benimde iki etegim var daralacak terzi daraltiyor demi karar veremedim eski değiller ama
tembel bi insan değilim ama Yok valla çalışmak bana göre değil , ben evcimenim sanırım doğru tanımım bu .
Misal bugün terziye gittim
4 eteğimi vermiştim söylemesi ayıpdaraltması için
Onları aldım geldim .
Gidiş geliş 2000 adımlık bir yol . O bile bana yetti. Ben ihtiyaç dışında dışarı bile çıkmamevin işini yemeğimi çocukların düzenini yapıyım , pişiriyim bikahve keyif yapayım öyle hayatım Olurda bir gün İhtiyaç durumu olursa o ayrı tabi . Allahın izniyle bi uçan bi kaçan kurtulur her işte çalışırım ama gerçek şu ki evden çıkmayı sevmiyorum
Benimde iki etegim var daralacak terzi daraltiyor demi karar veremedim eski değiller ama
Evt iftara yakin yapiyim olurmuzeyneppk bildirim yapacaksın dimi canım?
Bende daraltiyim ozamanBen zayıflayınca yeni olan kıyafetlerimi daralttırdım canım hiç sıkıntı çıkmadı.
Ikisininde katilimi guzel kaptanim benden yana okKızlar bu haftazulal83 ve zeyneppk yı ana listeye almak istiyorum. Ana listede olan arkadaşlar lütfen en kısa zamanda bana fikirlerini söylesinler ki eğer herkes kabul ederse bugüne yetiştirmek istiyorum. Gonul83 senden de kilo bildirimi bekliyorum. Eğer mezun olduğun kilonun altına düşersen alacağım seni listeye.
Zulal senden daha iyi katilimi var canimBen fazla giremedim Bu gunlerde ama sanki zulal fazla katılmıyor ama Zeynep girsin listeye.. Yınede aktif olan arkadaslar daha iyi bilirLAydLiNe
Bende oyleyim gun icerisinde 10 kere sayiyorum kac gun kaldi diyeRamazanın son günleri beni çok sarsmaya başladı kızlar yaaaaa sizlerde durum nasıl. Eve gidince elim kolum kalkmaz oluyor resmen.
Canim hastaliklarla boğuştun olabilir... bundan sonra daha cok asılırsın insallah...67 falan hayal oldu adabayram geldi. Yarın bayramlık bakacam evdekilere giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?