Sağol canım , bir cok hastaligim yok oldu cok carpintim olurdu kiloluyken simdi cok rahatim şükür bidaha 6lari gormem insallah en fazla 59 olunca tekrar sıkı diyet yaparimTebrik ederim harikasinn gerçekten istikrarını hiç bozmadin o diyetisyeni bıraktıktan sonra. Eminim fıstık gibi olmussundur.
Süper olur canimKızlar spor başarı listesi yapalimmi
Puan olarak her hafta cuma günü haftanın birincisini seceriz
YapalimmKızlar spor başarı listesi yapalimmi
Tamamdır ortim.haftada 3 gün leslie. Yapınca yazarız birbirimize2 gündür pilates hareketi var etkili toplamda iki bacak için 650 tane yapıyorum iki gündür. Ama cardio olsun yağ yansın istiyorum abla
Bende 3 kesin yaparim
Gel seninle orti olalim. Leslie baslayacam yine hiç sevmesemde bu sefer mecburum özel bi sebebim var Ağustos ortasına kadar 2 ayda incecik yapmam lazım bacaklari. Ne dersin
Bugunkuler ne olacak canim etiketlemedik... bugunkuleri sen eklesen yarindan itibaren seni etiketlesek...?Tamam listeyi ben duzenlerim akşam menü spor bildiriminde benide etiketlerseniz bende puan olarak listeyi duzenlerim
zeyneppk kos gel canim buldum asya ile ortaklarmis ... tamam bu ikiliden en cok kilo veren grup kazanir varmisiniz ?
Ooo hadi bakalım hakeden kazansinzeyneppk kos gel canim buldum asya ile ortaklarmis ... tamam bu ikiliden en cok kilo veren grup kazanir varmisiniz ?
Bugunkuler ne olacak canim etiketlemedik... bugunkuleri sen eklesen yarindan itibaren seni etiketlesek...?
Tmm olur ben hesaplarimdaBugunkuler ne olacak canim etiketlemedik... bugunkuleri sen eklesen yarindan itibaren seni etiketlesek...?
Anlastik❤
Canım dk olarak söyleyebilirsin yukarıdaki listede o şekilde puanlandirilmiszeyneppk ben de bugün 10.000 adım attım, beni de eklermisin
bilmiyordum aklimda olsun bi dahki sefereKırmızı etle yoğurt tüketilmesi salata tüketilir çünkü kalsiyum demiri bağlar ve emilimini engeller. Ama tavuk tam bir protein deposu bu yüzden yoğurtla tükenmekte bişey yok çoğu işi böyle yapıyor salata da olur tabiki ama yoğurt proteini yüksek karbonhidtray vücutta şu tutar odem yapar,proteinse suyu iter bol protein olması açısından demiştim yani :)
Afiyet olsum guzel memuHerkese selamm,
Sabah
1 cheryy domates
1 körpe salatalık
1 acı sivri biber
2 haşlanmış yumurta
Öğlen
İki dilim ekmek arasında hindi salam + ayran
1 avuç kuru üzüm
Akşam
Tavuk bonfile + 1 kase yoğurt+1 dilim ekmek
Benim bugün yemek işim bitti :)
wawwww harikasın
:))) yenelim de değil direk ezip gecelim :)) ama rakipleriniz de fena degilgel bu hafta seninle ortak olalım iki tane kurban seçelim onları ezip geçelim
Ahahah gerek var mi ki buna. Birinci belli ikinci kim :))Kızlar spor başarı listesi yapalimmi
Anlaştık kızlar adacim inşallah yüzünü kara cikarmam
Boşuna ugrasmi diyorsunbilmiyordum aklimda olsun bi dahki sefere
Afiyet olsum guzel memu
Tesekkur ederim
:))) yenelim de değil direk ezip gecelim :)) ama rakipleriniz de fena degil
Ahahah gerek var mi ki buna. Birinci belli ikinci kim :))
Ada o kadar cok spor yapiyor ki onu gecebilecek olan var mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?