Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben bugun varım kimse yok ben olmayınca herkesler burda üf üf
canım ben de neler yedim topladım 1 haftalık. Bakıyorum da çok abur cubur yemişim, iyi fazla kilo almamışım. Ben de 100 gr. aldım canım, haftaya telafi ederiz. Bu yediklerimizi yazma fikri iyi oldu, ne yemişim görebildim hatalarımı da.
Çok baskı olmaz mı? Çünkü yeni gelenler birinci olabiliyor, ilk rejime başlayan hızlı verebiliyor ya da şok diyetler falan. Bu sefer stres oluruz, hiç veremeyiz.:bbo:
cuma akşamları yapalım değerlendirme daha iyi, cumartesi yeni haftaya başlıyoruz.
kaçırdıklarıma bakın, emziriyorum da almamışım kilo, çok utandım.
6mart: arada azıcık mozaik pasta
7 mart kaçırmamış görünüyorum.
8 mart: 1/2 simit
9 mart: kaçırmamışım
10 mart: 3 adet çubuk kraker. canım çok tatlı istedi, kalorilerine bakıp aldım halley (130 kalori)
11 mart: 2 miniş çikolata toplam 75 kalori, 2 sigara böreği biri patatesli biri kıymalı, 1 minik muffin (40 kalori)
12 mart: 2 kaşık pilav, 1 lahmacun
13 mart: piko, 1 parmak eninde kadayıf
neden veremediğimi anladınız herhalde.
selam kızlar ben geldim,melzeyit tebrikler yardımcı olduğun için ve arkadaşlar tebrikler 3.olmuşuz epeydir yaptığımız kötü sonuşlardan sonra bu iyigeldi.nereus dua için teşekkürler.
herkes stre atyor herhalde.
Sen nasıl girebildin canım bugün. Kayınvaliden uyudu mu?
evet canım kızıda uyuttum eşimde sağ.bakanı geldi onun peşinde ben yslnızım karanlık odada yazı yazmaya çalışıyorum
adcığım hoşgeldn teşekkürler yardımcılığa biraz hızlı bir giriş yapmış gibi oldum ama kusura bakmayın bu yolda herşey mübah hehe-tatlicadiarzu-
nedense bu tarifi bir yerden hatırlıyorum.eşofman ve pijamalı.ahh ahh nerde eski günler nerde.canım sen de haklısın, ilkler de bizde böyleydik. Bakma şimdi sen bize kaç yıllık evliyiz uzaklaşmışız öyle şeylerden. Güzel günlerdi, görüşeceğimiz zaman süslenir püslenirdim. Ben ilk evlendiğimiz zaman gece elbiseleriyle karşılardım eşimi. Şimdi de geliyorki şanslıysa üstümde ya bir eşafman şanssızsa pijama.
hayırlı olsunarkadaşlar melzeyitin kaptan yardımcılığını bildiriyorum, haberiniz olsun.
bu pirinç lapası bana kesinlikle yaramadı.bir daha yapmayacağım kabız oldum :roflol:amaniinnn temem yarın pirinç lapasıyla 1 kilo verrim çarşamba gezmeye gitmezsem yine pirinç laapası yapıcam ogün olmazsa salı günüü 2 kilo olucak çok uçtum nekaydirigubbakcemile3
sana bugün anlattıklarımı yaparsan aynen verebilirsin hayatım.1 hafta 2- 3 kilo vaybee benim için okaadr zorki hatta hayall maşallah
valla ben eski günlerimi çok özlüyorum bazen o günlere dair birşey gelir aklıma ve ağlarım yada bir şarkı duyunca o günlerden.ne bileyim eşimle eskisi gibi değiliz.işe girdiğim zaman bir uzmana danışarak yardım almak istiyorum çünkü doğumdan sonra çok uzaklaştım ondan,tabi bunda onunda payı var ama yinede daha iyi olabiliriz.onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.onsuz yaşayamam.bu durum düzelecek biliyorum umarım yıpranmadan halledebiliriz.öyle aslında biz kızım doğana kadar yeni evli gibiydik. Kim önce eve geldiyse ötekini öper karşılar, yatmadan ve kalkınca öperdik birbirimizi. Şimdi eşim eve geldiğinde önce kızımızı görüyor, sonra ben aklına geliyorum gelip öpüyor. Sabah erken gidiyor, aman sakın beni uyandırma diyorum, gece malum kalkmışım kaç defa. Akşam hep kızımızla ilgileniyoruz, tek sohbetimiz kızımız oldu. Ama bir şey var ve bence çok güzel ve özel, 1999 ekiminde tanıştık, o gün bugün birbirimize hiç ismimizle hitap etmedik, hep canım deriz ve bu hiç değişmedi. Ama eskiyor tabi ilişkiler, canlı tutmaya çalışmalı, ama kimsenin buna hali yok, hep yorgunuz.
