Cok guzel tebrik ederimgünaydın
geçen hafta:72.7
bu hafta : 71.5
-1200
Aynen canım en son geri dönmek üzere ayrıldı notu düşmüşüz. Bu da izinli ayrıldın anlamına geliyor.
Süpersin canım tebrik ederimGecen hafta 80.6
Bu hafta 78.9
Fark 1.7
Yuzde 2.10
Amin canim.. cok gecmis olsun kp...Kayınbabam ı götürdük rahatsız di. Mr tahlil derken akşamın 8 'inde evdeydik. Rabbim tüm hastalara şifa versin
Tebrikler canim cok güzel....Gecen hafta 80.6
Bu hafta 78.9
Fark 1.7
Yuzde 2.10
Cok iyi canimMerhaba kızlar
Geçen hafta 70
Bugün 69.5
Dün pek şu icemedim. Bu hafta daha iyi gecer inşallah
Su aralar misafir yogunlugum var canim,bayramida atlatip gelicem insallah@sisyphos @merve4416 @Neredeyimben @latiska @zambak86 @umudum2MuMu85 Anka Nerelerdesiniz kızlar bi selam verin nasıl gidiyor?
Süpersin canım tebrik ederim
Tesekkurler kizlarTebrikler canim cok güzel....
İyiyim canım kendi adıma. Temizlik ve çocuklar arasında mekik dokuyorum.@sisyphos @merve4416 @Neredeyimben @latiska @zambak86 @umudum2MuMu85 Anka Nerelerdesiniz kızlar bi selam verin nasıl gidiyor?
Gecen hafta 80.6
Bu hafta 78.9
Fark 1.7
Yuzde 2.10
Hic bitmiyor canim bu durumlar bende de ayniVallahi yalan dünyanın yalan işleriyle uğraşıyorum ya
Dün nerdeysem bugün aynı yerdeyim
Yine 2 makine çamaşır yıkadım
Yine ütü çıktı
Yine yemek yine bulaşık ..
Yine wc yıkama ..
Valla çığlık atacam kurtarın beni
Benim enerjim var da aynı işlerden sıkıldım oturmak istiyorum enerjimi uykuya falan harcamak istiyorumHic bitmiyor canim bu durumlar bende de ayni.. bide artik enerjim bitmis ağır cekimde is yapiyorum sanki
Annem 80 li kilolarda canım şu an tam kilosunu bilmiyorum ama boyu 156 civarı belki şimdi daha da kısadır. Şişman yani.
Canım bu akşam evdeyim. 19:30 da yapabilirsin eğer istersen ama dün yaptın zaten.
Son günlerde bende çok acıkmaya başladım. Sanırım artık vücutta kalmadı bir şey harcanacak.
Olmaz ama vermişsin zaten menünde kötü bir şey de yok.
Aslında zor bir şey değil sağlıklı beslenmek neden böyle oldun ki?
Bizde de günde bir kez abur cubur hakkı vardı. Jimnastik hocası söylemişti. Arada aklına geliyor markete gidince yoksa hiç sıkıntımız yok ama baklava delisi resmen. Baklava olunca affetmiyor hiç
Bizler iyiyiz canım çok şükür. Bıraktığın gibiyiz. Koca bir ramazanı da bitirdik çok şükür. Sende bırakma kendini gel biran önce aramıza.
Öyle toparlayayım geleyim olmuyor canım maalesef. Buradan uzak olunca toparlayamıyorsun.
Patates püresi ve pide haricinde güzel menü.
Ben gördüm valla bu mesajı ama güllaç ramazandan sonra yenmiyor. Son demleri iyi yapmışsın
Lokumlu çikolataya kadar iyi gitmiş menü onu hiç yakıştıramadım bu güzel menüye. Saatler çok güzel. Su güzel. Spor güzel. Maşallah.
İyi bari kilo almıyorsun demek ki bilinç altı dengeliyor.
Bizim tatil Kurban bayramından önce. Bu bayramda da kamp yapacağız Allah izin verirse. Yaz tatiline de geze geze gideceğiz yine İzmir'e. Geçen yıl güneyden gitmiştik. Bu yıl rotamız kuzeyden inmek olacak. Şimdiden sabırsızlanıyorum. 3 haftaya yakın izin yapacağım inşallah
İyi iyi terlemek için ekstra çaba harcamana gerek yok. Bu güzel bir şey. O alev topunu en iyi ben bilirim Adana'dan
Alkali beslenme nasıl bir şey hiç denemedim? Benim aklıma yatan tek ve en iyi yöntem her anlamıyla şekersiz 21 gün. Yapılırsa eğer tam anlamıyla çok iyi kilo gidiyor. Ve arınıyorsun resmen.
[Qtmiş olmaz mıyız
Vallahi yalan dünyanın yalan işleriyle uğraşıyorum ya
Dün nerdeysem bugün aynı yerdeyim
Yine 2 makine çamaşır yıkadım
Yine ütü çıktı
Yine yemek yine bulaşık ..
Yine wc yıkama ..
Valla çığlık atacam kurtarın beni
Betül süpersin maşallah çok güzel bir dönüş oldu bu senin için2 mil leslie yaptim
Olduu canım görüşürüüüüzBence birde bizi düşün biraz rahatlarsın. Ben şuan iş yerindeyim. İşten çıkınca kızları kütüphaneye götüreceğim. Kitaplarını değiştirmemiz lazım. Eve geleceğim yemek yapacağım. Makinede çamaşır var onu asacağım. Öğle arası eve gidiyorum ramazanda hastanede dinleneceğim yer yok. Bir makine çamaşırda öğle arası topladım. Onlar katlanıp yerleştirilecek. Bunlar şimdilik aklımda olanlar. Ev dağınık zaman kalırsa evi toparlayacağım. Haaaa bir de bugün cuma bildirim listesini yapmam lazam. Çok çalışmam lazım anne çokkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?