Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın
geçen hafta:72.7
bu hafta : 71.5
-1200
Cok guzel tebrik ederim
Aynen canım en son geri dönmek üzere ayrıldı notu düşmüşüz. Bu da izinli ayrıldın anlamına geliyor.
oooo fena. Sen bilirsin istedigin an alirsin beni o zaman. Motivasyonumu etkilemez sanirim onemli olan benim zayıflamam liste fln napalim olmasa da olur. Cok guzel yuzdelerim bosa gidecek simdi :))

Birazdan kizimi gonderip babamin ogle yemeğini hazırlayıp kuaföre gidecem... sacimi boyatmam lazim.... kuafor cok yakin ama bu sıcakta nasil yuruyecem bilemedim

Vallahi yalan dünyanın yalan işleriyle uğraşıyorum ya
Dün nerdeysem bugün aynı yerdeyim
Yine 2 makine çamaşır yıkadım
Yine ütü çıktı
Yine yemek yine bulaşık ..
Yine wc yıkama ..
Valla çığlık atacam kurtarın beni

Hic bitmiyor canim bu durumlar bende de ayni.. bide artik enerjim bitmis ağır cekimde is yapiyorum sanki

Kahvaltın çok az olmuş. Öğlen hiç olmamış. Akşam yine öyle. Neden böyle besleniyorsun?
İskender hiç olmamış. Su ve adım sayın güzel.
[/QUOTE]
Aynen dengeliyorum kilo almıyorum ama istediğimi de yiyorum az da olsa saatine bazen dikkat ediyoru. Öyle karışık eşeyler nefsime bu kadar hakim olabiliyorum

Bence birde bizi düşün biraz rahatlarsın. Ben şuan iş yerindeyim. İşten çıkınca kızları kütüphaneye götüreceğim. Kitaplarını değiştirmemiz lazım. Eve geleceğim yemek yapacağım. Makinede çamaşır var onu asacağım. Öğle arası eve gidiyorum ramazanda hastanede dinleneceğim yer yok. Bir makine çamaşırda öğle arası topladım. Onlar katlanıp yerleştirilecek. Bunlar şimdilik aklımda olanlar. Ev dağınık zaman kalırsa evi toparlayacağım. Haaaa bir de bugün cuma bildirim listesini yapmam lazam. Çok çalışmam lazım anne çokkkkkkkkkkk

Olduu canım görüşürüüüüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…