Canım paylaşım alanına bildirdim yardımcılığını. Cuma günleri ben listeyi yaparım sen kontrol edersin. Pek iş yok cuma dışında zaten. Biz kendimize işler üretebiliriz, mesela herkesin yediklerini, sporlarının listelerini toparlamak, ne kadar kilo verdiklerini. Bilmem ben de düşünüyorum sürekli, takımımızı motive etmek ve başarmak için neler yapabiliriz diye.
:teytey:95. Etap
6 - 13 mart
cuma yarıŞması sonuÇları
bırıncısı.............12. Takım
ıkıncısı............8. Takım
ucuncusu..........13. Takım
ebrikler arkadaşlar
her ne kadar katkımız olmasada tebrikler arkadaşlar anlaşılan yine kimsecikler yok kendim çaldım kendim oynadım ama yinede isteyince güzel şeyler oluyor bu haftadainşallah 1lik bizim olacak
kaydirigubbakcemile5 sositosositoüçüncülüğünüzü yürekten kutluyorum canlarım
canım aslında benim kızımda ek gdalara başladı 7.5 aylık ama sütüm azalmasın istiyorum. Karbonhitratı çok kısamıyorum. Ben de klasik 1400 kalorilik diyet yapayım diyorum.
Ben sadece kalorilerine bakıyorum, yağları çokmudur ki![]()
valla ben eski günlerimi çok özlüyorum bazen o günlere dair birşey gelir aklıma ve ağlarım yada bir şarkı duyunca o günlerden.ne bileyim eşimle eskisi gibi değiliz.işe girdiğim zaman bir uzmana danışarak yardım almak istiyorum çünkü doğumdan sonra çok uzaklaştım ondan,tabi bunda onunda payı var ama yinede daha iyi olabiliriz.onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.onsuz yaşayamam.bu durum düzelecek biliyorum umarım yıpranmadan halledebiliriz.
bu arada benim hedefim 57.umarım verebilirim.:jeyyar:
bu arada kendimi ödüllendirdim ve bir tabak mantı yedim.dünden beri vucüdumdaki şişlik hala dinmedi.mantıyıda yiyince tam şiştim.hay bu lapayı yemez olaydım.:mymeka:
evet hayatım yağ oranlaarı çok fazla süt gibi düşün lıght ürünle noemali arasına 40 kalori yok bile yağ oranıda aynı şekilde çok fark yok o yüzden şeker isteyince kuru meyve ye
melzeyit: 2 kilo
şişgo: 1,5 kilo
dosba: 1,5 kilo
melis: 600 gr (kızımı emziriyorum kızlar, idare edin, aç kalmasın yavrucak)
nereus: 1,5 kilo
ad1: 1.2 kilo
yok melisciğim kendini kandırma sen dikkatli beslenirsen bebişin aç kalmaz sen şunu 1 kilo yap karbohidrattan ve aburcuburdan uzak dur bol yeşillik salata yiyorsun sonra 1 öğün çorba 2 öğün yoğurt aralarda meyve yiyorsun hem sütün bol olacak hemde kilon 1 kilo düşecek bu arada normal çay süt yapmaz doğal meyvesular kompostolar taze yeşil soğan sonra doğal tatlılar ? süt yapar senin yediğin pikolar yapman şeker ona göre düşün emi
ah be adcığım ben evleneli 7 yıl oldu 1 yılda öncesi dün o kadar çok ağlamamın sebebinin %70 kocam beni çok sevdiğini biliyorum ama bu ilgisizlik biyerden sonra gitmiyor ve aman ya sonra anlatırırm gecenin bu vaktinde ne kendimi nede sizi üzeyim
canım haklısın aslında. a.s.Tatlı yemesem birşey olmaz.
Ama buraya ilk katıldığımda karbonhidratı tamamen kaldırdım, çok da güzel kilo verdim, ama kızım o ay sadece 200 gr aldı, doktoru ile konuştum, karbonhidratı kısarak sütünün kalitesini azaltmışsın dedi. Kepekli makarna falan ye dedi.
normal çay hiç içmem zaten, humana içiyorum bi de süt. onun dışında elmalı tarçınlı çay ve su. Başka içeceklerle aram yok zaten.
Yarın motive olayım, hedefimi gözden geçireyimfisfisfis